Laagsteprijsgarantie
4.4
OnvoldoendeScore uit

Over De Holtweijde

Ontdek de charme van De Holtweijde, genesteld in het rustige Lattrop met een idyllische setting die perfect is voor een ontspannen uitje. Dit hotel springt eruit met zijn prachtige overdekte zwembad, waar waterpret gegarandeerd is. Laat je meevoeren naar een oase van rust en geniet van de zon op het comfortabele zonneterras. De Holtweijde belooft een onvergetelijke ervaring met faciliteiten die aan al je wensen voldoen.

De ligging

De Holtweijde ligt in het pittoreske Lattrop, een oase van rust en natuur. Dit hotel is de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen, of je nu houdt van fietsen, wandelen of gewoon genieten van de buitenlucht. Hoewel Lattrop zelf geen strand heeft, biedt de omgeving volop mogelijkheden voor recreatie in de natuur. De stad Enschede, met haar levendige centrum vol winkels en culturele bezienswaardigheden, is gemakkelijk te bereiken voor een dagje uit. Voor gasten die per vliegtuig reizen, is de dichtstbijzijnde luchthaven Enschede (ENS), wat zorgt voor een probleemloze reis naar deze serene locatie.

De Holtweijde is meer dan alleen een hotel; het is een plek waar vakantiegangers kunnen genieten van een breed scala aan faciliteiten. Het hotel telt 76 kamers en biedt diverse voorzieningen, waaronder een overdekt zwembad waar je kunt zwemmen in aangenaam warm water. Het zonneterras, compleet met ligstoelen en parasols, nodigt uit tot ontspanning onder de zon. Voor de actieve vakantieganger biedt het hotel fietsverhuur, waarmee de mooie omgeving verkend kan worden. Daarnaast zijn er speciale voorzieningen voor rolstoelgebruikers, wat De Holtweijde toegankelijk maakt voor iedereen. Verder beschikt het hotel over een tuin, speelkamer, gratis parkeergelegenheid, en een veelheid aan wellness-opties, waaronder een spa, sauna en massagebehandelingen. Of je nu komt voor ontspanning of avontuur, De Holtweijde heeft voor elk wat wils.

Bij De Holtweijde verwennen we de smaakpapillen van onze vakantiegangers met een uitgebreide keuze aan gastronomische voorzieningen. Ons restaurant serveert dagelijks ontbijt en middagmaaltijd, waarbij dieetgerechten en kindermenu's op aanvraag beschikbaar zijn. Voor een lichte snack of een ontspannen kopje koffie kun je terecht in ons gezellige koffiehuis, terwijl de bar de ideale plek is voor een verfrissend drankje. Speciale menu's zijn op verzoek beschikbaar, zodat wij aan alle culinaire wensen kunnen voldoen.

Het is belangrijk te weten dat hoewel De Holtweijde vele faciliteiten biedt, de accommodatie mogelijk niet volledig geschikt is voor personen met een mobiliteitsbeperking. We raden aan om specifieke verzoeken van tevoren te bespreken om aan je wensen te kunnen voldoen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Airconditioning

4.4
OnvoldoendeScore uit 5 reviews

Stinkende ongezonde kamer
Door Dave op 15-06-2025

Wij hadden een delux landsuite.
Deze niet boeken. Van de openhaardlucht die er hang krijg je echt hoofdpijn. Veel vliegen binnen. Receptie ging laconiek met de klacht om; “het trekt wel weg”, en “effe alles open zetten” was de oplossing. Oprecht schandalig aangezien het gewoon ook ongezond is om in die lucht te verblijven en slapen. Uiteindelijk na veel vijfen en zessen een juniorsuite gekregen. Deze stonk in elk geval niet.
Eten is enigszins duur maar was wel echt lekker en nette bediening.

rustgevend
Door Jolanda Agatha Maria de Roos op 23-09-2023

prachtige verblijf heel rustig, we hadden de cottage , mooi huisje, minpunten zijn dat er weinig servies is en 1 pannetje terwijl er wel 2 kookplaten zijn. Daarnaast is er geen gescheiden afval, niet milieu vriendelijk. Ontbijt hebben we niet gedaan vonden we veel te prijzig. Wel n prachtig zwembad en heerlijke sauna .

Terug in de tijd
Door Jan Kirpestein op 08-11-2022

Was vroeger top hotel.Ze zijn blijven hangen in de jaren 90.
Mooi hotel,echt! Suite was groot,ouderwets, maar daar houden we wel van.Gezellig ,veel schermer lampjes.
TV van voor de oorlog,beeld vervormd kontakt,slecht signaal.
Beperkte zenders,zelfs geen ESPN 1.
Wifi echt slecht,3x gemeten ,tussen 25 en 29 %.
Dat kan toch niet meer in 2022?
Op je tablet kijken gaat ook niet met dit signaal.
WC blijft lopen,hinderlijk in de nacht.
Dinsdag morgen geen warm water.
Gebeld om 7 uur.Over 20 min komt de technische man.
Nee dus.
O ja,douche bij Sauna werkt ook niet.
Wij moesten op tijd vertrekken,ik had een belangrijke afspraak.
Om 7.45 bij de receptie: goede morgen mevrouw,ik wil mijn rekening betalen.
Antwoord: die is niet klaar,kom over half uur maar terug!!!!
Toen ben ik effe boos geworden,on gewassen,niet kunnen betalen ,ongelofelijk.
Het was een geweldig hotel,nu vergane glorie.
Eten onbetaalbaar!!
Kopje ossenstaart soep 9.50 euro.

Vergane glorie
Door vd Wel op 07-11-2022

Bib Gourmande? No way. Slechts keuze uit 3 voor,hoofd en nagerechten en dan nog is de kwaliteit erg matig. Biefstuk zo taai als een schoenzool..Dit aangegeven bij serveerster. Borden meegenomen en nieuwe biefstuk werd weer opgediend..Ook deze taai. Groenten ook keihard,frites slap en lauw..Wat een aanfluiting zeg..Gelukkig werden de hoofdgerechten niet in rekening gebracht. de bediening maakte een hoop goed. ze deden hun best om het ons toch naar ons zin te maken. Chapeau hiervoor. Dagelijks verse fruitsalade op je kamer. krijg je een wit schaaltje met een paar stukjes ananas en meloen. Haha. echt lachwekkend. Sla je toch de plank als 4 sterren hotel helemaal mis. Ontbijt was goed. Kamer prima..Wifi waardeloos,viel iedere keer uit. Tv beeld ook erg slecht,continu hapering..Om gek van te worden. Nee, wij komen hier nooit meer terug. Het is eerder een 3 sterren hotel.Maar bij lange na geen 4 sterren.

NOOIT MEER. Veel te duur voor wat ze bieden!
Door Connie
Zoover Ontdekker
op 02-05-2021

Slechte ontvangst. Receptiedames erg onvriendelijk, kortaf en wij mochten blij zijn dat wij er mochten komen??????. Kamer sterk verouderd. Te zacht bed. Kamer niet schoon. Doucheput vies, liep niet door.Telefoonlijn was 'dood'. Naastgelegen huisjes werden verbouwd, is niets over gezegd bij boeking! Prijs-kwaliteit niet in verhouding, veel te duur voor wat zij bieden. Arrogantie ten TOP