Laagsteprijsgarantie
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 8.6

• Door vakantiegangers bekroond met een Zilveren Zoover award

Over Camping De Pallegarste

De Pallegarste (Marienberg) is een kindvriendelijke camping met veel activiteiten en speelmogelijkheden. Zo is er een kinderboerderij, buitenspeeltuin, binnenspeeltuin en een zwembad. De plekken zijn ruim en het sanitair is schoon. In het restaurant kun je goed eten. Breng eens een bezoekje aan Hardenberg. Zwolle ligt op een half uur rijden.

De camping straalt gezelligheid uit en biedt veel leuke dingen voor kleine kinderen. Van de grote speeltuinen tot het zwemparadijs en het (buiten) zwembad, alles ademt plezier en ontspanning. Vakantiegangers waarderen de vriendelijke sfeer en de goede hygiëne in de huisjes, die echt tiptop zijn schoongemaakt. Ze genieten van het mooie gebied, de relaxedheid en de vrolijke animatie, zelfs als die soms stopt. De mascotte Pallie maakte veel blij, en dat geeft de vakantie een extra lach. Hoewel er zeker ook kleine kanttekeningen waren, houden de meeste bezoekers vooral vast aan de herinneringen aan zonnige dagen, speelplezier en die ongedwongen sfeer. Een vakantie vol herinneringen en heimwee naar de Pallegarste, dat zegt toch genoeg.

• baby-cot

8.6
FantastischScore uit 340 reviews

vakantie
Door Hennie Derksen op 06-09-2026

Ontzettende mooie camping in een mooi gebied

Aanrader met (kleine) kinderen!
Door Bocxe op 05-09-2026

We hebben een super fijne vakantie gehad. Normaliter hebben we snel heimwee maar deze vakantie vloog voorbij en nu we weer thuis zijn hebben we juist heimwee naar de Pallegarste.
Voor (kleine) kinderen is er genoeg te doen, zowel op de camping als in de omgeving. We pakten 1 weekend hoogseizoen mee en een midweek na de zomervakantie en voor ons was dit top. Het enige echt jammere was dat het animatieprogramma toen ook stopte. Ons kindje was gek op de mascotte Pallie maar die kwam na 2 dagen helaas niet meer over de camping rijden. Ook de zwaaiende opblaas Pallie bij de ingang was ineens weg. Gelukkig werd dit ‘gemis’ voor ons peutertje verzacht door vakantievriendjes en de vele speeltuinen.

De hygiëne in het huisje was ook echt goed. De schoonmakers nemen hun werk serieus en dat is terug te zien!

We hebben een fantastische week gehad en komen misschien nog eens terug!

Ontspannen en gezellig met kids
Door Ben op 29-08-2026

Mooie camping met hele vriendelijke mensen. Laagdrempelig (buiten) zwembad waar je makkelijk in kunt, speelgedeelte en ook baantjes kan zwemmen. Vriendelijke prijzen en overal speelplekjes met toestellen voor de kids.

Leuke vakantie gehad
Door Sandra op 28-08-2026

2 heerlijke weken gehad. Wel beschamend om te zien dat bij het zwembad alle bedjes om half 10 gereserveerd waren. En daar verder geen toezicht was. Helaas merkten wij wel een verschil toen de scholen in het dorp weer begonnen, de eetgelegenheden sloten vroeg, zelfs bij de bingo, die om 21.00 begon en waar de zaal propvol was, was de keuken gesloten. Terwijl wij het zelfde betaalden als mensen die eerdere weken daar waren. Voor ons een reden om ws niet terug te komen. Verder prima vakantie gehad. Heel schoon en vriendelijk

Fijne week
Door Marco op 23-08-2026

We hebben een fijne week gehad. En mijn kinderen hebben zich prima vermaakt in het zwembad en de vele speeltuinen.

Vakantie
Door Naomi op 15-08-2026

Jammer dat er op zo'n mooie camping zo'n kleine winkel is. Verder hebben wij echt genoten