Over Camping De Pallegarste
De Pallegarste (Marienberg) is een kindvriendelijke camping met veel activiteiten en speelmogelijkheden. Zo is er een kinderboerderij, buitenspeeltuin, binnenspeeltuin en een zwembad. De plekken zijn ruim en het sanitair is schoon. In het restaurant kun je goed eten. Breng eens een bezoekje aan Hardenberg. Zwolle ligt op een half uur rijden.
Vakantiegangers zijn dol op de prachtig ruim opgezette glamping, compleet met comfortabele bedden en een locatie die bol staat van de speelgelegenheden voor de kinderen. De loft en huisjes krijgen lof voor hun kwaliteit, terwijl het zwembad – hoewel iets groter gewenst voor tieners – perfect blijkt voor de kleintjes. De aanwezigheid van een veilige binnenspeeltuin en een schitterende speeltuin vlak voor de deur wordt erg gewaardeerd. Ook de honden voelen zich hier helemaal thuis, mede dankzij de goede faciliteiten speciaal voor hen, ondanks de iets hogere nachtprijs. Het vriendelijke en behulpzame personeel maakt de ervaring af, waardoor vakantiegangers niets liever willen dan terugkeren naar deze fijne plek.
Camping 't Veld
Winkelmogelijkheden: 9000m
Treinstation: 1100m
Adresgegevens | Pallegarsteweg 4, 7692 PC |
Camping De Pallegarste
Super leuke camping. Elk jaar met hemelvaart staan we hier. Veel activiteiten voor de kids. Van jong tot oud. Zwembad is netjes en kindvriendelijk. Goeie kleine winkel erbij. Een top werknemers.
Superleuke camping met een fijne sfeer! Er is van alles te doen en het sanitair is netjes en goed onderhouden – altijd prettig. Het enige minpuntje was dat het water in het zwembad aan de frisse kant was. Even een drempeltje om erin te gaan, maar daarna wel lekker verfrissend. Al met al zeker een aanrader!
Wij hadden huisje 228 met 3 honden.
Omdat dit een huisje voor honden is , misschien een afrastering plaatsen, zodat ze niet weg kunnen lopen.
Verder was alles prima.

Camping De Pallegarste
Ik was hier met Hemelvaart met mijn dochter en 2 kleinzonen in een Loft.
Loft was goed, camping was mooi, zwembad heerlijk en binnenspeeltuin gezellig en veilig.
Voor de deur een prachtige speeltuin!
Mooi, ruim opgezette glamping met fijne bedden. Mooi gelegen plek met genoeg speelgelegenheden voor de kinderen. Zwembad had iets groter gemogen m.n voor tieners, voor de allerkleinste onder ons was de zwembad goed. Fijne park waar ook de hond welkom is.