Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Mastercard
Visa
Adresgegevens | Kruisseltlaan 3, 7587 NM |
Hotel 't Kruisselt
Wij(Christine en Dirk Van Troos-De Bolster) beleefden samen met 4 vrienden een bijzonder aangename voorjaarsuitstap(4N/5D) in De Lutte en omgeving. Fietsen en wandelen met een zeer mooi verzorgd verblijf : Fijne bediening, service, lekker eten...Toppie. En vooral heel vriendelijk personeel waarbij de klant volledig centraal staat.

Fijn hotel en zeer vriendelijk personeel, golfbaan is leuk en uitdagend voor een beginneling zwembad klein maar fijn.
omgeving zeer mooi.
Wij waren een lang weekend met een bridgegezelschap van 28 personen.
Het mooiste compliment is dat alle deelnemers volgend jaar weer een bridgeweekend willen maar dan wel in het Kruisselt!
Vanaf de offertefase, de voorbereiding, de gastvrijheid, de omgeving, het heerlijke eten, de bridgezaal met de lekkere hapjes: het was allemaal top. De kroon spant wat mij betreft de gastvrijheid en de uitstraling van het personeel. Vriendelijk, kundig en zeer gastvrij wat het geheel een warm bad maakte.
Aan de kamers wordt gewerkt en dat zou de waardering alleen nog maar groter maken.
Kortom een zeer tevreden groep!
Hotel ’t Kruisselt is een fantastische plek om te verblijven. De gastvrijheid van het personeel zorgt ervoor dat je je direct welkom voelt. De kamers zijn schoon en netjes verzorgd, wat bijdraagt aan een ontspannen verblijf. Daarnaast is het eten echt uitstekend – met smaakvolle gerechten en goede kwaliteit. Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar comfort en een warme sfeer.
Prima service, goede kamers, geweldige keuken. Extra pluim voor de bediening, met name Jordy, Nick en Erben hebben ons met héél véél Twentse humor bediend. Ook in de ochtend tijdens het ontbijt was geen nee te horen. Iedere keer bij vraag, werden de lege schalen, koffie apparaten, yoghurt-schalen, enz. gevuld. Brood erg lekker, vooral die je zelf moest snijden.