EuroParcs de Woudhoeve

We hebben de beste aanbieders voor EuroParcs de Woudhoeve voor je op een rij gezet:
Over EuroParcs de Woudhoeve
Ontdek de charme van EuroParcs De Woudhoeve, waar strandplezier en natuurlijke schoonheid samenkomen. Dit vakantiepark, genesteld in het schilderachtige Egmond, biedt een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Duik in het verfrissende water van het zwembad, verken de prachtige duinen en geniet van de zilte zeelucht op het nabijgelegen strand.
Locatie en omgeving
EuroParcs De Woudhoeve ligt in het charmante Egmond aan den Hoef, een kustplaats in Noord-Holland die bekend staat om zijn prachtige stranden, duinen en bossen. Het park bevindt zich op slechts enkele minuten lopen van het strand, waar je kunt genieten van de zon, zee en strandactiviteiten. Het gezellige centrum van Egmond aan Zee, met zijn winkels, restaurants en cafés, ligt op ongeveer 3 kilometer afstand en is gemakkelijk te bereiken met de fiets of auto. In de omgeving van het park zijn er tal van mogelijkheden voor uitstapjes, zoals het pittoreske kunstenaarsdorp Bergen, het historische stadje Alkmaar en het uitgestrekte duingebied.
Services & faciliteiten
EuroParcs De Woudhoeve biedt een breed scala aan faciliteiten en services om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Neem een duik in het verwarmde buitenzwembad of schuif aan in het gezellige restaurant. Voor de kinderen is er een speeltuin en een recreatieplas met een ligstrandje. Huur een sup via de SUP SUP box en ga het water op. Verken de prachtige duinen en pittoreske dorpjes met een (elektrische) fiets of E-Chopper die je op het park kunt huren. Het park beschikt ook over een wasserette, oplaadpunten voor elektrische auto's en gratis wifi. Huisdieren zijn welkom op EuroParcs De Woudhoeve, zodat je jouw trouwe viervoeter mee kunt nemen op vakantie. Er zijn speciale huisdiervriendelijke accommodaties beschikbaar.
Accommodaties
EuroParcs De Woudhoeve biedt diverse accommodaties voor ieder budget en gezelschap, variërend van basic tot comfort chalets. Of je nu met z'n tweeën bent, met het gezin of met een groep vrienden, er is altijd een geschikte accommodatie voor jou. Elke accommodatie is comfortabel ingericht en beschikt over een eigen tuin met terras, waar je kunt genieten van de buitenlucht. Het vakantiepark heeft ook chalets geschikt voor mindervaliden.
Op EuroParcs De Woudhoeve kun je inchecken vanaf 16:00 uur en uitchecken tot 10:00 uur. Het park is toegankelijk voor mindervaliden en biedt aangepaste accommodaties. Sommige faciliteiten kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Vakantiegangers zijn dol op de serene rust en prachtige natuur van het park, waarbij vooral het verwarmde zwembad, de mooi ingerichte huisjes met nieuwe meubels en de sfeervolle tuinen in het oog springen. De vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel bij de receptie wordt enorm gewaardeerd, net als de leuke animatie voor de kinderen. De omgeving biedt voor elk wat wils; of je nu houdt van fietsen door de duinen, wandelen op het strand of culturele uitstapjes naar Alkmaar of Hoorn. En zelfs als het park vol zit, ervaren vakantiegangers een oase van rust. De mogelijkheid om verse broodjes te bestellen elke ochtend wordt ook als een groot pluspunt gezien. Kortom, een topbestemming waar men graag terugkeert!
Telefoonnummer | |
VakantieparkCarpe Diem
Vakantiepark- € 290
p.p. vanaf*
Dormio Villapark Duynzicht
VakantieparkGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Landal Beach Resort Ooghduyne
VakantieparkRoompot Kustpark Egmond aan Zee
VakantieparkEuroParcs Koningshof
Vakantiepark
Buitenzwembad
EuroParcs de Woudhoeve
Het park is heel mooi, prachtig verwarmd zwembad. Huisje was ook mooi ingericht met nieuwe meubels en een mooie tuin. Leuke animatie voor de kinderen. Volgend jaar komen we zeker terug!
Het park is prachtig rustig en het personeel bij de receptie is zeer behulpzaam en vriendelijk. Bij aankomst kregen we een Rituals verzorgingspakketje wat we heel attent vonden, zelfs de hond kreeg een snoepje en speelgoed. De kinderen hebben genoten van de animatie op het park. Onze douchekraan lekte en het meisje van de technische dienst stond meteen voor ons klaar. Top service, waarvoor dank. We komen graag nog eens terug.
Samen met mijn man toch even er tussenuit geweest. Ondanks dat het weer deze zomer niet geweldig is, hebben we ons goed kunnen vermaken op de Woudhoeve.
Lekker gefietst door de duinen, wandelingen gemaakt op het strand en daarna lekker bij een restaurantje bij het strand een borrel gedaan of wat gegeten. Aanrader is ook Alkmaar of Hoorn.
De kinderen zijn nog een dag langs geweest met de kleinkinderen en toen zijn we naar Den Helder naar het Marine museum geweest. 's Avonds lekker gegeten vlakbij de haven (Lands End, aanrader!) waar je de boot ziet pendelen van en naar Texel.
Noord Holland zijn we nog niet op uitgekeken. De huisjes op de Woudhoeve zijn een prima basis om in terug te keren. Het park leek helemaal niet vol, maar de (zeer vriendelijke!) meiden op de receptie vertelde dat het wel echt vol zat.

EuroParcs de Woudhoeve
Wij zijn een midweek bij jullie op vakantie geweest. Onze hele gezin heeft vol op genoten! Ook heel fijn dat de dames bij de receptie goed op de hoogte zijn van de omgeving! Kaasmarkt, ruïne kerk in Bergen, duin en strand, echt geweldig!
Ook hebben de kinderen lekker kunnen spelen op het park! Geweldig! Wij komen hier zeker terug!
Ook de verse broodjes die je kan bestellen in de ochtend is echt een aanrader! Heerlijk!!
Ondanks dat het hele park vol zat was het alsnog rustig. De omgeving is mooi. We hebben heerlijk gewandeld in de duinen. Het huisje was leuk ingericht.
Wat een leuke ligging, zo vlak bij de duinen. Leuke plaatsen in de buurt zoals Bergen, Castricum en Schoorl. 5 minuutjes fietsen en je waant je in een andere wereld. Huisje groot genoeg voor 5 personen en leuke binnenspeeltuin op het park en ook aquarium in Bergen aan Zee is een goede. Geen binnenzwembad maar wel dichtbij zoals in Alkmaar en Holle Bolle Boom in Tuitjenhorn (Capfun park met binnenbad + binnenspeeltuin, zie tripper voor kortingsacties). Voelde als vakantie in het buitenland.