Over Kurenpolder Recreatie
Verblijf op Camping De Kurenpolder Recreatie in Hank. Elke ochtend kun je verse broodjes halen in de supermarkt en ‘s avonds eet je in het restaurant. Volop vertier met een skatebaan, tennisbaan, tafeltennis, trampolines en een zwembad. Het meer met strand is op loopafstand. Wandelen en fietsen is ook goed mogelijk in de omgeving.
Als je houdt van rust, dan is Camping geweldig, vooral door de week. Het strand ligt vlakbij en geeft een heerlijk vakantiegevoel. Vakantiegangers genieten van de ruime plekjes aan het water en de gezellige sfeer buiten het hoogseizoen. Het animatieprogramma en het zwembad zorgen voor een vrolijke dagbesteding, vooral voor kinderen en tieners. Het restaurant serveert lekkere gerechten, en de supermarkt biedt verse broodjes en een uitgebreid assortiment, waardoor alles makkelijk is. De vriendelijke sfeer en de mooie omgeving maken het een fijne plek voor ontspanning en plezier. Al struinen de festival-achtige weekends soms over de camping, het is vooral de rustige, zonnige momenten die blijven hangen. Een vakantie vol herinneringen en de zon op je huid.
(Mini) supermarkt
Direct aan het strand
Zandstrand
Adresgegevens | Kurenpolderweg 31, 4273 LA |
Kurenpolder Recreatie
Camping is geweldig als je van rust houdt. Maar alleen door de week buiten het seizoen. In het weekend gaat het los. Als je geluk hebt komen grote groepen met tentjes op de velden rond het plaza gebouw feest vieren. De eigen disco met DJ (!) gaat wel uit om 23:00 u maar daarna maken de gasten zelf herrie. Het tweede weekend dat we hier waren zijn we maar thuis gaan slapen. Wij betaalden voor een strand comfortplaats 50 euro per nacht! Dit dus eens, maar nooit weer!
Op eerste gezicht mooie camping.
Maar heel veel vaste gasten, jaarplaatsen. Die maken best veel lawaai en voelen zich wel de baas. Sanitair wordt in de ochtend pas laat schoongemaakt rond spitsuur en geen toiletpapier in de wc,s. En douches erg heet en niet regelbaar . Zwembad ook al dicht om 18.00 uur in hoogseizoen vind ik ook erg vroeg. Wel goeie snackbar. Supermarkt is ook echt heel oud. Wel mooie plekken aan het water
Voor het derde jaar een seizoenplek. En gaat steeds verder achteruit. Het moet zelfs een 5-sterren ANWB Top camping zijn.
Maar, geen campingwinkel aanwezig (ze zeggen dat ze ermee bezig zijn), sanitair matig schoon en het zwembad oogt vies. Horeca sluit in het weekend al om 21:00 en het tennisveld is sterk verouderd (nauwelijks gravel).
Denk dat we toch maar eens verder gaan kijken.
We hebben echt genoten van een heerlijke midweek in een ruime glampingtent, op een prachtige plek direct aan het strand. Alles was aanwezig in de tent, dus het sanitairgebouw hebben we niet eens nodig gehad.
Onze kinderen (10 t/m 13 jaar) hebben zich super vermaakt bij het zwembad, de skatebaan en op het strand. Ook het animatieprogramma was leuk, zelfs voor tieners!
De supermarkt had elke dag verse broodjes en een verrassend ruim assortiment. En wat hebben we lekker gegeten in het restaurant, complimenten voor de kok!
Ook fijn: vriendelijk en behulpzaam receptiepersoneel, zelfs met pleisters na een val op de skatebaan.
Kortom, een relaxte en gezellige week. Wij komen graag nog eens terug!
Buiten alles netjes .Sanitair echt vies en oud. Plaatsen netjes. Veel verkeer. Winkeltje prima. Strandje schoon.
Super leuke familie camping met voor elke leeftijd wel wat te doen. Onze kinderen die hebben genoten en wij dus ook!
Een heerlijk meer met strand waar je kan zwemmen met glijbanen. Bij slecht weer een mini subtropisch zwembad. De animatie heeft elke week andere activiteiten voor alle leeftijden en staan open voor ideeën van gasten. In de plaza kan je heerlijk eten met elke week een nieuw weekmenu of om een drankje te doen. De bediening is vriendelijk en lopen hard. Naast de plaza is er ook een snackbar. Regelmatig worden er gezellige avonden in de plaza georganiseerd. De kampeerplaatsen zijn ruim en voorzien van elektra, water en tv aansluiting. 2 grote toilet/douche ruimtes die een paar keer per dag worden schoongemaakt. Ook staan er een paar Glamping tenten en chalets voor verhuur. En bij de receptie staan ze je goed te woord en denken goed mee. Al het personeel overigs wat er loopt op het park zijn behulpzaam en vriendelijk.