Over TopParken - Résidence de Leuvert
Résidence de Leuvert, gelegen in de bossen van het Noord-Brabantse Cromvoirt, bevindt zich op loopafstand van de recreatieplas de IJzeren Man. De parkfaciliteiten zijn geschikt voor alle leeftijden, waaronder een verwarmd buitenzwembad met kinderbad, fietsverhuur, een sportveld en een restaurant. Résidence de Leuvert biedt prachtige vakantiewoningen voor 4, 5, of 6 personen, waarbij u kunt kiezen tussen comfort en luxe. De moderne vakantiewoningen hebben een volledig uitgeruste keuken met onder andere een koelkast, diepvries, vaatwasser, combimagnetron en een Douwe Egberts koffiezetapparaat. De eenpersoons boxspringbedden en stapelbedden zijn bij aankomst opgemaakt voor een goede nachtrust. Op het terras van uw vakantiewoning kunt u genieten van de zon, en uw auto kunt u zorgeloos parkeren bij het vakantiehuis. Voor ultiem genieten is er de mogelijkheid om een vakantiehuis met een eigen spa in de tuin te boeken.
Vakantiegangers genieten volop van het mooie park en de prachtige, groene omgeving. Het chalet is schoon, ruim en perfect voor relaxen, vooral als je met meerdere bent of juist lekker veel ruimte zoekt. Veel reizigers waarderen de leuke tuin met uitzicht op de vijver, waar je in de zon kunt zitten en genieten van de rust. Het buitenzwembad en de jacuzzi maken de ontspanning compleet, en de vriendelijke sfeer bij het restaurant geeft een gezellige noot aan de dag. Fietsers vinden het park ideaal; de omgeving biedt leuke fietsroutes en leuke uitjes in Den Bosch. De frisse lucht, de stilte en het leuke vakantiehuisje zorgen voor mooie herinneringen en fijne ontspanning, helemaal klaar voor een zonnige vakantie vol kriebels en plezier.
Fietsverhuur
Buitenzwembad
Mastercard
Adresgegevens | Loverensestraat 11, 5266 AM |
TopParken - Résidence de Leuvert
Mooi schoon park, prima, mooi gelegen en schoon chalet. Fraaie omgeving om te fietsen
Wij vonden het een mooi en schoon park
En een leuk huisje.
Ik had per ongeluk huisje voor 6 personen geboekt
Terwijl we maar met zijn tween waren..
Maar daardoor hadden we lekker veel ruimte..haha
Ik was met mijn broer op vakantie en we hadden een mooi ruim huisje alles was aanwezig en voldoende.Huisje was schoon. Douche lekker ruim,2 lades om wat in te doen,slaapkamers wel voldoende kastruimte, bedden waren goed,kussens waren wat dun maar is persoonlijk.
Wat jammer is dat als je de airco wilt gebruiken je de afstandbediening moet huren.
Terras voldoende stoelen en 2 ligbedden,geen kussens vd stoelen.
Mooi buitenzwembad waar het fijn zou zijn als er toezicht zou zijn ivm de vele kinderen die niet altijd uitkijken met wat ze doen en maling aan alles hebben,dat was een minpuntje vond ik.
Restaurant op park prima en vriendelijke mensen,ook bij de receptie.
Wij hebben het prima naar ons zin gehad,wij waren niet met een auto,hadden fiets gehuurd.
Mooie bosrijke omgeving en in Den Bosch ook genoeg te doen
Wat een mooi park rustig en de tuin met uitzicht op een vijver was helemaal top de groen voorziening perfect in onderhoud. De jaccusie was ook heerlijk we hebben genoten