Laagsteprijsgarantie

Heimolen 6, 5111EH

Recreatiepark De Heimolen

8.9
FantastischScore uit 11 reviews

Fijn als je weg bent, maar je toch thuis voelt.
Door Sjors Picard op 02-12-2024

Met mijn vrouw en onze 3 kinderen een heerlijke vakantie gehad. Heerlijk teruggetrokken in de bossen. Een rustig park met een fijne speeltuin en verzorgde recreatie voor onze kinderen. Een aanrader.

Heerlijke vakantie gehad
Door Henriëtte Van der Burgt op 16-08-2024

Geweldig. Mooie camping. Vriendelijke ontvangst. Restaurant waar je lekker kan eten en ook vriendelijk bediend wordt.
We stonden op het tourveld. Bij Angelique, die heel goed met je mee denkt. Een grote schat. Staat voor iedereen klaar.

Telleur gesteld
Door Maikel van Ek op 11-05-2024

Wij waren hier van 8 tot 12 mei.
Hebben 2 dagen geen warm water gehad op het tourveld. Dit komt omdat er blijkbaar een nieuwe ketel hangt met bouiler die de capaciteit van de gasten op het tourveld niet aan kan. Hier bedoel ik mee... als mede kampeerders in de ochtend in de douche gaan er een paar keer afgewassen wordt overdag en je dan in de avond wilt douchen net als wij ook doen er geen warmwater meer is. Dit is onacceptabel voor de prijs van 31,00 euro die je per nacht betaald met 2 personen in deze warme periode.

Gewoon echt top!!!!
Door John op 11-05-2024

We hebben tijdens Hemelvaart op het trekkersveld gestaan. Het was fenomenaal. De plaatsen zijn diep, vlak en droog. Er zijn voldoende speelgelegenheden voor de kleinsten. Het oogt er gezellig met een bloeiend plantje in het midden en zijkanten. Het sanitair en diens hygiëne is subliem. De ontvangst was vriendelijk en de entree erg netjes. Lekker gegeten in het restaurant voor een betaalbare prijs. Kortom een aanrader op alle fronten! Een dikke 9!!!!

zeer goed
Door Bob op 22-08-2023

wij hebben op je trekkers veld gestaan gewoon geweldig mooi veld hartelijke ontvangst en ontzettend fris sanitair ruime plaatsen met stroom en water geweldig

Prima camping
Door Jan op 10-08-2023

Zeer goed uitgeruste en complete stacaravan
Vriendelijk personeel
Mooie omgeving