Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Winkelmogelijkheden: 1500m
Treinstation: 1500m
Adresgegevens | 5 Hekerweg 5, 6301 RJ |
Motel de Heek
Prachtig motel. Wij hadden appartement 6 op de bg met inloopdouche. Zeer mooie kamers, hele goede bedden en super schoon. Koffie- en theeservice was ook fijn, werd iedere dag aangevuld. Het ontbijt was ook voortreffelijk en er was genoeg te kiezen. Vriendelijke eigenaren en goede service. Een aanrader dus.
In de omgeving ook genoeg te doen.
Wanneer wordt onze review zichtbaar dan? Ik heb al bericht gekregen dat hij is goed gekeurd. Wij waren daar van 24/26 mei jl.. Het gaat om motel de Heek Valkenburg. [email protected]
Na jaren weer eens geboekt. Wat een metamorfose. Zeer goede service en probleem oplossend. En heel klantvriendelijk. Er wordt ook naar je wensen gekeken. Kortom een plekje om nog eens naar terug te gaan.
Het was de goedkoopste optie om te overnachten in Valkenburg, maar ook de beste. Het motel ligt een kwartiertje wandelen buiten het centrum maar daardoor heerlijk rustig en prima parkeren. De kamers zijn schoon en voorzien van koelkast, wifi en koffie en theefaciliteiten die elke dag aangevuld worden. Vanaf het motel zijn er vele fantastische (natuur)wandelingen mogelijk, de beschrijvingen kun je zo ophalen bij de receptie. Wij komen hier vast nog eens terug, maar dan op de motor, die mag hier in de garage staan