Laagsteprijsgarantie
4.9
OnvoldoendeScore uit

Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche

Over Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche

Ontdek de unieke charme van Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche, genesteld in het pittoreske Thorn. Dit hotel biedt een uitgelezen kans om te ontspannen in de weelderige tuin of de omgeving te verkennen op de fiets. Met faciliteiten zoals fietsverhuur, gratis parkeren en Wi-Fi, belooft het een zorgeloos verblijf.

De ligging

Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche ligt in het charmante Thorn, bekend als het 'witte stadje' vanwege zijn karakteristieke witgekalkte huizen. Het is de perfecte uitvalsbasis voor vakantiegangers die zowel rust als cultuur zoeken. De omgeving nodigt uit tot fietsen en wandelen langs historische bezienswaardigheden. De dichtstbijzijnde luchthaven is Maastricht (MST), wat het hotel gemakkelijk bereikbaar maakt voor zowel binnenlandse als internationale bezoekers.

Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche in Thorn biedt een scala aan faciliteiten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het hotel beschikt over 23 comfortabele kamers, een lift en een receptie voor een warm welkom. Voor ontspanning is er een sfeervolle tuin waar vakantiegangers kunnen genieten van de rust. Voor zakelijke bijeenkomsten is er een conferentieruimte en een businesscenter beschikbaar. Actieve bezoekers kunnen de omgeving verkennen door gebruik te maken van de fietsverhuurservice. Het hotel biedt ook kosteloos parkeren, Wi-Fi en dagelijkse kranten aan.

In Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche kunnen vakantiegangers genieten van heerlijke gastronomische ervaringen. Het hotel beschikt over een restaurant waar dagelijks een vers bereid ontbijt en middagmaaltijd geserveerd worden. Voor een gezellige avond uit biedt de bar een uitgebreide selectie aan drankjes. De combinatie van gastvrije service en smaakvolle gerechten zorgt voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Het is goed om te weten dat Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche faciliteiten biedt voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit, hoewel het raadzaam is om specifieke behoeften vooraf te bespreken. Het hotel accepteert verschillende creditcards, waaronder American Express, Visa, Diners Club en MasterCard als betaalmiddelen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Hoewel het een uitdaging was om tussen de regels door de zilveren randjes te vinden, blijkt toch dat sommige vakantiegangers een sprankje waardering konden opbrengen voor bepaalde aspecten van hun verblijf. Een opgeknapte kamer die schoon en netjes was, wist ondanks zijn formaat toch een positieve indruk achter te laten. Ook het eten - buiten de hoofdgerechten om - voldeed aan de verwachtingen, met een prima ontbijt en een acceptabele high tea ervaring die, ondanks de serviceperikelen, als 'wel ok' werd beschreven. Het lijkt erop dat, ondanks de uitdagingen, de inspanningen om te verbeteren op sommige vlakken zeker gewaardeerd werden.

• Airconditioning

Hoogstraat 2, 6017 AR

Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche

4.9
OnvoldoendeScore uit 7 reviews

Oud hotel wat ze aan het opknappen zijn.
Door Hasebos op 29-05-2025

Het is een oud hotel wat ze aan het opknappen zijn. Onze kamer was al opgeknapt en was schoon en netjes, maar onwijs klein voor een normale tweepersoonskamer. Er zat een heel klein raampje in, je moet niet claustrofobisch zijn. Hotel is erg gehorig. Personeel leek er af en toe niet veel zin in te hebben, waren niet heel klantvriendelijk. Ontbijt en eten was prima.

totaal verziekt weekend
Door T. Strik op 15-03-2025

Slecht hotel en restaurant.
De kamer is niet groter dan een bezemkast en er staat geen kast of meubilair in de kamer.
Geen haakje om iets op te hangen en plek om je koffer neer te zetten.
Ook hangt er een muffe rioolgeur in de kamer.
na klacht zeer onbeschoft behandeld door de receptiemedewerker, zonder enig begrip te tonen.
Het 3 gangen À la carte menu was zeer slecht. Er was keus uit 1 gerecht vis, vlees, en vegetarisch voor de prijs van€79,95 voor 2 personen.
Dit was dus duidelijk een keuze menu.
het hoofdgerecht eend was verbrandt en niet te eten.
Dezelfde onbeschofte persoon van de receptie bediende hier en bij de klacht over het eten zei hij( je bent al chagrijnig over de kamer) en nam het bord mee van tafel.
We hebben op het nagerecht niet eens gewacht en zijn elders wat wezen eten,
De andere ochtend zijn we na het ontbijt direct vertrokken, ons weekend Limburg was totaal verziekt.
de bedoeling was 2 nachten .

Totaal niet professioneel of gastvrij
Door Nancy feller op 12-11-2024

Vandaag samen gaan high tea.en bij jullie. En er moet me toch het een en ander vh hart.
Bij binnenkomst was Dhr achter de receptie ah telefoneren, waar de gemoederen duidelijk hoog opliepen(waar wij bij stonden) toen hij de tel. geïrriteerd neerlegde bracht hij ons naar de tafel waar hij uitleg gaf over de high tea. Daarna hebben we hem niet meer gezien. De thee was inmiddels koud geworden en we wilden graag een kopje koffie. Ik heb het halve hotel moeten aflopen om hem te vinden. Buiten was er een vreselijke herrie vd werkzaamheden, dus we konden mekaar amper verstaan. Na ons kwam nog een koppel binnen en daar werd alles gewoon op de tafel gekwakt en meneer liep weg. Die mensen wilden ook graag wat anders drinken...maar zelfde verhaal als bij ons. Nergens een personeelslid te bespeuren. Niet 1x werd gevraagd of alles naar wens was en zelfs toen we klaar waren hebben we onszelf maar uitgelaten... Eten was wel ok. Dat scheelt

Nachtmerrie geen hotel te noemen
Door Mirjam op 17-12-2023

Vreselijk! Hadden wij de recentie s maar gelezen ! Maar daar denk je niet aan bij een Fletcher zoals wij ze gewend zijn. Deze is een ware nachtmerrie! Oud herrie hele nacht hoor je de lift heen en weer gaan, buren praten, kroeg mensen schreeuwen tot 4 uur en idd nog steeds elk heel en half uur de abdij kerkklok. Jammer dat we niet midden in de nacht weg konden daar waren we te moe voor. Nu nog steeds ivm geen oog dicht gedaan om 7 uur maar vertrokken.

Verouderd hotel
Door Sjape op 05-09-2023

De plaats Thorn is een goede uitvalsbasis voor fietstochten in de buurt, mooie omgeving.
Hotel viel tegen, comfort kamer geboekt, dit is een kruiphok, douche in bad, kleine badkamer waar toilet in is. Alleen hotelgasten konden op het terras bestellen en als je als hotelgast niet had gereserveerd voor avondeten dan kon er ook niks geregeld worden. Niet echt klantvriendelijk.
Ontbijt normaal. Alles is aan vernieuwing toe!
Geen aanrader!

Waardeloos
Door Eric Hendriks op 21-10-2022

Zeer gedateerd gebouw en de verzorging liet ook zeer te wensen over.