Laagste prijsgarantie

9.9FenomenaalScore uit
  • Deze accommodatie heeft een score van 9.9

Over Hof van Slenaken - Hotel & Apartments

In de Nederlandse provincie Limburg vind je Hotel Slenakerhof in Slenaken. Kom tot rust in de wellness en word rustig wakker met een heerlijk ontbijt. De kamers zijn wat verouderd, maar je slaapt wel op een goed bed. Tip: huur een elektrische scooter bij het hotel om het Limburgse landschap te verkennen of ga een hapje eten in Slenaken.

• Airconditioning

Waterstraat 1, 6277 NH

9.9FenomenaalScore uit 411 reviews

Goed voor elkaar!
Door Mireille op 12-08-2023

Mooi, leuk, gezellig en schoon hotel, waar vriendelijkheid en behulpzaamheid voorop staan. Serveren een heerlijk ontbijt en hebben goede bedden en kussens. Wij hebben genoten, keren zeker terug en kunnen het iedereen aanbevelen!

Lieve en behulpzame mensen
Door Franca op 10-08-2021

Op 11 juni kort na aankomst brak ik mijn enkel. Meneer zelf kwam om 03.00 uur zijn bed uit om me samen met mijn partner op onze kamer te krijgen. 's Morgens weer naar de auto, zijn vrouw bracht ontbijt op bed en ze waren oprecht vriendelijk en behulpzaam.Grote complimenten voor dit echtpaar.

Mooie omgeving en fijne kamer!
Door Anoniem op 03-08-2021

Mooie en fijne kamer met een groot balkon! Ontbijt was ook geslaagd.

Prima verblijf
Door Jan Koster op 29-06-2021

Geweldige ligging, erg schoon, ruime mooie kamer. Uitstekend ontbijt.

Heerlijke plek, mooi hotel en prima verzorging!
Door Ouder echtpaar op 14-06-2021

Mooie grote luxe kamer met een klein keukentje met alles wat je nodig hebt, om onze eigen maaltijd te maken. Tevens een ruime schone badkamer, met een prima douche. Voor ons was een balkon heel aangenaam, heerlijk buiten gegeten en genoten van het uitzicht. Door Corona nog geen restaurants open, dus helaas geen terrasjes. We hebben ondanks de beperkingen genoten en inmiddels al weer geboekt voor augustus en weer de luxe kamer met balkon!

Heel fijn hotel! Hier blijven we terug komen!
Door Eric op 27-09-2020

Slenakerhof is een perfect hotel. We hadden een ruime, gezellig ingerichte kamer, van alle gemakken voorzien zoals een ligbad en een volledig ingerichte kitchenette wat wel erg handig is in deze Coronatijd. Het ontbijtbuffet is ruim gesorteerd en er wordt heel goed omgegaan met de Coronarisico's: alles wordt voor je opgeschept zodat je zelf niets aan hoeft te raken. De tafels staan ruim uit elkaar en er wordt goed geventileerd. We voelden ons er helemaal veilig bij.
De eigenaren, Stephan en Diana, doen er alles aan om het naar je zin te maken, met adviezen, gewoon een praatje of even het naburige restaurant voor je reserveren. Ze stonden zelfs klaar bij een noodreparatie van onze auto.
Kortom, ze creëren een heerlijke sfeer waarin je je meteen thuis voelt en fijn vakantie kunt houden.
Verder zijn er diverse streekbiertjes in de bar te verkrijgen en is er een goede afsluitbare stalling voor de fietsen.