Over Landal Domein De Schatberg
Bij Landal Domein De Schatberg wacht een stralende vakantie vol plezier en ontspanning. Stel je voor: lekker zwemmen in binnen- of buitenzwembaden, actief bezig zijn met fietsen of vissen, en genieten op het gezellige terras. Dit is de plek waar je herinneringen maakt en die flinke vakantiekriebel krijgt. Neem snel verder een kijkje en droom alvast weg!
De ligging
Landal Domein De Schatberg ligt mooi in Sevenum, vlakbij de natuur en talloze leuke activiteiten. Het is een ideale uitvalsbasis voor een ontspannen break of actieve vakantie, zeker omdat alles zo makkelijk bereikbaar is. Je fietst, wandelt of rijdt er zo naartoe en krijgt meteen dat vakantiegevoel te pakken. Gewoon, lekker dichtbij huis, maar met dat vakantie-gevoel dat je nooit meer vergeet. Stel je eens voor: de eerste duik in het zwemwater of een dag vol buitenavontuur in de omgeving. Daar krijg je meteen zin in!
Wanneer je bij Landal Domein De Schatberg bent, voelt het alsof je thuiskomt. Het verblijf biedt alles wat je nodig hebt voor een fijne vakantie: comfortabele kamers met een tweepersoonsbed, een koelkast, magnetron en gratis Wi-Fi. Je kunt heerlijk relaxen in de kamer, terwijl je de avond afsluit met een televisie. Het resort heeft een conferentieruimte en een speelplaats voor de kinderen, zodat iedereen zich vermaakt. Ontspan op het terras of neem een duik in de binnen- of buitenzwembaden, perfect voor wat actief waterplezier of een rustmoment in de zon. Voor de sportievelingen zijn er opties genoeg: fietsen, vissen, tafeltennis, biljart, squash, bowlen en wandelen. De faciliteiten maken je vakantie echt compleet en zorgen dat je je nergens zorgen over hoeft te maken.
In Landal Domein De Schatberg vind je een restaurant waar je lekker kunt genieten van een hapje en drankje. Of je nu zin hebt in een eenvoudige lunch of iets uitgebreider, het is er allemaal. De sfeer is ontspannen en gezellig, ideaal om na een dag vol actie nog even bij te praten. Het restaurant is toegankelijk tijdens de openingstijden, zodat je altijd een lekker plekje hebt. Verse broodjes bij het ontbijt en knusse diners in de avond maken je verblijf extra comfortabel. Eet smakelijk, zonder poespas en gewoon lekker!
Praktische informatie: De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten, zoals het restaurant en zwembaden, kunnen tegen betaling zijn of mogelijk niet het hele jaar door geopend vanwege het seizoen, onderhoud of drukte. Het is handig om dit vooraf te weten, zodat je goed voorbereid op vakantie gaat. Maar maak je geen zorgen: alles wat je nodig hebt, is gewoon op loopafstand of goed bereikbaar. Zo wordt jouw verblijf zorgeloos en lekker ontspannen.
Wat deze vakantiegangers vooral waarderen, is dat de plek vaak een goede uitvalsbasis biedt voor een ontspannen dag in de natuur of op de camping. Ondanks de minpunten blijven de mooie hoekjes en de gezellige sfeer in het park een belangrijke reden om terug te keren. Sommige huisjes bieden leuke extra’s zoals een sauna of bubbelbad, ook al haal je daar niet altijd de volle kwaliteit uit. Het buitenleven met onkruid, vogeltjes en het kabbelende water geeft een typische campingsfeer die herinneringen oproept. De rust in de natuur en het plezier van samen zijn maken dat veel reizigers de accommodatie zien als een plek voor een eenvoudige, no-nonsense vakantie. De zon, het gezang van vogels en die warme herinnering blijven voor altijd in gedachten.
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Adresgegevens | 5A Midden Peelweg 5, 5975 MZ |
Landal Domein De Schatberg
Wat een achteruitgang.. we kwamen op maandag aan, vervolgens wilden we boodschappen halen op het park, volgens de app zou deze om 19:00 sluiten. Bij aankomst hing er briefje op de deur met 18:00 uur.
Ons huisje 134, was niet heel erg goed schoon. Het rooster van de koelkast was weg, waardoor een gapend gat (niet erg fris) en kwamen het rooster tegen onder de trap. Als goede schoonmaken zou je dit aantreffen en een melding maken, maar nee.
Dezelfde avond paradeerden heel veel mieren over het aanrecht en de vloer ervoor, keukenkastjes geopend en direct onder de gootstaankast liepen er verschrikkelijk veel.
Leuningen los, en nog meer aftands.
Helaas is de service ver te zoeken!! En na beloften dat schoonmaakploeg zou komen is er niemand meer geweest! Wij ga nu eerder weg en komen niet meer terug.
Bij binnenkomst kwam er al een lucht van sigarettenrook en chloor je tegemoet. Overal stonden de ramen open. De muren waren vies en her en der overgevergd zag echt niet uit. De eetkamer stoelen kapot en zitting gescheurd. Het bankstel was toch wel het toppunt bezaaid met vlekken, wie weet waarvan. Extra huisje met sauna gehuurd, jammer dat die het dan niet doet! Het bubbelbad was smerig aan alle blazers zeepresten of de verf was er van af. De spiegel helemaal vies met strepen van een en ander poetsmiddel. Was ook zichtbaar op de tegels. We hebben ook nog even een dwijl door de woonkamer gehaald nou, je wilt het niet weten. Volgens ons in maanden niet gedweild! Hebben het gemeld eerst telefonisch dan het verzoek gekregen het schriftelijk te doen. Hebben we gedaan maar helaas geen reactie gekregen. Dus bezint eer je hier een huisje huurt!!!!!!
Haast je snel naar een Oostblok like experience bij Landal de Schatberg! Een klein kijkje in een huisje van €2000 voor een week. Bewoner je door de knusse hoekjes van uit elkaar vallende kastjes en niet schoongemaakte hoekjes. Een echte beleving!
Via JDL een huisje gehuurd op camping de Schatberg. De vloer was verrot in de douche en het huisje bleek klein en vies (bank te vies om op te zitten). Het speeltoestel ervoor zat onder het onkruid en er lagen veel sigarettenpeuken. Na een klacht konden we in 1e instantie niets anders krijgen. Na aandringen een ander gekregen die ook niet schoon was. De afzuigkap werkte niet, als je langer dan 4 minuten de douche gebruikte liep het water de gang in. Er hing een vies douchegordijn. Na een week was het riool verstopt en kwam alles via de douche omhoog. Na 2x klagen heb ik een boze mail geschreven aan JDL. JDL was de eigenaar maar het beweer lag bij de Schatberg. Ik kon wat anders krijgen maar dat was nog kleiner. Via de dames van de Schatberg kregen wij een tegoedbon voor een etentje. Schandalig dat ze dit durven aan te bieden voor dat geld! De camping zelf is prima maar de huisjes van JDL zijn echt oud en vies.
Hebben hier een 12 persoons villa gehuurd voor veel geld maar van alles mis gordijnen hangen op half 12 bankstel vies en met vlekken veel vliegen deurklinken zitten los douche slang stuk vriezer stuk 1 lade maar ijskast klepjes afgebroken meerdere keren receptie gebeld maar yot nu toe niemand gezien geen aanrader
Alsof je terug naar de jaren 70 gaat. Oud, versleten, goor, niet compleet, tafel valt zowat van ellende uit elkaar, televisie waar je een vergrootglas voor nodig hebt, bedden die al 10 jaar aan vervanging tot zijn, schimmel in de koelkast, eierresten op de muur, de schoonmaakploeg ingeschakeld om restanten van een bedfeestje op te laten ruimen, een asbak vol met sigarenstompjes terwijl je niet mag roken, de wcvloer die plakt als je binnenkomt………. Al met al, top accommodatie. En daar betaal je €600 voor???? Schatberg, neem de huisjes in de 80 serie eens onder de loep en zorg voor een upgrade.