Laagsteprijsgarantie

De Geuldert

FenomenaalScore uit 9 reviews

Supergezellige en mooie camping
Door Sjaak en Liesbeth op 07-09-2025

schitterende vakantie gehad tijdens de nijmeegse vierdaagse. We hadden een mooie plaats afgezet met hagen. Man en dochter liepen de nijmeegse vierdaagse. Op donderdag was er een gezellig terras gecreerd bij de ingang waar de wandelaars langs liepen. Zeer vriendelijk eigenaren en overig personeel. Er zijn verschillend dorpjes in de buurt waar je je boodschappen kon doen, allemaal op kleine afstand. In overleg met de eigenaar een optie genomen voor de zelfde plaats voor 2026. Ook mooie omgeving voor fiets en wandeltochten. Zeker een echte aanrader.

Gemoedelijk, eerlijk en warm -een camping met hart
Door Jack Muskens op 05-08-2025

We hebben drie jaar op een lang seizoenplaats gestaan. Nu stoppen we met kamperen.
Wat een fijne plek is Camping De Geuldert. De camping ligt prachtig aan de rand van het natuurgebied, met ruime plekken die mooi zijn afgebakend. Alles is netjes verzorgd en straalt rust uit.
Het café gaf ons meteen dat typische Cheers-gevoel: een plek waar je makkelijk aanschuift, iedereen elkaar kent en je je direct op je gemak voelt.
Het sanitair is dik in orde: warme douches, schone toiletten en een goed bijgehouden afwasruimte.
Sandra en Renée zorgen als eigenaren voor een warm welkom. Altijd vriendelijk, betrokken en klaar om mee te denken. Ook Sandra’s vader helpt volop mee en zorgt dat het terrein er piekfijn bij ligt. Altijd in voor een praatje.
Wat hen siert, is hun nuchterheid en eerlijkheid. Geen poeha, maar mensen die hard werken en alles over hebben voor een fijne sfeer.
Een plek met karakter en echte aandacht.
– Jacky & Jack Muskens

schitterende, comfortabele en gezellige camping.
Door Frans van Haren op 06-05-2025

Wij werden zeer vriendelijk ontvangen op camping De Geuldert. Onze comfortplaats was voortreffelijk en gaf veel privacy door de strak geschoren heggen. De toiletten zijn modern en waren supersoon. En na de ochtenddouch kun je meteen gebruik maken van een aantal fitnesstoestellen (in de buitenlucht). Er is een winkel, een gezellige bar, huiskamer en aangrenzend voorbij de receptie nog een snackbar met terras en overal word je bediend en geholpen door de supervriendelijke eigenaren Sandra en René. Deze camping is een waar genoegen en mag van ons ook zijn vijfde ster krijgen. Een aanrader dus.

Fantastisch!!
Door Ans van Katwijk -van Sleuwen op 25-06-2023

Prachtig gelegen camping...betrokken en vriendelijke eigenaars, die meehelpen, meedenken met de gasten. Prima sanitair! Gezelligheid in en bij de cafetaria en het café. Lekkere broodjes en prima service! Maar vooral...gerund door een familie met hart en gevoel voor hun gasten! Top!!

Super camping en omgeving
Door yvonne de martines op 17-04-2023

Mooie camping, schoon sanitair. Erg aardige beheerders. We kregen een comfortplaats aangeboden ipv onze geboekte plaats via de acsi campingkaart, vanwege wat ongemak door het werken aan de nabij gelegen weg. We komen zeker nog eens terug hier, super mooie omgeving om te fietsen en te wandelen, dit meteen vanaf de campoing

Gewoon een geweldige camping
Door Karin van Steen op 07-08-2022

Fantastische gastvrije camping , met mooi en schoon Sanitair.
Mooie omgeving om te wandelen of te fietsen .
Zwemgelegenheid op loop afstand.
De camping organiseert regelmatig activiteiten voor jong en oud.
Klein winkeltje en verse broodjes aanwezig, ook een heerlijke snackbar ontbreekt niet.
Ook de Wifi is van zeer hoge kwaliteit, er zijn zelfs 2 oplaadpalen voor electrische auto's.
Alles wat je nodig hebt voor een heerlijke rustige en ontspannen vakantie, wij stonden hier nu voor het derde jaar op rij.
Een echte aanrader dus.
Onder zeer vriendelijke leiding van Sandra en René met hun team .