Over Camping Beringerzand
Vakantiepret in eigen land op kindvriendelijke Camping Beringerzand in Panningen. Op de camping vind je schoon sanitair dat ook geschikt is voor kinderen, een binnenzwembad, een binnenspeeltuin en meer speelgelegenheden. In de omgeving vind je mooie bossen met vogelnestkastjes en in o.a. de stad Venlo kun je gezellig winkelen en lekker eten.
Een vakantie op deze camping zit vol fijne momenten. De grote plaatsen en het proper sanitair maken je meteen welkom. Kinderen genieten van de binnen- en buitenspelen, de speeltuin en de zwembaden. De binnenspeeltuin en speeltuin zorgen voor uren plezier, en het pannenkoekenhuis Patershof brengt een glimlach op iedereen’s gezicht. Ook de treinrit met de kids blijft een herinnering om near te houden. Tijdens de zomer roept de camping een gezellige levendigheid op met lange rijen voor ijs of lekkere hapjes. Het vrolijke geluid van kinderen en het stralende zonnetje maken dat je snel het vakantiegevoel te pakken krijgt. Een plek waar plezier en herinneringen samenkomen.
Spelletjeskamer
Minigolf
Buitenzwembad
Adresgegevens | Heide 5, 5981 NX |
Camping Beringerzand
Mooie camping met grote plaatsen super proper sanitair geweldige binnen speeltuin en lekker eten
Ideaal voor kleine kinderen maar ook voor grote mensen
Fijne treinrit de kids hebben genoten
In de periode 2023 - 2025, 4x gelogeerd: barrels (3x) + boomhut (1x). Met mijn dochtertje (geboren 2020). Ik vind het fijn dat er een combi is van binnen- en buitenspelen. Ook qua zwemmen. Ik vind beide baden prima. De speeltuinen ook. Horeca gebruik ik zelden. In de zomer lange rijen voor ijs. Knutselhoek is klein en druk, met (te) luide muziek. Treintje heeft mooie update gehad. Hygiëne verpesten mensen zelf.
Prijstechnisch leuk. Maar.. beide accommodaties liggen op drukke plekken. De slaapkamers en terrassen van de barrels grenzen aan elkaar. Onhandig. 1x met oud en nieuw tot diep in de nacht luidruchtige buren. In de zomer ook tot laad luidruchtig; vooral in de boomhut niet fijn. Vooral tieners + jeugd. Ook in binnenspeeltuin + zwembaden zijn zij overheersend. De barrels trekken vocht op. Natte matras + opbergvakken. Eén keer had ik een vroege check-in; de barrel was nog ijskoud. Geen restitutie of andere aanbieding gekregen.
Heerlijk weekendje weggeweest en met de kinderen tot rust gekomen. De binnenspeeltuin was top en heerlijk gegeten in het pannenkoekenhuis Patershof.
Wij hadden een naseizoensplek met onze caravan. Elk weekend was er tot zeer laat in de avond erg veel herrie door groepen gasten.
Toiletten werden veel te weinig schoongemaakt. Doordeweeks zit alles dicht.
Beringerzand is een oude en gedateerde camping. Veel achterstallig onderhoud en overal ligt rommel.
In de weekeinden is er ontzettend veel herrie tot diep in de nacht.
De Overdekte speelhal en zwembad zijn ronduit vies.