Laagsteprijsgarantie
FantastischScore uit
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 8.9

Over De Oosterdriessen

In Eijsden middenin een natuurgebied en aan het water ligt Camping de Oosterdriessen. De plaatsen zijn ruim opgezet en bieden voldoende privacy doordat ze afgeschermd zijn door groen. Het sanitair op de camping is schoon. Ook een privéstrand is aanwezig aan het water. Maastricht ligt slechts 5 kilometer verderop en is een aanrader om te bezoeken.

Vakantiegangers zijn dol op de prachtige, groene omgeving van de camping aan de Maas, waar de ruime plaatsen en de nabijheid van Maastricht voor veel enthousiasme zorgen. Ze genieten van de mogelijkheid om lekker op de fiets de omgeving te verkennen en waarderen de rust en de ruimte die de camping biedt, waardoor kinderen vrij kunnen spelen. Het moderne en schone sanitair krijgt ook complimenten, hoewel een wens voor iets krachtigere douches wordt uitgesproken. Verder wordt de vriendelijkheid van de eigenaren zeer gewaardeerd, evenals de mogelijkheid om te suppen op de Maas. Kortom, een geweldige plek voor een ontspannen vakantie midden in de natuur.

• BBQ toegestaan

• Fitness

Oosterweg 1, 6245 LC

De Oosterdriessen

8.9
FantastischScore uit 9 reviews

Mooie camping
Door Piet Peters op 14-08-2025

Mooie camping met ruime plaatsen in mooi gebied aan de Maas. Zeer schoon sanitair.

Heerlijke camping dichtbij Maastricht
Door Dennie op 02-08-2025

Prachtige camping, mooie omgeving, lekker op de fiets naar Maastricht. Camping is groen en ruim opgezet. Kinderen kunnen vrij spelen, auto’s rijden rustig. Sanitair en schoonmaak is goed, alleen had de douche iets meer kracht mogen hebben en de warmte wat stabieler mogen zijn. Al met al hebben wij erg genoten en zouden we deze camping zeker aanraden.

Goede camping met een paar verbeterpunten
Door Hilde op 19-08-2024

Mooie camping met prachtige ligging aan het water, plekken in de natuur (bij ons veld zwart). Maastricht en Eijsden beide op fietsafstand, toiletgebouw ziet er nieuw uit. Douches zijn s avonds wel snel koud en bij meerdere mensen is de waterdruk bij de vrouwen niet goed. Ook laat deze camping helaas grote groepen jongeren toe, wat toch voor wat extra volume zorgt s avonds laat en (wiet)rook. Niet helemaal waar wij naar zochten. Ook soms geluid van muziek/feesten te horen aan de overkant van het meer.

Geweldige camping met perfecte ligging
Door N. Brugman op 30-07-2024

Mooie rustige camping. Heel veel groen, genieten van vogelgezang.
Op de maas kan geweldig gesupt worden.
Ligging 6,5 fiets km vanaf hartje Maastricht.
Zeer vriedelijke eigenaren.
Schoon en modern sanitair.
Geweldige 2 weken gehad.

Heerlijke camping met een ideale ligging
Door Danielle op 21-08-2023

Heerlijke camping. We kwamen voor de derde keer op deze camping. Het is een rustige, gezellige camping met ruime plekken. Sanitair is erg schoon. Klein minpuntje dat er soms wat weinig water uit de douche komt. Winkeltje aanwezig om brood te bestellen. De vlaaien zijn een aanrader! Alleen WIFI bij de bar aanwezig. Is voor ons verder geen probleem. De camping ligt ideaal voor leuke uitstapjes naar onder andere Maastricht. Wij komen hier graag weer terug en wat ons aanspreekt dat het echt een camping is voor kampeerders en geen vakantiepark.

Mooie camping met n ganzen-probleem
Door M.M. op 03-08-2023

We komen al enkele jaren op deze mooie camping. Grote plaatsen, vriendelijk personeel maar... die vele ganzen, die alles onder schijten. Op het achterste veld gleden we uit over de uitwerpselen. Er is ook veel blauwalg in het zwem-water, ik denk ook door de ganzenpoep. Echt heel jammer!