Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Aantal villa's: 1
Bouwjaar: 2021
Adresgegevens | Vestjenshoek 4, 6095 NT |
B&B Bergheide
Een zeer gastvrije B&B, fantastisch uitgebreid ontbijt en werd rekening gehouden met het dieet van mij. Alle tijden serveren van het ontbijt mogelijk. Heerlijk bed met zacht beddengoed, heerlijk geslapen. Volop handdoeken aanwezig, grote ruime douche. Genoeg verschillende ruimtes om te gaan zitten, etc. Gewoon top!!
Wat een fantastische accomodatie.
Alles klopt. Een geweldige gastvrouw die altijd klaarstaat en alle dagen een heerlijk ontbijt, met liefde klaargemaakt!
Anny heeft ons gastvrij ontvangen! We hebben genoten van de warm ingerichte vakantiewoning bij B&B Bergheide. Alles is aanwezig voor een comfortabel verblijf. Het voelde voor ons als thuis.
Daan en Marleen
Wij zijn nu voor de 4e keer te gast geweest op B&B Bergheide. Onze hosts Anny en Will-Jan hadden alles weer tot in de puntjes verzorgd. Wat een lieve en toegewijde mensen, het voelt als vrienden.
De B&B is van alle gemakken voorzien en het ontbijt is fantastisch. Het unieke plekje tussen de bossen en de leuke dorpjes in de omgeving geeft ons de keuze tussen mooie boswandelingen en verschillende leuke activiteiten. Inmiddels hebben we heel wat leuke plekjes gevonden in de omgeving om gezellig en lekker te dineren en ook maaltijden bezorgen op de B&B is geen problem.
De faciliteiten van de B&B, met een privé terras, overdekt buitendeel en sauna en de luxe en complete keuken, maken deze plek tot een luxe ervaring. De aparte slaapkamer, die ook bij warm weer prima koel is te houden, garandeert een goede nachtrust zonder storende geluiden.
Wij verwachten hier zeker nog vaker terug te komen.
Het was zalig vertoeven in jullie B&B. Gelegen in een zeer rustige omgeving hebben we genoten van jullie zeer gezellige en mooie B&B. De dag starten met een overvloedig en heerlijk ontbijt geeft energie voor de ganse dag. Ook de aanbevelingen van restaurant en te bezoeken zaken waren voltreffers.
Alles was dik in orde en nodigt uit om nog eens langs te komen.
Van vrijdag ochtend tot zondag 14u genoten van B&B Bergheide. Heerlijk gewandeld in Leudal.
Fantastisch ontbijt, heerlijke douche/badkamer en heerlijk bed. Heel knus en gezellig huisje, van alle gemakken voorzien. En Anny en Will-Jan zijn super lieve en attente B&B eigenaren die zorgen dat alles perfect is. Een aanrader als je op zoek bent naar een leuke B&B in de omgeving van Roermond of Midden Limburg.