Adresgegevens | Strandweg 2, 9606 PR |
Kampeerterrein Jachthaven Meerwijck
Goede camperplaatsen , je kan op havenplein staan of havenkade , wij stonden op havenplein i.v.m de wind die op de havenkade veel staat ,mooie haven ,geweldig sanitair , geweldige eigenaar , mooie fiets routes , vlak bij Hoogezand-Sappemeer en Zuidlaren op de fiets, bos en strand dichtbij , alles aanwezig voor camperaars , dus de moeite waard om hier heen te gaan , ze krijgen van ons een dikke acht .
Wij hebben jarenlang met veel plezier een stacaravan hier gehad. Het karakter veranderd van camping naar chaletpark door de overname van Siblu, maar dat hoeft niet negatief te zijn, het is maar waar je van houdt. De omgeving is prachtig, fietsen, wandelen, zuidlaardermeer. Uit eten bij de bodega, de leine, rietzoom of de bloemert. Dicht bij Groningen, Zuidlaren, Assen. Heb je een bootje, kun je hier mooi varen, er is een haven. Genoeg andere uitjes op een uur rijden. Bourtange, Veenhuizen, klimpark groloo, of Appelscha, groot zwembad Zuidlaren, Veendam, openlucht zwembad in vries en ga zo maar door. Animatie is super voor de kleine kinderen, in de zomer feestavonden met muziek en bingo. Het zwembad is klein, maar schoon.
Sanitair vonden wij altijd schoon en de medewerkers vriendelijk. Bij de kantine kun je friet en ijsjes halen en is een speeltuin met springkussen. Er worden veel nieuwe chalets geplaatst. Kortom, dikke prima!
Redelijk camping maar jaarplaats 4250- 7450 dat noem ik woekerprijzen. Het maak niet uit op welke camping je zit. Snap nu ook waarom veel oude jaarplaats gasten vertrekken.
Fantastisch park voor kinderen, met name de animatie was top. Zowel voor kinderen als voor tieners was er elke dag wat te doen.
Helaas hadden wij in en rondom het chalet in de avonden veel last van muggen en spinnen, hierdoor konden we de ramen niet openzetten in de avond.
Bij aankomst was chalet erg schoon. douche was wat minder, duurde lang voordat het water warm werd en deze kon dan ook zo ineens op koud springen. Slaapkamers zijn wat aan de krappe kant.
Veel speeltuinen voor de kinderen.
Personeel is erg vriendelijk, we hadden een wespennest, Bij de receptie zou dit genoteerd worden alleen kwam er niemand langs, vervolgens personeel zelf aangesproken en dezelfde dag werd het opgelost.
Er zijn dus wat plus en minpunten waar nog aan gewerkt kan worden, maar wij hebben een top verblijf gehad en komen graag een keer terug.
Prima camping altijd met plezier gestaan ook altijd een bootje meegehad maar de prijs die ze nu vragen voor de jachthaven terwijl we al op de camping staan, dus voor sanitair enz betalen we al durven ze 12,50 euro per nacht voor een bootje van 4,30 meter te vragen was vorig jaar nog 4,50 euro p/n gewoonweg schandalig.
Weekend in meivakantie in 6-persoonschalet (type Elegance), kinderen 14, 10 en 5 jaar. Rustige camping, vriendelijke receptionistes. Super dat de camping aan het strand ligt! Ook is er een haventje, fietspont en een groot natuurgebied met veel vogels.
Fijn zwembad met glijbaan. Pannaveld, speeltuin. Chalet was top, vrij nieuw, goed schoon en van alle gemakken voorzien, groot terras dat gedeeltelijk overdekt is, alleen zijburen aan de voor- en achterkant vrij zicht.
Centraal gelegen tussen Groningen en Zuidlaren.
Er was ook vrij veel animatie, hebben we geen gebruik van gemaakt.
We hebben pas na de boeking op Zoover gekeken en we schrokken van de recensies. Gelukkig totaal geen herkenning, wij vinden het zeker voor herhaling vatbaar!