Laagste prijsgarantie

• Door vakantiegangers bekroond met een Zilveren Zoover award

Activiteiten
    Onderkomen

Over Recreatiepark de Boshoek

Voor een weekendje weg met zijn tweeën of een vakantie met het gezin is dit hotel in Voorthuizen ideaal.De hotelkamers bieden plaats aan 2 tot 4 personen, en elke ochtend kunt u genieten van een heerlijk ontbijt.Tijdens uw hotelovernachting kunt u onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten.Neem een duik in het binnen- of buitenzwembad, en geniet van de zon op de ruime ligweide rondom het buitenzwembad.Ook aan de kinderen is gedacht! Tijdens uw verblijf in het hotel op de Veluwe kunnen de kinderen zich vermaken in de speeltuinen of op de sportvelden.

Vakantiegangers zijn dol op de sfeer en de faciliteiten bij de accommodaties. Ze prijzen de geweldige plekken, waarbij de behulpzaamheid en vrolijkheid van het personeel hen opviel. De netheid en het lekkere ontbijt krijgen een dikke pluim. De omgeving leent zich perfect voor mooie wandelingen, iets wat veel waardering oogst. De lodges en bungalows, met uitzicht op zonovergoten weides en zelfs paarden, bieden alles wat nodig is voor een comfortabel verblijf. Ook het lokale restaurant, met gezellig en vriendelijk personeel, valt in de smaak. Ondanks het koude en natte weer, hebben vakantiegangers zich prima vermaakt, mede dankzij de faciliteiten zoals het zwembad en de bowlingbaan.

• EuroParcs De Wije Werelt

p.p. vanaf*

€ 201

EuroParcs De Wije Werelt

9.3
    NederlandGelderlandOtterlo

*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

Ga naar accommodatie

€ 282

EuroParcs De Zanding

8.4
    NederlandGelderlandOtterlo

*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

Ga naar accommodatie

Activiteiten
    Onderkomen

Vakantie
Door Yordanka Yordanova op 17-03-2025

Geweldige plek, behulpzaam en vrolijk personeel!

Mooi hotelchalet
Door Annemieke Berg op 11-03-2025

Was een mooi hotelchalet was schoon en netjes
Is een aanrader voor als je een nachtje samen weg wil
En het ontbijt was heerlijk zeer vriendelijk personeel
De omgeving is ook de moeite waard om heerlijk te gaan wandelen
Wij gaan zeker nog een eer

Geweldig verblijf op de Boshoek !
Door Marca Koole op 09-03-2025

Wat hebben we genoten! We boekten voor 4 nachten een hotel lodge met uitzicht op een zonovergoten weide met paarden. In de namiddag kwam er ook vaak een roofvogel die we heel goed konden observeren. De lodge was klein maar alles was aanwezig! Schone badkamer en keuken met alles erop en eraan! Bij aankomst zat er een storing in het slot, maar we werden snel en vriendelijk geholpen. We hebben heel veel van de omgeving gezien. Natuur en ook kleine dorpjes en leuke steden zoals Voorthuizen en Harderwijk. Dichtbij Paleis het Loo, zeker de moeite waard, maar ook, Het Verscholen Dorp, gelegen in de bossen. Verzetsstrijders hebben hier verscholen gezeten. Als afsluiting bezochten we de musical 40-45! Wat een fantastische ervaring. Iedereen zou die moeten zien. We waren ook verwend met het zonnige weer! Heel veel op terrasjes gezeten dus! Op het park hebben we ook heerlijk gegeten in het restaurant. Heel gezellig en vriendelijk personeel.

Nooit meer
Door Suus op 07-03-2025

Wij zaten in een bungalow, op de site zag dit er heel mooi en luxe uit. Bij aankomst bleek de bungalow erg gedateerd. Er lag een envelop met prijzen, zodat je er geld in kon doen als je een glas/bord ect kapot had gemaakt. Niet echt gastvrij. De borg van 160euro, die pas zichtbaar wordt bij het boeken, is na 7 dagen nog steeds niet teruggestort. Dan heb ik het verder nog niet over het park gehad. Speeltuinen vervallen en met lint afgezet, het zwembad met vervallen glijbaan wat gedateerd is, restaurant duur, geen animatie tijdens de vakantie, raceauto's heel de week dicht. Ik vind de site erg misleidend qua foto's. Ik ging hierheen met tieners, vanwege het mooie huisje, het racen, boogschieten enz. Aangegeven bij de receptie, kreeg toen te horen dat het alleen in het weekend is.. jammer dat dit nergens staat!

Verblijft met kinderen
Door Maud op 04-03-2025

We hebben een fijn weekend gehad op Park de Boshoek. We verbleven in een 6 pers familie lodge. Het personeel was overal even vriendelijk! Een lekker zwembad en een pierenbadje voor de kleintjes. We hebben gebowlt op het park. En gebruik gemaakt van de snackbar. Het was koud en nat, geen regen en we hebben ons prima vermaakt de paar dagen! We komen graag eens terug met familie!

Levendig park met voor ieder wat wils.
Door Familie Schimmel op 25-02-2025

2x bij de Boshoek geweest. In December met gezin en in Februari met vrienden.
Er is van alles te doen op en rond het park er zijn vele activiteiten te vinden Je hoeft je niet te vervelen. Het restaurant is ook prima.
Met kinderen hoef je het park niet af.