Laagsteprijsgarantie
FantastischScore uit
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 8.1

Over De Grote Altena

Camping De Grote Altena in Oosterhout heeft een prachtige ligging aan de Waal. Vanaf elke plek is er uitzicht op het water en het personeel is erg vriendelijk. Laat de kinderen spelen in de speeltuin of ga naar het zandstrand op de camping en neem een frisse duik in de rivier. De camping ligt aan een wandelroute en het landelijke fietsroutenetwerk.

De camping aan de Waal straalt rust en mooie plekjes uit. Vakantiegangers waarderen de gezellige sfeer en de goed onderhouden plaatsen. Je kunt er genieten van een schitterend uitzicht op het water, terwijl de rust en het geluid van stromend water zorgen voor een ontspannen sfeer. Het sanitair wordt als heel schoon en netjes ervaren, al is het wel wat beperkt qua aantal toiletten en douches. De ligging is echt top: vlakbij het water en met mooie, goed georganiseerde plekken. De vriendelijke beheerders zorgen voor een warm welkom en begeleiden je naar je plaats. Het is een plek waar je makkelijk een herinnering maakt, met die zonnige, gezellige sfeer die vakantie zo bijzonder maakt.

• BBQ toegestaan

Waaldijk 38, 6678 MC

De Grote Altena

8.1
FantastischScore uit 29 reviews

Prachtige plek met minpunten
Door Jolanda op 14-08-2026

Prachtige plekken aan de Waal, maar zorg dat je wel de juiste plek krijgt.
We stonden met onze tent op een caravan plek vol met stenen. Luchtbed lek en in de tent bodem een gat. Liep niet fijn met blote voeten...
Gelukkig stonden we wel pal aan het water, als je op de tweede rij staat kijk je uit op caravans en auto's van je voor buren.
De wifi is uit het jaar nul. Meneer kan dan wel zeggen: gratis, dus profiteer van wat je wel hebt maar dat klopt niet helemaal.
Rekening terug gekeken en toch 13.00€ voor moeten betalen op een toch al dure maar prachtige plek.
De douche bij de receptie zou ik ook overslaan.....echt te heet. Meneer ook gezegd maar hij zei dat gasten dat graag wouden... heb een aantal gasten gesproken die het ook veel te heet vonden en ook elders op het terrein gingen douchen. Daar kan je de temperatuur wel regelen.
Heb deze punten ook gedeeld op de camping, helaas konden ze er weinig mee.

Prachtige plek met minpunten-c570b507-754c-4af1-b6f2-fb948870c55ePrachtige plek met minpunten-f6aa8935-7c18-42f5-879b-abaf5c39b57cPrachtige plek met minpunten-048fb7c7-e469-442b-a244-be1656fe6fdc
Mooie camping
Door Anoniem op 15-09-2025

Mooie camping en hele mooie goed georganiseerde plaatsen aan de Waal.
Sanitair was goed schoon alleen erg weinig toiletten waren er maar 3 dus een paar keer moeten wachten.
Wij vonden het alleen raar dat er midden in de nacht om 1.00 uur nog een tent opgezet mocht worden met de nodige overlast.
Terwijl bij de informatie staat dat het tussen 23.00 uur en 7.00 een nachtrustperiode is.
Dit hebben wij nog nooit op geen ene camping mee gemaakt.

Camping top, beheerder niet.
Door Willy op 31-08-2025

De camping zelf is fantastisch gelegen en goed onderhouden. Sanitair prima en schoon.
Alleen had ik een eerste apart ervaring met de beheerder. Ik was naar voren gereden tot de slagboom en toen hij met z’n golfkarretje kwam aan gereden vroeg hij geïrriteerd of mij niet was verteld dat hij de plaats zou wijzen en voorop zou rijden. En inderdaad; dat was ons niet verteld.
Blijkbaar beviel het antwoord niet of hij dacht dat ik hem in de zeik nam, maar daarna kwam het niet meer goed.
Bij een tweede ontmoeting reed hij keihard met het karretje de heling op en had mij niet gezien.
Als je van gasten verlangt dat men behoedzaam rijdt, moet je dat ook zelf doen.
Al met al reden genoeg om niet meer te gaan.
We gaan wel naar een ander Waalstrand.

Fijne kampeerplek. Wel prijzig.
Door J.Oosterhof op 20-08-2025

Prachtige camping aan de Waal. Vriendelijke beheerder die je keurig begeleidt naar je de plaats. Heerlijk rustig.Toiletten/douches super netjes. Alleen het urinoir mag van mij wel uit het herentoilet. Het ruikt en uitzicht niet fris als je voor een andere boodschap moet

Prachtige ligging maar te weinig sanitaire voorz.
Door H. van Roekel op 10-08-2025

Prachtige ligging en keurige plekken aan de Waal.
Vriendelijk ontvangst.
Jammer van het toiletgebouw. Een eenvoudige unit met 4x toilet en 4 x was cabine/douche. Regelmatig wachttijden voor het toilet ( meerdere keer geen zeep of toiletpapier) en zeker voor de was cabines. Als de camping volstaat is dit veel te weinig hebben wij gemerkt.
Jammer van deze camping met zo'n mooie ligging en zeer vriendelijke beheerders.

Place too be
Door Mariska Timmerman op 07-08-2025

We hebben voor het 2 jaar een seizoensplaats en het bevalt uitermate goed. Super behulpzame lieve aardige beheerders en personeel!!! Toilet/wasgebouwen super schoon!!!! Wij gaan zeker voor het 3e jaar. Place too be voor ons. Mooi uitzicht op de Waal waar altijd beweging is. Thnx beheerders en personeel tot volgend jaar. Maar we hebben gelukkig nog even 😅😅