Deze accommodatie heeft een score van 8
Over TopParken - Landgoed de Scheleberg
Midden op de Veluwe vindt u nabij het plaatsje Lunteren ons vakantiepark; Landgoed de Scheleberg. U kunt kiezen uit een zeer ruim aanbod vakantiehuizen. Van een basic chalet tot een superieure villa met sauna, bij ons is er altijd een vakantiewoning die voldoet aan uw wensen. De vakantiewoningen van Landgoed de Scheleberg zijn geschikt voor 4 tot maximaal 8 personen. Slapen doet u op een van de comfortabele eenpersoons boxspringbedden en het stapelbed is leuk voor de kinderen. De rookvrije vakantiehuizen zijn sfeervol ingericht en voorzien van diverse gemakken die u van thuis gewend bent. De moderne badkamer is voorzien van een wastafel, toilet en douche. De uitstekende faciliteiten van Landgoed de Scheleberg zijn geschikt voor jong en oud. Plons in het verwarmde buitenzwembad waarbij een apart badje is voor de allerkleinsten. Sla een balletje op de tennisbaan, of speel een wedstrijdje voetbal met de andere gasten. De kinderen vermaken zich uitstekend in de speeltuin of met de uitdagende activiteiten van het animatieteam.
Vakantie op huisje 628 straalt echt rust uit, met een prachtig en privé plekje tussen de bomen. Het interieur geeft een gezellige sfeer, en de jacuzzi zorgt voor ontspannen avonden. De tuin is mooi afgezet, perfect voor wat quality time in de zon. Het park zelf is een groene oase, fijn om met de auto dichtbij te staan en te genieten van de rust. Het restaurant en de buiten tent geven een gezellige vibe, en koffie drinken met uitzicht op het buitenzwembad is echt een genietmoment. Voor de kleintjes is het fijn dat alles ruim en puur is. Het voelt alsof je even helemaal weg bent, tussen de natuur en de glimlachen van de zon op je gezicht. Een herinnering die je niet snel vergeet.
Fietsverhuur
In de buurt
Restaurant: 0m
Adresgegevens | Immenweg 15, 6741 KP |
TopParken - Landgoed de Scheleberg
Bij aankomst waren we blij verrast door de ligging van huisje 628, prachtig en zeer privé. De jacuzzi was top en de tuin mooi afgeschermd. Helaas liet het interieur te wensen over: slechte bank en fauteuil, en in het keukenkastje een emmer met stinkend bruin water. Grootste minpunt waren de bedden: alle matrassen doorgezakt, met kuilen, vlekken en de spiralen voelbaar. Eén dekbed bleek bij vertrek ronduit vies. We vertrokken twee nachten eerder vanwege rugklachten. Onze klacht, die we spijtig genoeg, pa bij thuiskomst per mail indiende, werd na afloop pas na twee dagen en pas na een reminder zonder oplossing beantwoord. Formeel had TopParken gelijk dat we dit eerder hadden moeten melden, maar enige gastvrijheid of coulance ontbrak volledig. Jammer, het park zelf is prachtig, maar de service, klantvriendelijkheid en hygiëne is echt zwaar onvoldoende.
Er worden (externe) besloten feestjes georganiseerd in en rondom het zwembad . Waardoor je zelf geen plaats mag nemen op het teras om iets te eten bij het restaurant . Het zwembad zit vol met de gasten van het feestje , er wordt zelfs gegeten IN het zwembad (!), en alcoholische dranken gedronken IN en rondom de zwembaden. Geen enkele respect voor de gasten van park Scheleberg, die moeten maar plaats maken.
Met moeder van 86 er een paar dagen tussenuit. Groot voordeel dus dat de auto bij de accommodatie geplaatst mag worden. Ondanks dat auto’s op het park rijden toch heerlijk rustig. Mooi groen park met veel privacy rond het huisje. Mooi interieur en van alle gemakken voorzien. Restaurant was prima en gezellig met de buiten tent. Heerlijke koffie bij coffee and more met een fijn terras met uitzicht op het buitenzwembad.Kortom,genoten en aan te raden!
Hebben in een 7 persoons wellness huisje gezeten
Sommige slaapkamers vond ik aan de kleine kant, je koffer kon je nergens opzetten.
Stond nergens een stoel op de slaapkamer.
Woonkamer keuken en terras waren groot genoeg.
Schoonmaak was heel slecht uitgevoerd. Echt jammer.
Was voor mij een teleurstelling. Heb ook een klacht ingediend
Verder een mooi schoon park