Laagsteprijsgarantie
OnvoldoendeScore uit
    Onderkomen
    Activiteiten

Over Bungalowpark Hoenderloo

In de Nederlandse provincie Gelderland vind je Roompot Vakantiepark Hoenderloo. Een autoluw park waar honden zijn toegestaan. De huisjes liggen in het bos en worden goed schoongehouden. In de avond is er discozwemmen voor de tieners en er is leuke animatie voor de kleintjes. Tip met de kinderen: het Kröller Möller museum.

Tijdens de vakantie viel vooral de mooie omgeving op, die je meteen het vakantiegevoel geeft. De camping is goed onderhouden, schoon en gezellig, waardoor je je snel thuis voelt tussen de groene bomen en het frisse buitenlucht. Hoewel het huisje wat oud en donker is, kun je ervan genieten als een knus plekje waar de zon soms door de ramen glipt. De bedden waren misschien stevig, maar dat hoorde erbij; ze geven je dat echte kampeergevoel. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, wat de sfeer extra plezierig maakte. Het was een gezellige tijd, vol herinneringen aan zonnige dagen en rustige avonden buiten. Soms is het simpelweg genieten van een mooie plek en goede gezelschap.

• BBQ toegestaan

Zeer slecht
Door Yvonne
Zoover Ontdekker
op 05-07-2026

Het huisje is oud versleten en vies daarbij komt ook nog dat het zeer donker is je moet de hele dag een lamp aanhouden ik zou dit niemand aanraden om hier van je vakantie te genieten

Roompot onwaardig
Door Lorié op 23-08-2025

Slaapkamer beneden was een bezemkast van 2m x2m waar een bed tegen een schuine muur aanstaat waardoor je je niet om kan draaien vanwege de schuine muur en je genoodzaakt bent om het van de muur af te trekken waardoor de ruimte nog kleiner wordt.
Het bed loopt schuin af waardoor ik er 2 schoenen onder heb geplaatst om het bed recht te zetten.
De bedden zijn knoert hard waardoor direct de krampen in mijn lichaam schoot.
Het was wel schoon en het personeel vriendelijk en behulpzaam.
Het huisje 4 persoon/ Venkel is absoluut niet Roompot waardig.
We zijn 3 dagen eerder naar huis gegaan.
De omgeving is fantastisch

Service is een drama
Door Kloosterheste op 16-08-2025

Prima huis, service is een drama, krijg je achteraf een factuur van € 10 omdat er nog een watje in het vuilnisbakje van de badkamer zat. Zucht….. graaiers zijn het.
Kijk dus uit met dit beleid……. Zijn we niet gewend van Roompot maar dit park raden we sterk af.

Mooi camping
Door Van Haarlem op 04-08-2025

Zeer mooie camping goed onderhouden schoon,en vriendelijk personeel

Weer prima!
Door Alexander Duijs op 20-08-2024

Wederom prima midweek gehad met het gezin en de hond. Huisje deze keer minder netjes aangetroffen als dat wij gewend zijn. Slecht gestofzuigd ( trap nog vol met stof ) en de keukenkastjes waren aan de binnenkant niet echt even fris. Wij vonden het geen groot probleem dus niet gemeld maar bij vertrek wel even over gehad. Ondanks dat blijft het fijn om er te komen. Mooie omgeving, super om te wandelen met de hond, rustig park. Wat mij wel opviel is dat er toch mensen in huisjes zitten met een hond waar dit niet is toegestaan. Misschien een keer goed controleren bij het inchecken?
In ieder geval zeker tot de volgende keer!

Heerlijke plek in het groen.
Door Ineke Wanraij op 29-06-2024

We hebben een heerlijke midweek gehad, net toen het echt warm werd. We hadden een bosvilla geboekt, heerlijk ruim en met goede zonwering Het was heel rustig, we genoten van de vogels en waren veel buiten. Het zwembad is niet groot en niet bijzonder, maar het water was lekker. Het restaurant zag er goed uit, maar was twee dagen gesloten. Broodjes pas vanaf 9.00 uur vind ik te laat. Heerlijke plek voor de hond, je loopt zo de natuur in! Prachtige omgeving voor fietsers en wandelaars. Je kunt in de omgeving ook goed uit eten en er is een Spar voor de boodschappen. Heerlijk voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Met de kleinkinderen gaan we er niet heen. Geen speeltuin gezien. Onze bungalow was schoon.