Molecaten Park De Leemkule

We hebben de beste aanbieders voor Molecaten Park De Leemkule voor je op een rij gezet:
Over Molecaten Park De Leemkule
Luxe huisjes met complete keuken vind je bij Molecaten Park De Leemkule in Hattem. Je huisje is voorzien van vaatwasser, goed bed en fijne badkamer. Er is een klein zwembad die wel druk kan zijn bij warme dagen. Ook zijn er veel speeltoestellen voor de kinderen en kunnen ze bij minder weer terecht in het binnenbad. Middenin de bossen gelegen.
Vakantiegangers zijn dol op de prachtige, bosrijke omgeving van Buitengoed, waar de rust heerst en je het volle park nauwelijks merkt. Ze waarderen de knusse huisjes met veranda's die een vrij gelegen, overdekt terras bieden, ideaal voor elke weersomstandigheid. De schoonheid van de accommodatie wordt geprezen, evenals het feit dat ondanks de volledige bezetting, de serene sfeer behouden blijft. Het advies om te genieten van heerlijk en betaalbaar eten bij de nabijgelegen kiosk is een geliefde tip. Vakantiegangers kijken uit naar verbeteringen zoals dubbel glas in de slaapkamers voor extra comfort. Een verblijf in Buitengoed wordt gezien als een prima ervaring in een schitterende setting, wat veel bezoekers aanspoort om hun verblijf te herboeken.
Vakantiepark Ackersate
Bos: 2m
Treinstation: 10000m
Adresgegevens | Leemkuilen 6, 8051 PW |
Molecaten Park De Leemkule
Mooie omgeving en prachtig huisje met veranda Buitengoed. In de kamer dubbel glas, maar in de slaapkamers nog enkel glas zou fijn zijn als daar ook dubbel glas in zou komen niet zo vochtig etc. Ook het internet is echt belabberd vaak geen of slecht bereik. Verder een prima knus vakantiepark in een mooie omgeving waar echt de rust nog heerst. Park zat helemaal vol maar merkte je niks van. Tip naast het vakantiepark bij de leemkule de kiosk echt lekker eten voor weinig.
We waren hier met oud en nieuw een lang weekend heel fijn verblijf gehad in huisje Buitengoed. We hadden alleen last van vaak haperend internet en we zouden het fijn vinden als de aankomst tijd weer na 15.00 zou gaan en dan bv om 10.30 uitchecken. 10 uur net iets te vroeg als in de ochtend eerst je medicatie wat moet laten inwerken. Verder prima huisje alleen in de slaapkamers nog geen dubbel glas hoop dat het nog komt. Het vuurwerk vinden we ook net iets te lang doorgaan op het park tot 1 uur zou beter zijn. Verder prima verblijf gehad op een schitterend bosrijk park. Alweer geboekt voor september
Gedateerd, enkel glas, steenkoude vloer, geen bedlampjes in 2 slaapkamers, “ gloeiende spijker” plafond hal, geen kastruinte om ook maar iets aan etenswaren in op te bergen, geen schuurtje voor fietsen, slagboom sluit om 23.00 uur en buiten terrein is geen parking behalve een soort van onverlicht zandgat, WiFi veel te duur en bovendien uit de tijd om daarvoor te betalen. Bovendien betaal je tot 12.00 uur terwijl je om 10.00 uur je accommodatie moet verlaten….

- schoon
+ vrij gelegen
+ overdekt terras
+ prima ingericht
- zachte matras
- openingstijden winkel "broodnodig" tot 10.00u open.
-- ontbreken van een gratis WIFI verbinding, achterhaald en niet van deze tijd.
Ook G4 in dit gebied was matig.
Voor mijn puberen kids is een goede internet verbinding het belangrijkste van een accomodatie. Ik dacht met hotspot wel iets te kunnen doen, maar 4G was ook matig, dus niet echt een goed alternatief.
Prachtig huisje buitengoed, alleen vreselijk veel lawaai met de jaarwisseling niet te doen. Harde knallen van carbidschieten van buiten het park. Op het park zelf groepjes die samenkomen met het nodige lawaai erbij. En het vuurwerk wat tot 2 uur mag vind ik een beetje lang. Eerder vaak op landal Landgoed Loo geweest half uur vuurwerk rond het meer dan rustig hier absoluut nooit. Dus denk goed na of je met de jaarwisseling hier wilt zijn. Nogmaals huisje en park verder prima op orde alleen geen winkeltje wat ik toch ook een groot gemis vind. Huisje is mooi ingericht en de bedden liggen lekker alleen dat oud en nieuw is helemaal niks doe dan het vuurwerk tot 1 uur de mensen met een aandoening zoals ik (evenwicht) hebben onze rust/slaap ook nodig. Ik vind er ook weinig tot geen controle tijdens oud en nieuw je ziet niemand slechte zaak. Dus denk goed na wil ik dat of niet. We gaan denk ik volgend jaar wel naar naar een ander park.
Ik ging af op de hoge waardering van het park, maar nu de reviews lezende, lijken de hoge scores met name van huisjeshuurders te komen en minder van de kampeerders. Wij stonden een week met onze caravan in hoogseizoen. Eerst de positieve zaken: Ruime plek, vriendelijke ontvangst, schoon sanitair, mooie omgeving. Minder waren: Geen winkeltje, terwijl de dichtsbijzijnde winkel toch gauw 3 km fietsen was, brood moest van te voren besteld worden met beperkte keuze, zwembad kon grote aantal gasten niet aan, matige verlichting op het part, toiletten ver weg (geen shortcut), veel geluidshinder van nabij gelegen snelweg, en toch best prijzig