Over De Reehorst
Ontdek de charme van De Reehorst, gelegen in het hart van Ede. Dit hotel biedt een onvergetelijke ervaring met zijn gastvrije personeel, fraaie tuin, en uitgebreide sport- en entertainmentopties. Perfect voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een combinatie van comfort en avontuur. Kom en laat je verrassen!
De ligging
De Reehorst verwelkomt vakantiegangers in het pittoreske Ede, midden in de natuur en toch dichtbij de stad. Ontdek de prachtige omgeving op de fiets of bezoek lokale attracties met gemak. Hoewel het hotel zelf niet meldt hoe ver het dichtstbijzijnde strand of de luchthaven is, ligt Ede centraal in Nederland, wat betekent dat zowel natuur als stedelijke avonturen binnen handbereik zijn. Perfect gelegen voor dagtochten of het verkennen van de Veluwe.
De Reehorst in Ede is meer dan alleen een verblijfplaats; het is een bestemming op zich. Met 90 kamers en toegankelijk voor rolstoelgebruikers, biedt het hotel een scala aan faciliteiten: van een bioscoop voor filmliefhebbers tot een levendige tuin en speelplaats. Voor de actieve vakantiegangers is er een fietsverhuurservice en verschillende sportactiviteiten zoals tafeltennis en darts. Het hotel beschikt over Wi-Fi, een businesscenter voor zakelijke behoeften, en gratis parkeergelegenheid voor degenen die met de auto komen. Daarnaast zorgen een 24-uurs beveiligingsdienst, roomservice, en wasservices voor een zorgeloos verblijf.
Bij De Reehorst is er een rijke keuze aan culinaire ervaringen. Of je nu zin hebt in een snelle koffie of een uitgebreide maaltijd, het hotel biedt diverse opties waaronder een restaurant, een koffiehuis en een gezellige bar. Vakantiegangers kunnen dagelijks genieten van ontbijt en middagmaaltijden, met opties voor dieetgerechten en speciale menu's. Een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van heerlijke gerechten.
De Reehorst is ingesteld op vakantiegangers met beperkte mobiliteit, met specifieke voorzieningen om hun verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Informatie over het beleid omtrent huisdieren, de dresscode in restaurants of betalingsmethoden is niet direct beschikbaar. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
In dit heerlijke hotel worden vakantiegangers verwelkomd met een glimlach en een prachtige kamer die klaar staat om in te verblijven. Het ontbijt in de ochtend is echt uitgebreid en laat niets te wensen over. Voor de fietsliefhebbers is er een speciale ruimte waar fietsen veilig gestald kunnen worden, wat het ideaal maakt om de prachtige omgeving te verkennen. De kamers variëren van gewoon tot super de luxe, waardoor er voor iedereen wel wat wils is. Het personeel krijgt veel lof voor hun gastvrijheid en vriendelijkheid, wat bijdraagt aan een onvergetelijk verblijf. Vakantiegangers kijken er al naar uit om terug te keren naar deze plek.
Room service
Liften
Entertainmentprogramma
Adresgegevens | Bennekomseweg 24, 6717 LM |
De Reehorst
De medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam. Het is een gezellig hotel, met een praktische ligging. Je kunt lopend naar het station. En in de buurt is voldoende te doen.
Ontbijt was uitgebreid en verder prima.
Helaas was er tijdens het ontbijt amper personeel, waardoor er veel bleef staan van de vorige gasten. Het meisje wat er wel was, was ondanks de werkdruk vriendelijk.
De kamer was schoon en het bed lag goed. Helaas was de kamer wel echt gedateerd, er stond een mobiele airco, wat het nog enigsinds aangenaam maakte. De badkamer is echt aan vervanging toe, de afvoer was verstopt, en zag er ranzig uit.
Gelukkig waren wij maar kort op de kamer en was de rest wel in orde.
Wij hadden een "luxe" kamer.
Heerlijk hotel vriendelijke ontvangst mooie kamer. s Morgens een heerlijk ontbijt,echt uitgebreid. Komen hier zeker terug.
Helaas konden wij door onvoorziene omstandigheden niet komen en ben ik direct in contact gegaan met het hotel. De medewerkster die Naomi heette beloofde om dit even te bespreken en zou ons terugbellen. Dat gebeurde maar niet. Uiteindelijk zelf tot 3x toe gebeld en uiteindelijk werd er opgenomen en kregen te horen dat we het maar uit moesten zoeken op een nogal onbeschofte manier. Geen enkele optie werd ons geboden. Ons zien ze daar dus nooit meer terug en eve zo de vele kennisen en vrienden die hier kwamen. Hoop op deze manier mensen te waarschuwen voor deze totaal niet klantgerichte en niet inlevende mensen.
Geweldig hotel met grote kamers en veel keuze in kamers van gewoon naar super de luxe.
Ideaal voor fietsers en een hele fijne omgeving.
De fietsen kunnen gestald worden binnenin het hotel waar ze een aparte ruimte voor de fietsen hebben.
Ontbijt ontbreekt je aan niks die is gewoon hartstikke goed.
Personeel is heel gastvrij en super vriendelijk.
Ook de mensen van de receptie zijn helemaal top.
Matthijs van de facilitaire dienst is een super vriendelijke gozer en daar kun je best een leuk praatje mee maken.
We komen hier zeker nog een keer terug.
Wij zijn met alle egards ontvangen op 2-9 door een geweldig lieve gezellige en attente receptioniste Katinka. Wat een schat is dat !! En persoonlijk heel erg goed verzorgd door Nikkie !!! ( 20 jaar pas en zo professioneel al ) en de Kok die geweldig werk heeft geleverd. Ook op het buiten terras werd er goed bediend. Zeer vriendelijk personeel. Evenals bij het ontbijt.
We hebben ontzettend genoten van alles. Ook van de cadeaus. En komen zeer zeker terug !! Een onvergetelijk weekend is het geweest met vooral dank aan al het lieve attente en goede personeel. Onze dank hiervoor !!! Ook voor de manager die dit mogelijk heeft gemaakt !!! Een dikke 10 !! 👍🍾
Alles wat mis kon gaan ? Is mis gegaan.
Bar dicht.
Terras dicht.
Atelier gegeten ( helaas )want het
Was uren wachten en nog was het eten TE rauw en patat niet te eten.
Ze hadden TE weinig ingekocht voor het ontbijt wat dus zeer karig was.
Geen extra’s zoals beloofd.
Maar na een mail gestuurd te hebben met alle klachten werden wij toch erg verrast. Want ???
Wij mogen alles over doen waaronder een eigen suite uitkiezen met alle extra’s zoals wij hadden besteld. 👍 Perfect opgelost in zoverre want wij moeten nog gaan boeken.
1 tip !! 👈 Het is toch echt belangrijk om te mailen. En je ziet dat er echt geluisterd wordt en ons heeft dit echt heel erg verrast. Super blij hiermee. En zeer goed opgelost want de suites zijn ongelooflijk mooi !!
Dank hotel ReeHorst !! 👍
Met name de receptie met zeer vriendelijk personeel. En dank voor de vriendelijke mail terug zo snel. 👍😁