Laagsteprijsgarantie

8.9
FantastischScore uit 14 reviews

Leuke familie camping.
Door Marcel op 29-08-2024

Wij hebben hier in de zomervakantie onze vakantie gehad. Dit was tijdens het hoogseizoen.
aan het begin eerst wat chalets en sta caravans idd. Het toeristische deel is ruim opgezet. Wij zaten aan de waterkant en dit was een ruime plek. Sanitair werd goed onderhouden en er was een relaxte sfeer op het park.
Wij hebben ons hier goed vermaakt met de kinderen en zelfs nog aantal dagen bijgeboekt.
Animatie en restaurant ook prima bevallen. Al met al goede camping met mooie faciliteiten.

Mooi aangelegd parkachtig camping gedeelte.
Door J.D.Oosterhof op 01-06-2024

Bij oprijden camping eerst door het stukje gedeelte waar sta/seizoen caravans staan. Hierna mooie parkachtige aangelegde kampeerplekken. Super mooi en schoon toilet/douche gebouw. Wordt verschillende keren per dag schoongemaakt. Mooi aangelegd speelveld/waterplas nabij de kampeerplekken voor kinderen. Mooi overdekt zwembad met buiten een water plateau. Gezellig restaurant voor de camping. Top 10 dagen vakantie gehad alleen het weer liet ons in de steek. Veel water.(Regen dus)

Genieten op deze top camping
Door Fam Kersten op 05-05-2024

Wij hebben hier in 2023 een seizoensplek gehad en dit jaar een week in de meivakantie gestaan. Wat een héérlijke, kindvriendelijke camping is dit!! Wij stonden op de cirkel velden en dat is leuk als je van het echte kamperen houdt. Genoeg faciliteiten: zwemmeer met glijbanen, zwembad waar het dak open kan, prachtige speeltuin en ook een binnenspeeltuin, leuke animatie en lekker restaurant met terras erbij. In de avond mag je een kampvuurtje stoken. Het personeel is erg vriendelijk en groet iedereen. Het sanitair is vrijwel altijd schoon (ligt natuurlijk ook aan de gasten hoe netjes ze het houden). Enig minpuntje zijn de hoeveelheid honden, maar als ze goed opgevoed en aangelijnd zijn dan heb je er niet veel last van. Al met al een dikke 9 voor ons! Wij komen zeker nog vaker terug!

Geen hoge punten
Door Nicole op 26-04-2024

De sanitaire was perfect in orde we zaten in de blokhut was erg koud en klein je kon je kont niet keren als de kinderen de stem verheffen dan kam er al iemand klagen voor ons niet meer kiezen we voor een andere camping

Hele leuke camping voor een geweldige vakantie!
Door Frank Rooijackers op 28-08-2023

Hele leuke camping! Wij hebben er 3 weken met onze caravan in de zomervakantie gestaan.
Sanitair is er voldoende en ziet er erg netjes uit. De gebouwen worden een aantal maal per dag echt goed schoon gemaakt.
Hele leuke animatie, van dropping met de huifkar tot laser gamen en van voetballen tot schuimparty/schuimhelling.
Goed restaurant met leuk terras waar we een paar keer lekker gegeten hebben.
Voor elk weertype mogelijkheid om te zwemmen
Behulpzame en vriendelijke medewerkers in receptie, restaurant, poetsploeg en onderhoudsteam.
Er staan relatief veel stacaravans, maar in tegenstelling tot andere campings waar dit soms wel het geval is, is dit niet sfeer verlagend. Er hangt een fijne relaxte sfeer op de camping, waar wel ruimte is voor gezelligheid 's avonds maar er is zeker geen overlast.
Top vakantie gehad dus!

Leuke, gezellige camp8ng
Door Gerda op 29-06-2023

Goede camping, gezellige sfeer, leuke ontvangst, veel voorzieningen voor kinderen (1 -12 jaar), leuk halfoverdekt zwembad, zwemvijver, speeltuinen, kinderboerderij etc, goed sanitair, schoon. Heel leuk voor kleintjes. Mooie fietsomgeving.