Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Over Walibi Village
Bij het gelijknamige pretpark ligt Walibi Village met zwembad. Het park is vooral geschikt voor een bezoek aan het pretpark en is ook hierop gericht. Het zwembad is aan de kleine kant en er zijn weinig voorzieningen voor kleine kinderen. Behalve het pretpark zijn er ook leuke steden als Zwolle, Harderwijk of Apeldoorn in de omgeving.
Fietsverhuur
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Kinderzwembad
Fietsen en/of mountainbiken
Biljart en/of snooker
Adresgegevens | 30 Spijkweg 30, 8256 RJ |
Walibi Village
Topverblijf gehad. Huisje met leuke kerstboom. Goede indeling van de huisjes. Goede ligging. Opgemaakte bedden.. top!
Badkamer/toiletten hebben renovatie nodig. Nu nl vieze/lelijke voegen en kitranden. Ook de vloerbedekking in de slaapkamers aan vervanging toe.
Afgelopen week bezochten wij met twee volwassenen en drie kinderen Walibi samen met een verblijf in Walibi Village.
De kinderen hebben een geweldige ervaring gehad in het park en ook het slapen in de accommodatie vonden ze geweldig.
Lekker lang opblijven, want slapen ging helaas niet door veel drukte en rumoer op het bungalowpark.
De beveiliging had het er druk mee, en rond 00:30 was het ze gelukt om de rust in het park te krijgen.
Er was een probleem met de schoonmaak van onze bungalow, dit is echter keurig opgelost door het management van Walibi.
Het park is -zeker voor wat oudere kinderen, een erg leuke ervaring met niet al te lange wachtrijen.
Ook de prijzen van de horeca op het park zijn alleszins acceptabel.
Als je zoekt naar een beleving met veel actie en attracties, zonder al te veel hoge eisen te stellen aan je verblijf (want het is tenslotte geen vijf sterren hotel), is dit zeker een aanrader!
10/10 STERREN!!
Wij hebben een fantastisch verblijf gehad op het park met het gezin en vrienden. De huizen zijn knus en dat geeft een warm gevoel. Daarnaast zijn de huizen extreem schoon, er was geen enkel zandkorrel / viezigheid in het huis te bekennen (terwijl de omgeving juist erg groen en zanderig is). Qua hygiëne en netheid, in mijn optiek de belangrijkste elementen, zit het erg goed op het park. Verder zijn de bedden comfortabel. De badkamer is ook prima. Het personeel is ook erg aardig. En er is veel ruimte om de huizen heen, de kinderen kunnen lekker een balletje trappen. Het enige nadeel is dat het soms wat luidruchtig was op het park, maar verder hebben wij een topverblijf gehad.
Tot de volgende keer!!