Over Molecaten Park Kuierpad
Molecaten Park Kuierpad ligt in het Drentse Wezuperbrug. Overnachten aan een zwem- en visvijver en spelen in het klimpark of in het binnen- of buitenzwembad. Animatie is er voor alle leeftijden. Je hond is ook welkom op Kuierpad. Het sanitair mag beter worden schoongemaakt. Een goede omgeving om te fietsen, bijvoorbeeld naar Emmen (18 km).
Vakantiegangers genieten van de prachtige omgeving en de leuke activiteiten op Camping Prachtige camping. Het gezellig park heeft veel zwemgelegenheden, waar je heerlijk kunt afkoelen op warme dagen. De animatie voor kinderen straalt betrokkenheid uit en zorgt voor een gezellige sfeer. Veel reizigers waarderen de natuurrijke setting en de ruime plekjes, perfect om tot rust te komen. Het park is overzichtelijk en maakt het makkelijk om alle voorzieningen te vinden. Het gratis gebruik van douches en de goede informatie in de app zorgen voor een zorgeloze dag. Het kleine zwembad en de lekkere sfeer maken van het verblijf een herinnering vol warmte en plezier. Een zonnige camping vol gezellige momenten en levendige herinneringen.
Fietsverhuur
Buitenzwembad
Tafeltennis
Adresgegevens | Oranjekanaal NZ 10, 7853 TA |
Molecaten Park Kuierpad
Prachtige camping, maar werkelijk overal lopen de honden los op de veldjes bij de kanovijver overal.
En als je er op een vriendelijk manier iets van zegt krijg je boze gezichten. Heb er meerdere mensen over horen klagen, ik heb een melding gedaan bij de receptie. Paar weekjes later alsnog, terug gegaan naar de camping betreft mooie omgeving. Weer overal loslopende honden, mijn klein senior hondje is een paar x aangevallen. Voor mijn eigen tent terwijl hij wel aangelijnd was. Ik kom hier niet weer.
Als je op zoek bent naar veel lawaai van de ganzen (vooral 's nachts) moeten je de basisplaatsen rondom de sup en kanovijver boeken. Niet normaal zoveel lawaai en wat dacht je van de ganzenstront! Ook is er geen straatverlichting.
Het is een leuke camping, maar het chalet is heel anders dan er op de foto's uitzag erg jammer. We gingen een ijsje halen en we bestelde een oebliehoorn en hadden net zo goed een kinderijsje kunnen bestellen zo weinig ijs kregen we hetzelfde verhaal met de sundue, was best duur en kreeg super weinig ijs!
De wifi was ook niet supergoed.
Voor de rest een superleuke camping met leuke activiteiten!
Op het oog een leuke camping. Maar ik schrijf deze review om 23.30 uur. En het is nog steeds een lawaai. Honden die blaffen en hard pratende mensen op het kampeervelden. Niet fijn als je peuter moet slapen. Een hoog tokkie gehalte.
Het meer is mooi en ruim, het zwembad is veelste klein voor zo'n grote camping. Er zijn voor de helft van de camping welgeteld 4 douches met Weinig waterdruk.
Er is nergens op het terrein personeel te vinden behalve bij de receptie.
Een snackbar is er niet meer, er staat een snackkarretje die veelste klein is en de druk van zo'n grote camping niet aankan. Dus dat betekend drie kwartier in de rij voor je dure patat.
Pizza's afhalen bij het restaurant was ook geen optie want ze waren op. Ze komen gestrest over in het restaurant(je) wederom veelste klein voor zo'n grote camping.
Ondanks de mooie omgeving houden wij het voor gezien.
Wat een afknapper, hier komen wij nooit weer.
Mooi en ruim park. Fantastische animatie voor de kinderen. Ze maken er echt iets van en zijn erg betrokken! Veel zwemgelegenheden. Deze mogen wel echt iets schoner. Accommodatie was netjes. Toen wij er waren, was het nog erg rustig (vond ik fijn). Veel leuke activiteiten op het park. Supermarkt was alleen in de ochtend open, maar geen probleem. In de app kun je alle informatie terugvinden. Ik vind dat ze over veel dingen goed hebben nagedacht. Veel zwemgelegenheden over het park verspreid, veel opties om vuil weg te gooien, gratis douches, geen overvloed aan regels, behulpzaam personeel. Bij aankomst ligt er een pakketje klaar: schoonmaakdoekjes, vaatwastabletten (2), klein flesje afwasmiddel en schuursponsje.