Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award
Over Landal Hunerwold State
De ligging
Vakantiegangers genieten zichtbaar van de rustige sfeer en de privacy op het bungalowpark. Ze waarderen de gezellige, nette huisjes met grote slaapkamers en goede bedden, perfect voor ontspanning. Het is volop genieten van de mooie ligging bij het Drents-Friesche woud, met veel fiets- en wandelpaden in de directe omgeving. Het park biedt rust en ruimte, met grote kavels en een keur aan luxe ligstoelen en eettafels in de tuin. De vriendelijke ontvangst en het kleine winkeltje maken het plekje extra leuk. De omgeving is betoverend mooi, met bossen en natuur die uitnodigen tot genieten. Het lijkt alsof vakantiekriebels vanzelf ontstaan, zeker door de ontspannen sfeer en de fijne details die de vakantie extra bijzonder maken.
Fietsverhuur
(Mini) supermarkt
Aantal bungalows: 97
Adresgegevens | Hunerwold State 1a, 8438 SL |
Landal Hunerwold State
Een zeer net en mooi betaalbaar villapark met veel privacy rondom het huisje. Zeer vriendelijk personeel. Prachtige ligging bij het Drents-Friesche woud.
Na een hartelijke ontvangst reden wij door een dorpsaandoend laantje. Het huisje is gezellig ingericht, heeft goede bedden en is heel goed schoongemaakt.
In de tuin vind je 2 luxe ligstoelen en een eettafel met 6 verstelbare stoelen. Het huisje heeft veel privacy door veel bomen en struiken.
Onze elektrische fietsen konden wij kwijt in het aangebouwde schuurtje.
In de directe omgeving zijn veel fiets- en wandelpaden te vinden.
Kortom een heerlijk park voor de rustzoekers!
We waren er voor de 2de keer en het is en blijft een heerlijk rustig park. Lekker ruime huisjes met grote slaapkamers op een ruime kavel met veel privacy. Over de omgeving raak je niet uitgesproken: veel fietspaden voor een mooie fietsroutes door de prachtige natuur van Drenthe.
En echt super vriendelijke dames bij de receptie/winkeltje.
Voor ons perfect en we komen zeker (weer) terug
Wat een heerlijk park , huisje was top , de omgeving is een van de mooiste in Nederland en de dames bij de receptie super vriendelijk
Kortom , voor ons perfect en we komen zeker terug
Vriendelijk ontvangst bij aankomst, kleine receptie waarin zich ook een "winkeltje" bevindt voor kleine vergeten boodschappen.
Broodjesservice heerlijke broodjes van een echte warme bakker.
Het park ligt in een geweldig mooie bosrijke fiets en wandelomgeving. De huisjes liggen op ruime kavels. De huisjes zijn voorzien van alle gemakken, ook de bedden zijn goed.
Het is echt een park voor een vervolgbezoek.