Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Door vakantiegangers bekroond met een Zilveren Zoover award
Over Capfun De Fruithof
Camping Capfun De Fruithof is een gezellige niet al te grote camping. Op Camping De Fruithof in Klijndijk kunnen de kinderen meedoen met leuke activiteiten en de grappige shows bezoeken. De binnen en buitenzwembaden met glijbaan, waaronder een spacebowl, zijn ook favoriet!. Een leuke uitstap met het gezin is de dierentuin in Emmen.
Bij aankomst voel je meteen die vakantiekriebel. De kids kunnen zich uitleven in een ruime, schone speelkamer die niet gedateerd aanvoelt. Gezinnen met kinderen van 2 tot 18 jaar genieten van een overzichtelijk park met veel te doen, gezellige animatie en vrolijk personeel dat de sfeer helemaal compleet maakt. Het zwembad is prima en voor elke leeftijd wat wils, zelfs bij slecht weer. De luxe caravan biedt alles wat je nodig hebt, netjes en gezellig ingericht. Eten in het restaurant duurt misschien even, maar de goede sfeer maakt dat snel vergeten. Het campingwinkeltje en de snel reagerende receptie zorgen voor extra gemak. Een vakantie vol plezier, relaxte momenten en mooie herinneringen. Gevulde dagen en zonnige nachten, dit blijft zeker in je hoofd hangen.
Airconditioning
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | Melkweg 2, 7871 PE |
Website | Capfun De Fruithof |
Capfun De Fruithof
Wij waren positief verrast over de kids accommodatie (5pers). Het was ruim genoeg, schoon, de kinderen vonden de speelkamer fantastisch en niet gedateerd. Wij zullen zeker nog eens boeken bij Capfun. Gezelschap: 2 volwassenen, 3 kinderen (4 jaar en een tweeling van 1) en een hond. Tot snel!
Wij waren totaal met 14 personen verdeeld over 3 accomodaties met kinderen in de leeftijd van 2 t/m 18 jaar, de accommodaties waren netjes en alles was aanwezig, personeel erg behulpzaam iedereen heeft zich goed vermaakt !!
Super leuke camping voor gezinnen! Veel te doen voor de kids super leuke animatie en vrolijk personeel
Ondanks het slechte weer een leuke vakantie gehad
Niet alleen mijn vrouw en volwassen kinderen in het algemeen, maar mijn kleindochter in het bijzonder hebben enorm genoten van het park. Prima zwembad, leuke en fijne animatie en ook nog eens leuke voorstellingen gezien.
Wat hebben wij het naar ons zin gehad. Door een eerdere ervaring met een Capfun camping hadden we voor dit jaar besloten het in Nederland te proberen. Jullie hebben het overtroffen! Meerdere zwembaden aanwezig, voor iedere leeftijd wat. Voldoende ruimte voor de mensen die graag even wilde chillen/zonnen.
De eerste avond besloten om gebruik te maken van het restaurant, duurde wat lang maar verwacht dat alle mensen die aankwamen hetzelfde idee hadden als wij ;) Eten was verder goed!
Campingwinkeltje voor als we iets vergeten waren of de verse broodjes in de ochtend, goed te doen, vriendelijk personeel.
Animatie was top, veel te doen, voor iedere leeftijd wel wat.
Caravan was luxe, van veel gemakken voorzien, aan een gezellig pleintje en schoon.
Toen we een melding gingen maken bij de receptie werd er ook gelijk actie ondernomen, top service!
Overall experience, een dikke aanrader :D