Deze accommodatie heeft een score van 9
Fietsverhuur
Restaurants met niet-rokers gedeelte
Adresgegevens | Hoogte der Heide 8, 9462 TT |
Camping Het Horstmannsbos
Wat een heerlijke camping…
We hebben genoten van een prachtige week op deze camping! We kampeerden met caravan, op een plek met privé sanitair.
Het privé sanitair is uitstekend, schoon en voorzien van een vaatwasser.
Met 2 kinderen van ruim 1 en 3,5 jaar hadden wij een perfecte plek! Veldje: bosuil, met een geschikt speeltoestel.
Het is een zeer kindvriendelijk en rustige camping. De hoeveelheid campinggasten, voel je totaal niet en het wordt super onderhouden. Mooie bospaden en overal leuke speeltuintjes voor verschillende leeftijdscategorieën.
Een prima afhaalkaart & terras, daarnaast voel je aan alles dat hier een goed team staat.
Onze kinderen genoten van het spelen op de grote zandvlakte, met daarop een waterspeelplaats.
We hebben prachtige knooppuntroutes gefietst, het boomkroonpad was een leuke onderbreking van de fietstocht. We bestelden heerlijk eten bij Da Peppino (op 3 minuten auto afstand van de camping).
Wij stonden hier een half seizoen van juni tot oktober
Heerlijke tijd gehad genoten van de natuur en de rust en de vele wandelroutes
We komen er al wat jaar en genieten elke keer weer samen met onze kleine hond die ook welkom is op de camping maar wel aangelijnd of met een hekje
Deze camping is echt een aanrader voor jong en oud er is genoeg te doen en te beleven op de camping maar ook in de omgeving
Gewoon genieten !!
Wat hebben wij genoten van het verblijf op deze camping! Prachtige ligging bij natuurgebied het Drouwenerzand. Vele uitstapjes kunnen maken met de kids, maar ook op de camping zelf is het goed vertoeven. De speel- en zwemvijver zijn fantastisch, maar de kinderen hebben zich ook heerlijk vermaakt op de zandvlakte. Eten in de kantine is heerlijk en de broodjes die in de ochtend bezorgd worden zijn ook echt een aanrader!
Camping Het Horstmannsbos
Ruim opgezette camping naast een mooi natuurgebied, maar helaas ook dicht bij de N34. Deze hoor je ‘s avonds en ‘s nachts erg goed.
Sanitair is oké en redelijk schoon. Helaas geen warme douche, maar lauw water.
Waar de camping niks aan kan doen, is de geluidshinder van andere campinggasten tot diep in de nacht. Al met al oké verblijf voor een weekend met jonge kinderen.
Wij hadden een 4 persoons safaritent incl sanitair geboekt. Prachtige accomodatie, alles is er wat je nodig hebt. En je staat op een leuk veld met een speeltoestel. Broodjesservice ideaal, elke ochtend heerlijke broodjes aan de tent.
Ondanks de vele regen die er die week is gevallen. Hebben mijn kinderen het geweldig gehad. Spelen in het bos, spelen bij de waterspeeltuin. Lekker vies worden. Alles kan daar!
Het animatieteam doet leuke activiteiten, waar de kinderen ook blij van werden.
Wij hadden ook nog geluk dat de gehele week een theater groep savonds een voorstelling verzorgde, wat zowel wij als ouders, maar ook de kinderen elke avond met plezier naar keken. Deze camping is gemoedelijk, maar heel professioneel. Echt een hele dikke aanrader!
1 tip voor de niet zo ervaren kampeerders onder ons (zoals wij). Berg wel je etenswaren op, want de veldmuisjes houden hier ook van.
Prachtige camping, in een geweldig mooie omgeving.
Veel dingen te doen in directe omgeving, al hoef je je op de camping ook niet te vervelen.
Kinderen kunnen zich heerlijk vermaken, veel speelmogelijkheden.