Laagsteprijsgarantie

Landal Het Land van Bartje

Activiteiten
    Onderkomen

Over Landal Het Land van Bartje

Ontdek Landal Het Land van Bartje, jouw zonnige uitvalsbasis in Ees. Hier wacht een stralend verblijf met knusse huisjes en fijne faciliteiten. Geniet van heerlijk ontspannen baden, actieve ontspanning en lekker eten. Dit is dé plek om de vakantiekriebels echt te voelen en mooie herinneringen te maken. Klaar voor een vakantie vol plezier en gezelligheid? Dit wil je meemaken!

De ligging

Landal Het Land van Bartje ligt in Ees, op een prettige locatie die je uitnodigt om te genieten van rust en mooie natuur. Het is de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen en je vakantie echt te beginnen. Of je nu wilt fietsen, wandelen of gewoon lekker ontspannen, hier zit je goed.

Wanneer je bij Landal Het Land van Bartje bent, voel je je meteen thuis. Het park biedt comfortabele accommodaties en een mooie tuin waar je in de zon kunt genieten. Voor de kinderen is er een leuke speelplaats, en door de Wi-Fi kun je makkelijk contact houden of je herinneringen delen. Ben je met de auto? Je kunt gratis parkeren. Fijne faciliteiten zoals binnen- en buitenbaden zorgen dat je altijd kunt zwemmen, ongeacht het weer. Of je nu wilt ontspannen, actief wilt mountainbiken of midgetgolfen, alles is mogelijk. Het terras en het restaurant maken je dag compleet met lekkere hapjes en drankjes; hier geniet je echt van je vakantie.

Bij Landal Het Land van Bartje kun je lekker eten in het restaurant dat op het park aanwezig is. Of je nu zin hebt in een eenvoudige lunch of een gezellige maaltijd, het is er allemaal. Neem plaats op het terras en geniet van de warme zon terwijl je smult van je favoriete gerecht. Versgebakken broodjes bij het ontbijt maken je dag lekker fris begonnen. De sfeer is altijd knus en vriendelijk, ideaal voor een ontspannen vakantie met lekker eten en goede gesprekken.

Landal Het Land van Bartje is een fijne plek om je vakantie te vieren, maar er zijn wel een paar praktische dingen om in gedachten te houden. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn al inbegrepen. Sommige faciliteiten vragen een toeslag en kunnen door het seizoen of het weer gesloten zijn. Maar maak je daar geen zorgen, je bent goed voorbereid. Het park biedt volop plezier en ontspanning, ongeacht het moment van je verblijf. Zo gaat je vakantie zeker lukken!

Vakantiegangers genieten vaak van de grote, gezellige huisjes en de rust op het park. De ligging is ideaal met veel te doen voor jonge kids in de buurt, wat de vakantie extra levendig maakt. De huisjes zijn netjes en voorzien van alles wat je nodig hebt, en de service bij problemen wordt als erg goed ervaren. Mensen vinden het park breed opgezet, met veel ruimte en leuke zwembaden die vooral de kleintjes verrassen. Het móet niet altijd perfect zijn, want de sfeer en de omgeving maken veel goed. Ze waarderen de vriendelijke ontvangst en de knusse details die het verblijf bijzonder maken. Kortom, de meeste vakantiegangers komen met een blij gevoel thuis, klaar voor de volgende zonnige herinnering.

• BBQ toegestaan

7.4
GoedScore uit 123 reviews

Activiteiten
    Onderkomen

Slechtste vakantie ooit bij landal voor ons
Door Jootje op 29-03-2026

Prima park. 8 keer geweest alleen deze keer hele slechte ervaring. Wij hebben 1 keer per jaar een vakantie buiten schoolvakantie omdat ons meervoudig beperkt zoontje heel prikkelgevoelig is. Naast ons rietdekker waardoor veel onrust. Gemeld bij receptie, werd onbegripvol en onvriendelijk te woord gestaan. Enquete bij thuiskomst ingevuld, word ook niets mee gedaan. 0 compensatie terwijl je daar de hoofdprijs betaald. Prima als alles top is maar nu zonde van mn geld. Niet zeker of we nog wel keer naar dit park gaan.

Matige ervaring
Door Hans Jansen op 23-10-2025

Slecht onderhouden stacaravan. Park alleen geschikt voor kleinere kinderen. Capaciteit voor paardrij activiteiten veel te weinig (al na 1 minuut van openstelling inschrijven àlles volgeboekt)

Fijn park, jammer van het restaurant
Door R. Smorenburg op 05-10-2025

Fijne, grote huisjes. Compleet en best gezellig ingericht. Veel ruimte om alle huisjes. Fijne service bij problemen. Toilet en beneden badkamer erg gedateerd en daardoor smoezelig. De zijpaden s’avonds erg donker. Restaurant erg klantonvriendelijk. Met 4 volwassenen dachten we gezellig uit eten te gaan op zaterdagavond. Konden om 19.15 reserveren. Om 20.30 uur waren wij de laatste klanten en ging het personeel uitgebreid schoonmaken. Is dus een restaurant met restaurant prijzen en geen cafetaria 😖😖😖. Heel slecht.

Week het land van Bartje met kids van 3&1 jaar
Door Sanne op 21-09-2025

De ligging van het park is ideaal, er is ontzettend veel te doen voor jonge kids in de buurt. Het park zelf is van alles voorzien, wij waren erg tevreden over hun restaurant. Vraag vooral met kleine kinders naar een tafel met zicht op de speelhoek, hierdoor kan je rustig eten en kunnen je kinderen lekker spelen. Bij binnenkomst in het huisje landhuis was ik wat minder tevreden, het was vies (zwarte randen aan koelkast, tussenin veel stof. Bij de kinderkamers zat er aan één kamer een traphekje in het deur kozijn maar aan de onderkant grensde een stuk aan het trap, kille kamers) wij hebben opties gevraagd bij de receptie en zij hielpen erg goed. We mochten kiezen voor extra schoonmaak óf upgraden met bijbetaling naar ander huisje. We hebben voor een ander huisje gekozen (8p boerderij) en deze was erg ruim en schoon. Wel zijn de toiletten en badkamers enorm gedateerd. Leuke zwembaden maar wel wat koud water en glad voor de jongste.

Land van Bartje
Door Wilma op 21-09-2025
Alleen gereisd

Vriendelijk ontvangst receptie. Huisje netjes en alles aanwezig. Schoon huisje.

Vieze huisjes😖
Door WJ op 08-09-2025

Mooi park! Mooie huisjes, maar heel vies!!! We hadden 2 huisjes (honden toegankelijk), bij beide waren de huisjes vies, vieze vaat in de kastjes, vloer ook ontzettend vies…