Laagsteprijsgarantie

• Door vakantiegangers bekroond met een Zilveren Zoover award

Activiteiten
    Onderkomen

Over Vakantiepark Westerbergen

Familiepret op Vakantiepark Westerbergen in Echten. De bungalows zijn wat gedateerd, maar een deel is gerenoveerd en je kunt ook overnachten in een moderne glampingaccommodatie. Sommige zelfs met jacuzzi. De goede animatie en de minigolf maken dit park kindvriendelijk en het personeel is erg gastvrij. Op 15 minuten afstand van Hoogeveen.

De vakantiegangers genieten volop van Westerbergen. Ze waarderen de vrolijke sfeer en de vele dingen voor kinderen, zoals de animatie, speeltuinen, midgetgolf en visvijver. Het park zelf straalt rust uit, met prachtige ligging tussen heide en bossen, ideaal voor socialiseren met de hond of ontdekken. Ze zijn blij met de nette huisjes en de lekkere restaurants, waar ze smakelijk eten en leuke speelgelegenheden vinden. Fijn dat alles onderhouden is en dat het personeel vriendelijk is. Vakantiegangers beleven gezellige moments op terrassen en vooral de ruime plek met privésanitair geeft veel vrijheid. Ondanks de zomerse hitte is het meest blijven hangen dat ze weer honkvast naar huis gaan, vol herinneringen en vakantiekriebel.

• BBQ toegestaan

Onderkomen

Top vakantie
Door Weeda
op 16-08-2026

Een hele fijne vakantie gehad in Westerbergen met ons gezin (3 kinderen van 10,7,5 jaar) en onze hond.
Er is veel te doen voor kinderen op het vakantiepark! (Animatie met bv een voetbalclinic, schuimparty, sporten, en zelfs het circus kwam langs). Daarnaast bowling, midgetgolf, de clip en climb en de visvijver waar we uren hebben gezeten. Ook een leuke omgeving om dingen te ontdekken.
We hadden een bosbungalow. Er zat genoeg ruimte in voor z'n 5en. Ook een heerlijke tuin zat er bij. Enige nadeel, het werd snel warm en er zat geen airco in. Daarnaast waren er veel muggen en geen horren.
De medewerkers van het park waren allemaal vriendelijk en het werd goed onderhouden.

Top vakantie-33bf1632-ad60-4ec4-a5cd-966378585945
Supervakantie
Door Jacqueline
op 12-08-2026

We waren met het gezin een week op Westerbergen. Het park zelf is prachtig, met veel faciliteiten en activiteiten voor kinderen. Ook de Spar was heel fijn!
Het zwembad was wel wat koud, waardoor kleine(re) kinderen het minder lang volhouden, maar verder keurig en netjes!
De restaurants waren ook top! In beiden (meermaals) gegeten. Een goede service en lekker eten en drinken. Bij beide restaurants speelgelegenheid voor kinderen, welke ze beiden leuk vonden.
Het huisje was prima en schoon. De bedden sliepen goed! Er kan winst gemaakt worden. Een airco had heel fijn geweest (we hadden een hittegolf), maar bij het gebrek daarvan zouden raamhorren fijn zijn, zodat je 's nachts kan luchten. Nu zaten we allemaal flink onder de jeukende muggenbulten.
Al met al een topweek gehad.

Supervakantie-3be286bd-5fc6-474a-a9c1-c726e0f15eb3Supervakantie-3a90ab7a-a5ab-46ed-aa5a-bcf213cf2c1fSupervakantie-b1402f74-6f6f-4de3-a276-891317be12e9
Heerlijk genoten
Door Robin Opdam
op 12-08-2026

Genoten van 11 dagen in huisje Meidoorn. Onze kinderen van 7 en 9 konden zich heerlijk de hele dag vermaken met vele activiteiten en waren er geen activiteiten hingen ze wel in de speeltuinen binnen en buiten.
Onze hond van 7 maanden heeft ook heerlijk genoten van de omliggende tuin, de heide en de bossen en we konden haar even goed socialiseren op het terras ;)
Heerlijke terrassen, gezellige sportbar voor het gemak een supermarkt en snackbar met heerlijke milkshakes ;) lekker afkoelen in het zwembad (we hadden heerlijk zomers weer), Super vriendelijke personeel.

Het enige minpuntje was... dat we weer naar huis moesten =)

Heerlijke week!
Door Marleen
op 29-07-2026

Een heerlijke week gehad. We hadden een prachtig plekje op het park en genoten van alle faciliteiten. De medewerkers zijn erg vriendelijk en het park is netjes en schoon. De horeca is geweldig!
We komen al diverse jaren en we hebben we merken wel meer (hang)jeugd met fatbikes en wat overlast daarvan.

Heerlijke week!-b60ec48a-780f-4e2d-9b18-0d43132a788d
Midweekje westerbergen
Door Rianne hakkers
op 26-07-2026

Voor ons als gezin voor het eerst een midweek kamperen, wat hebben we ontzettend genoten, heerlijke ruime plek met prive sanitair, heel veel te doen voor onze dochter van 4, enige wat we iets jammer vonden is dat op het veldje waar wij stonden geen speelplekje was, ze moest hiervoor naar het veldje ernaast, hier heeft ze zich uitstekend vermaakt, alleen was het voor ons fijn geweest als we vanaf de vouwwagen ook zicht erop hadden, maar echt fantastische camping waar we volgend jaar graag weer naartoe gaan ondanks dat het maar half uurtje van ons huis af is!
Erg vriendelijk personeel, heerlijk gegeten in het restaurant

top vakantie!
Door Mandy
op 19-07-2026

Net terug van onze week vakantie bij Westerbergen. We hebben ontzettend genoten. Een heerlijk huis met jacuzzi. Huisje helemaal in het groen. Op het park genoeg te doen voor onze kinderen van 7 en 2 jaar oud. Leuk animatieprogramma. We komen zeker nog eens terug!