Binnenzwembad
Buitenzwembad
Adresgegevens | Gasselterstraat 7, 9533 PC |
Het Drouwenerzand (recreatiepark)
Ons verblijf in het chalet bij Drouwenerzand was extreem teleurstellend. De douche werkte nauwelijks (wisselend heet en koud water), het raam sloot niet volledig (hartstikke inbraakgevoelig) het toilet lekte en er waren meerdere schimmelplekken zichtbaar. Door deze gebreken zijn wij ziek geworden en hebben wij ons verblijf zelfs een dag eerder moeten beëindigen.
Het park stelt dat alles “voldeed aan de normen”, maar dat was duidelijk niet het geval. Gezondheid en comfort zijn in dit chalet volledig in het gedrang gekomen. Wij raden dringend aan dit park serieus te verbeteren op het gebied van onderhoud en hygiëne.
1 x maar nooit weer zonde van mijn entree geld.Voor kinderen onder de 5 jaar zijn er weinig attracties nee ik vond het zonde van mijn geld
Hoi wij dachten een paar leuke dagen te overnachten op het vakantiepark van drouwernerzand maar... toen we aankwamen ruikte we iets heel vies, Er lag dikke honden stront in onze tuin,maar toen we in de woonkamer kwamen zagen we alle troep van de vorige mensen nog liggen, Koekkruimels tussen de stoelen, Ook leek het net een spookhuis overal spinnenwebben, En de stroompunten waren los. Toen gingen we door naar de keuken, daar lag een komkommer achter in de kast liggen, Ook zat er heel veel stof op de afzuigkap dat is gevaarlijk als je gaat koken, Ook ging de klep van de waterkoker niet open, Ook in de magnetron kwamen er vonken als je hem drie minuten aan zat. En toen gingen we naar de badkamer daar lekte het water van de wc, Ook zat er schimmel in de douche cabine wat heel vies was. En tenslotte de slaapkamer daar was het dekbed gewoon nat.
We zitten in huisje 111. Wat een prachtige omgeving en tuin, midden in de natuur en compleet vrijstaand. Het huisje is wat ouder maar super schoon en prima ingericht. Het attractiepark stelt niet super veel voor, maar voor jonge kinderen heerlijk. Kortom fijne plek
Zeer leuk park voor de kleine kinderen tot 10 jaar .
Eten valt mij zeer tegen . ( er liggen geen belegde broodjes en het fruit is er bijna niet . )
Weinig keuze uit fruit .het begrip fruit aanwezig klopt bij mij dus niet .
Graag had ik het ook gesneden gezien voor de kleine kinderen bijvoorbeeld bakjes fruit met Apel druiven meloen en dergelijke.
Alles is gebaseerd op het slechte ongezonde eten wat ruim aanwezig is .