Laagsteprijsgarantie

Heester Kooiweg 20, 8882 HE

De Kooi

5.7
MatigScore uit 15 reviews

Nooit meer Kooi! Eigenaar nare vent!
Door Harina van Vuren
Zoover Ontdekker
op 18-07-2026

Ons verblijf is volledig verpest door de eigenaar. Deze man begrijpt werkelijk niets van gastvrijheid of de relatie tussen een dienstverlener en een gast. Zodra je een normale vraag stelt of ergens over probeert mee te denken, reageert hij direct defensief, lacherig en onbeschoft.Als je niet direct meepraat met zijn starre houding, slaat de sfeer volledig om naar pure intimidatie. Hij gaat op een agressieve en dreigende manier tekeer tegen betalende gasten. Het was een bizarre situatie waarin je je als vakantieganger absoluut niet veilig of welkom voelt. Wij wilden na dit incident direct naar huis. Wij slaan de Kooi voortaan over.

Nog een tip voor de heer Dirk Jan Moes: leer de relatie tussen klant en dienstverlener beter begrijpen, met name als het gaat om hospitality en klantvriendelijkheid. De klant betaalt immers, en daar hoort een klantvriendelijke houding tegenover te staan.

Mooie camping, eigenaar een drama.
Door Geert Oosterhout
Zoover Ontdekker
op 18-07-2026

Hoewel de locatie van de camping prachtig is en de faciliteiten prima in orde zijn, is ons verblijf volledig overschaduwd door het gedrag van de eigenaar. Zijn opstelling naar ons als gasten toe was ronduit schofterig en respectloos. Het was zo erg dat we destijds direct de neiging hadden om onze spullen te pakken en naar huis te gaan.Een campingbaas hoort te begrijpen wat de dynamiek tussen een gast en een dienstverlener inhoudt: gastvrijheid, communicatie op basis van wederzijds respect en het bieden van een fijne vakantiebeleving. Deze eigenaar stelt zich helaas op als een autoritaire controleur in plaats van een gastheer. Uit de vele vergelijkbare reviews blijkt dat dit structureel gedrag is dat nog altijd niet is veranderd. Voor ons was dit eens maar nooit weer.

De camping afgetrapt na 30 jaar
Door Waddenvrouw op 20-03-2026

Na 30 jaar trouw kamperen niet meer welkom, afschreven per email. Geen waarschuwing, geen gesprek meer mogelijk. Met Oerol 2025 niet meer bij de Kooi kunnen kamperen. Wat blijkt ook bij de activiteiten voor Oerol zijn we niet meer gewenst, op facebook zijn we geblokkeerd, kunnen niet meer kijken wat er georganiseerd word. Zo zielig dit. Toppunt wat schrijnt is een longcovid patient zonder overleg na 30 jaar de camping afzetten, alsof je een trap in je maag krijgt!

11 jaar onze vaste plek, elke keer weer geniete
Door Remco Liefting op 29-07-2025

We komen al elf jaar op Camping De Kooi en het blijft onze favoriete plek. De ligging is prachtig: tegen de duinen, vlak bij het bos, het strand én het meertje van Hee. De camping is kindvriendelijk, met speelvelden en kampeervelden die zijn ingedeeld op leeftijd. De kampeerplekken zijn ruim en het sanitair wordt vier keer per dag goed schoongemaakt. Douchen is gratis en er is altijd warm water beschikbaar.
Het eetcafé is gezellig (zowel binnen als buiten) met lekker eten en vriendelijke bediening. In de zomer worden er leuke activiteiten georganiseerd door MooiWeer, en af en toe treden de mannen van Hee op. De sfeer is ontspannen en de eigenaar en zijn team zijn gastvrij en altijd behulpzaam. Een camping waar rust, natuur, gezelligheid en comfort perfect samenkomen. We kijken nu alweer uit naar volgend jaar.

De beste camping is de kooi
Door Ciss op 28-07-2025

Weer een geweldige tijd gehad op camping de kooi! Je komt tot rust, leuk vakantie publiek. Geweldig schoon toilet gebouw, ruimte tussen de buren voldoende. Goed restaurant, fietswinkel aanwezig op de camping. Geen winkel maar wel op de naast gelegen camping.
Om de zoveel jaar zijn we terug op de kooi, het blijft een geweldige ervaring.

De Kooi Terschelling review
Door a. vERHOEF op 24-06-2025

De Kooi viel tegen dit jaar, het was er te druk, er was te weinig sanitair en het was er vaak niet schoon.
Het eten en drinken was er te duur. Evenals de prijs voor de visite en de tent. Onze powerbank is er gestolen in een wasgelegenheid. Jammer.