Over Camping Duinoord
Camping Duinoord op Ameland ligt naast het strand. Je verblijft dus op staanplaatsen tussen de duinen. De faciliteiten zijn goed onderhouden en het animatieteam vermaakt met enthousiasme de kleinere kinderen. Kitesurfers zitten hier op de goede plek. Tip: neem een fiets mee om makkelijk de omliggende dorpen te bereiken, zoals Nes en Buren.
Camping Kiekduun
Camping
Wasmachine
Adresgegevens | Jan van Eijckweg 2, 9163 PB |
Camping Duinoord
Wij (moeder en zoon (7 jaar) hebben ontzettend genoten van deze camping! Mijn zoontje heeft echt gehuild omdat hij deze plek gaat missen! Hij had leuke vrienden gemaakt, was gek met het animatieteam en fietste er op los! Wij kamperen nooit, maar zelfs voor een noob was het prima georganiseerd!
De camping zit aan een prachtig strand, waar je geen genoeg van krijgt. Het sanitair was heel netjes en de douches warm genoeg. Je wordt gemotiveerd om in 5 min te douchen en dat is ook prima te doen. De paden worden netjes gehouden om op te wandelen en fietsen. De camping is auto-vrij. Je kunt wel even je spullen brengen met de auto.
De mensen die er kwamen vond in ook heel fijn. Heb mij nooit onveilig gevoeld. De sfeer is heel relax en hoewel de camping best groot is, ademt het rust uit.
Het personeel en animatieteam waren heel kundig en vollop aanwezig. Altijd vriendelijk!
We hopen nog eens de camping te bezoeken en raden het zeker aan!
Mooie camping dichtbij de kust, wat echt wel erg fijn is. Supermarkt is compleet en elke dag lekkere verse broodjes. Aardig personeel.
Minpunten
- Geen mogelijkheden om een baby fatsoenlijk aan te kleden bij het douchen. Er zijn wel familiedouches met 2 douches naast elkaar; maar geen mogelijkheid om een baby neer te leggen. Er is een klein smal bankje, maar niet geschikt hiervoor
- Geen mogelijkheden om bij handen wassen je handen te drogen
- Douchekaart, irritant. Bij gebruik moet je ook de 6 min gebruiken, je kunt wel korter douchen, maar er wordt wel 6 min van de kaart afgehaald. Ook voor afwassen moet je dus betalen middels deze kaart. Vaak genoeg gehad dat het water lauwwarm was en dat je dus hiervoor moet betalen
De camping ligt letterlijk in de duinen. Wij verbleven met 2 groepen op het tent-veld ‘Zuid’ in een fantastisch ingerichte safaritent en een (old school) bungalowtent.
In beide tenten was het meer dan compleet ingericht, inclusief een startpakket aan boodschappen!! Het heeft ons absoluut aan niets ontbroken, aan alles is gedacht. Er zat zelfs een handig cijferslotje bij, om de tent mee af te sluiten. De bedden en het linnengoed waren in uitstekende staat. We hebben vaker op Duinoord gekampeerd, dit was onze eerste keer in een huuraccomodatie en het is bijzonder goed bevallen. Bij aankomst en vertrek geen tent meer plaatsen/inpakken.

Camping Duinoord
Schitterende plek , dichter bij zee niet mogelijk en alle voorzieningen op de camping goed voor elkaar
heerlijke camping fijn personeel . alleen jammer dat de plek vrij duur was en de faciliteiten. waren dicht alleen de winkel en receptie was open .
Super leuke camping vlakbij het strand .Heel net en schoon sanitair .wij hebben hier een prachtige week gehad in een huisje 200 mrt van strand .
Vriendelijk en behulpzaam personeel zeker voor herhaling vatbaar