Laagste prijsgarantie

7.6GoedScore uit

Over Camping Vallee de L'our

Camping Vallée de l'Our is een sfeervolle camping aan de rivier de Our, op de grens van Luxemburg en Duitsland. Hier geniet je van rust, natuur en ontspanning. Neem een verfrissende duik in het zwembad of relax op het gezellige terras. De groene omgeving nodigt uit tot wandelingen en fietstochten, terwijl de camping zelf alle faciliteiten biedt voor een comfortabele vakantie.

Locatie

Camping Vallée de l'Our ligt in het plaatsje Untereisenbach in Luxemburg, midden in een prachtige, bosrijke omgeving. De rivier de Our stroomt langs de camping, wat zorgt voor een idyllische sfeer. Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen met talloze wandel- en fietsroutes. Het charmante stadje Clervaux ligt op ongeveer 15 kilometer afstand en biedt gezellige restaurants, winkels en culturele bezienswaardigheden zoals het kasteel van Clervaux. De camping is goed bereikbaar met de auto en ligt op ongeveer 320 kilometer van Utrecht, een rit van circa 3,5 tot 4 uur.

Faciliteiten en diensten

Camping Vallée de l'Our biedt een breed scala aan faciliteiten om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Er is een heerlijk zwembad waar vakantiegangers kunnen afkoelen op warme dagen. Voor de kinderen is er een grote speeltuin naast het restaurant, zodat ouders vanaf het terras een oogje in het zeil kunnen houden. Sportliefhebbers kunnen zich uitleven op het sportveld. Op het terras van het café geniet je van een drankje in de zon, terwijl het restaurant en de frituur smakelijke maaltijden serveren. Voor extra gemak is er een minimarkt op de camping waar basisbenodigdheden verkrijgbaar zijn. Wi-Fi is gratis beschikbaar, en er zijn oplaadpunten voor elektrische auto's. Barbecueën is toegestaan, en er is een grillplaats beschikbaar. Daarnaast biedt de camping een wasserette en de mogelijkheid om fietsen te huren.

Afstand vanaf Utrecht

Camping Vallée de l'Our ligt op ongeveer 320 kilometer van Utrecht. Met de auto duurt de rit gemiddeld 3,5 tot 4 uur, afhankelijk van de verkeerssituatie.

Toeristenbelasting € 1,50 per persoon per nacht dient ter plaatste betaald te worden. Deze kosten zijn niet inbegrepen in de rekening die je vooraf betaald. Borg €100,- te betalen op locatie. De camping is rolstoeltoegankelijk, met verharde paden en aangepaste sanitaire voorzieningen.Betalingen kunnen contant of met pinpas worden gedaan; creditcards worden niet geaccepteerd.Huisdieren zijn welkom, mits aangelijnd en onder toezicht.

Op deze prachtige camping aan de rivier voelen zowel vakantiegangers als hun viervoeters zich helemaal thuis. Met directe toegang tot zwemmen in de rivier, een hondenspeeltuin en de mogelijkheid tot vliegvissen, biedt de plek voor elk wat wils. De eigenaar, die ook als kok heerlijke gerechten bereidt, zet zich volledig in om het iedereen naar de zin te maken. De grote plekken aan het water en het schone, mooie sanitair dragen bij aan een onvergetelijke ervaring. Ondanks dat het weer soms parten speelt, blijft de camping een solide keuze voor een heerlijke vakantie. Vakantiegangers waarderen de vriendelijkheid en de inzet van de eigenaar enorm en plannen al om terug te keren.

• BBQ toegestaan

• Wasmachine

Monsieur Dombret José 5, Haaptstrooss L-9838 Untereisenbach, L-9838

7.6GoedScore uit 32 reviews

De waterval in de our.
Door Hoflkand op 24-06-2025

Bij aankomst ontvangen en direct getipt voor een betere plek dan vooraf opgegeven met meer en leuker uitzicht op de Our.
Hulp aangeboden op de plaats, was nog. niet nodig dankzij de mover.
Bij probleem met eerder vertrek dacht de camping eigenaar mee.
We hebben genoten van het ruisende watervalletje voor onze plek(no 23)
Rustige camping.

Genieten aan de Our
Door Joke Wind op 13-08-2024

Heel fijne plek. Veel schaduwplekken, heerlijk meteen aan de rivier. Goed eten in het restaurant, ook prima qua prijs. Vriendelijk Nederlands sprekende gastheer. We hebben een geweldige week gehad!

Chagrijnige camping eigenaar, te dure camping.
Door M. Jansen op 15-09-2023

Wat op hun website staat klopt niet. Het wordt mooier voorgesteld dan dat het is. Er is een rivier, maar echt zwemmen….echt niet. Hondvriendelijk, maar je moet een eind lopen van de camping voordat je kunt wandelen. Eind van het seizoen en was de jonge eigenaar daardoor erg onvriendelijk en nors en vooral niet meegaand? Hij keek ons liever weg. Plekken waren ruim, maar als je buren precies tussen de toegestanestrepen gaan staan,moeten ze over jouw plek naar hun plek. Niet erg sociaal, maar de camping eigenaar zegt daar niets van. Door operatie kon ik niet wandelen en fietsen en hadden we een auto mee naast onze kleine camper. Eigenaar vond dat het extra auto was en wij moesten 5 euro per dag daarvoor betalen. Hij wilde niet meedenken. Grote caravans 2 assig en grote auto ernaast betaalden de normale prijs. Hoezo meedenken in noodsituatie van de kampeerder.
Al met al geen goeie indruk van deze camping en wij komen hier zeker niet weer.

Mooie hondvriendelijke camping
Door Vlinder op 21-08-2023

Prachtige plek (plaats 4) aan rivier. Heerlijk voor hond (en kids) om in te zwemmen. Honden kunnen op camping ook even met elkaar los spelen in het agility park. Mooi en schoon sanitair alleen vaak bij aantal wc's geen toiletpapier. Douches zijn schoon en fijn minpuntje dat je maar heel weinig spulletjes droog kunt weghangen Voor de camping direct een bushalte en met gratis OV hebben we daar met hond/fiets goed gebruik gemaakt. We hadden veel regen maar dat kon de plaats goed aan.

Mooie camping
Door Nanny van Dam op 31-07-2023

Mooie camping aan de rivier
Honden kunnen heerlijk zwemmen
Vriendelijke eigenaar die 24/7 met de camping bezig is! Mooie grote plaatsen
Wij komen zeker een keer terug!

Fantastisch
Door Jacinta op 29-05-2023

Prachtige camping aan het water heel vriendelijke eigenaar die tevens kok is en heerlijke gerechten bereid, het is ook een hond vriendelijke camping met een speeltuin voor honden ook kun je hier vliegvissen forel ,barbeel enz. Wandelen is ook een mogelijkheid dus een echte aanrader. Wij hebben genoten en komen zeker een keer terug