Laagsteprijsgarantie
5.4
MatigScore uit

Over Camping Vallee de L'our

Camping Vallée de l'Our is een sfeervolle camping aan de rivier de Our, op de grens van Luxemburg en Duitsland. Hier geniet je van rust, natuur en ontspanning. Neem een verfrissende duik in het zwembad of relax op het gezellige terras. De groene omgeving nodigt uit tot wandelingen en fietstochten, terwijl de camping zelf alle faciliteiten biedt voor een comfortabele vakantie.

Locatie

Camping Vallée de l'Our ligt in het plaatsje Untereisenbach in Luxemburg, midden in een prachtige, bosrijke omgeving. De rivier de Our stroomt langs de camping, wat zorgt voor een idyllische sfeer. Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen met talloze wandel- en fietsroutes. Het charmante stadje Clervaux ligt op ongeveer 15 kilometer afstand en biedt gezellige restaurants, winkels en culturele bezienswaardigheden zoals het kasteel van Clervaux. De camping is goed bereikbaar met de auto en ligt op ongeveer 320 kilometer van Utrecht, een rit van circa 3,5 tot 4 uur.

Faciliteiten en diensten

Camping Vallée de l'Our biedt een breed scala aan faciliteiten om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Er is een heerlijk zwembad waar vakantiegangers kunnen afkoelen op warme dagen. Voor de kinderen is er een grote speeltuin naast het restaurant, zodat ouders vanaf het terras een oogje in het zeil kunnen houden. Sportliefhebbers kunnen zich uitleven op het sportveld. Op het terras van het café geniet je van een drankje in de zon, terwijl het restaurant en de frituur smakelijke maaltijden serveren. Voor extra gemak is er een minimarkt op de camping waar basisbenodigdheden verkrijgbaar zijn. Wi-Fi is gratis beschikbaar, en er zijn oplaadpunten voor elektrische auto's. Barbecueën is toegestaan, en er is een grillplaats beschikbaar. Daarnaast biedt de camping een wasserette en de mogelijkheid om fietsen te huren.

Afstand vanaf Utrecht

Camping Vallée de l'Our ligt op ongeveer 320 kilometer van Utrecht. Met de auto duurt de rit gemiddeld 3,5 tot 4 uur, afhankelijk van de verkeerssituatie.

Toeristenbelasting € 1,50 per persoon per nacht dient ter plaatste betaald te worden. Deze kosten zijn niet inbegrepen in de rekening die je vooraf betaald. Borg €100,- te betalen op locatie. De camping is rolstoeltoegankelijk, met verharde paden en aangepaste sanitaire voorzieningen.Betalingen kunnen contant of met pinpas worden gedaan; creditcards worden niet geaccepteerd.Huisdieren zijn welkom, mits aangelijnd en onder toezicht.

Tijdens de vakanties op camping Vallee de l’Our wordt je verwelkomd door een rustige, gezellige sfeer met grote, mooie plekken die je volop ruimte geven. Het uitzicht op het watervalletje en de ruisende rivier zorgen voor een kalme, feestelijke achtergrond. De gastheer en eigenaar denken mee, waardoor je je meteen thuis voelt. Het restaurant serveert heerlijke maaltijden, vooral de schnitzel blijft hangen als een lekker herinnering. De schoonmaak van de douches en toiletten wordt gewaardeerd, en de kleine details, zoals een extra schapje, maken het net dat beetje prettiger. Vooral de unieke geluiden van de natuur en de ontspannen ambiance zorgen voor die fijne vakantiekriebel die je niet snel vergeet.

• BBQ toegestaan

Teleurstellende camping
Door Anoniem
Zoover Ontdekker
op 04-08-2026

In Juli hier een week gestaan, de camping ziet er zeer onverzorgd uit, de plekken waren slecht onderhouden , een comfort plek zonder deugdelijke afvoer, ruim € 50,00 per nacht met auto en caravan, veel te duur. De douchehokjes waren veel te krap en amper ruimte om je kleren op te hangen. Bovendien alles met pasjes en max. 5 minuten douchen anders bijbetalen. Geen plek om te recreëren langs de rivier, drukke weg met veel vrachtverkeer, meer honden dan gasten op camping. Zwaar tegenvallend, we komen hier echt nooit weer. Bovendien nors personeel, niet de indruk dat ze met plezier deze camping runnen. De foto's op hun website komen niet overeen met de werkelijkheid

gelogen over de grootte van de kampeerplek
Door Pierre Rutgers op 06-08-2025

Vorige week hebben we gekampeerd op camping Vallee de l’Our. We hadden plaats 20 gereserveerd. Volgend de plattegrond 120-140 m2. Hebben we voor onze tenttrailer ook nodig. Het bleek een plek te zijn van nog geen 70 m2! De achterkant aan de weg en de voorkant nog geen meter van de Our: geen plek dus om buiten te zitten. Dit is echt schandalig. Meteen een mail hierover gestuurd; tot op heden GEEN reactie. Dit is klant-on-vriendelijk en dan druk ik mij mild uit. Dit kan gewoonweg niet (zeker niet voor een ANWB camping).
Verder was het wel een aardige camping met de volgende minpunten: het water bij de buitenkraan liep niet goed door het putje (je stond altijd in het water), de Wifi werkt matig , als je naar de WC wil moet je een pasje meenemen (dit is mij in afgelopen 60 jaar kamperen nog nooit gebeurt dus vergat ik ‘m vaak en mocht weer 200 meter terug naar de tent), warmwater erg kostbaar (€ 1 per minuut), herentoiletten roken muf

Tokkie camping
Door Anoniem op 30-07-2025

Wat een verschrikkelijke camping!
Bij aankomst iets voor tijd werden we weggestuurd ga maar naar het dorp eten…
Wij hadden een staanplaats niet aan het water .. voor ons werden busjes geparkeerd waar je heel de tijd tegen aan kijkt iets van zeggen trekken ze zich niets van aan .
Daarbij stikte het van de honden meeste hadden meer dan 2 honden bij ..
we zijn de volgende dag gelijk vertrokken van deze camping .

Heerlijke camping
Door Gert en Ria Simon op 14-07-2025

We hebben hier vier dagen gestaan met onze caravan en hadden een hele mooie plek bij het watervalletje, nr 22. Mooie grote plekken waar je ook de auto nog kunt neerzetten. De gastheer en eigenaar waren erg aardig en denken met je mee. We hebben twee keer in het restaurant gegeten waar het eten echt superlekker is. Vooral de schnitzel moet je zeker proberen!
Douches en toiletten zijn erg schoon, alleen douchehokje vond ik beetje te klein en ik miste een extra schapje voor bv je bril.
We zouden hier zeker nog een keer teruggaan!!

De waterval in de our.
Door Hoflkand op 24-06-2025

Bij aankomst ontvangen en direct getipt voor een betere plek dan vooraf opgegeven met meer en leuker uitzicht op de Our.
Hulp aangeboden op de plaats, was nog. niet nodig dankzij de mover.
Bij probleem met eerder vertrek dacht de camping eigenaar mee.
We hebben genoten van het ruisende watervalletje voor onze plek(no 23)
Rustige camping.

Genieten aan de Our
Door Joke Wind op 13-08-2024

Heel fijne plek. Veel schaduwplekken, heerlijk meteen aan de rivier. Goed eten in het restaurant, ook prima qua prijs. Vriendelijk Nederlands sprekende gastheer. We hebben een geweldige week gehad!