Laagsteprijsgarantie
7.7
GoedScore uit
Geen afbeelding beschikbaar

Over Auf Kengert

In het kleine Luxemburg bij Larochette ligt Camping Auf Kengert. Er is geen animatie maar de kinderen vermaken zich in het zwembad of in de speeltuin met doolhof. Op de camping is ook een restaurant en supermarkt. In het Mullerthal kun je mooi wandelen en tevens is de camping een goede uitvalsbasis voor mountainbiketochten.

Een vakantie op deze campings brengt altijd een glimlach. De omgeving is stralend mooi, met wandellussen door de Mullerthal en veel kastelen in de buurt. Kinderen kunnen zich uitleven in de grote speeltuin, het blote voetenpad of rond het kampvuur maken. Het gezellige clubgevoel straalt overal uit, en je voelt je snel thuis. De schaduw- en zonplekken zorgen voor een perfecte balans, en er zijn mooie plekken aan de bosrand. De faciliteiten zijn schoon en praktisch, met lekkere verse broodjes ’s ochtends en een eenvoudige winkel. Het zwembad brengt verkoeling op zonnige dagen. Deze camping is alles wat gezinnen zoeken voor een ontspannen en leuke vakantie in een prachtige omgeving.

• BBQ toegestaan

• Fitness

Larochette-Medernach, 7633

Auf Kengert

7.7
GoedScore uit 25 reviews

Leuke camping in Luxemburg
Door De Kleintjes op 11-12-2025

Mooie camping in Luxemburg, dichtbij Larochette, het Mullerthal en diverse kastelen: een prachtige omgeving. De camping zelf heeft een groot veld naast de camping met speeltuin, doolhof, kampvuurplaats en blote voetenpad. Er waren veel kinderen op de camping, waardoor onze kinderen de camping heel leuk vonden. Het zwembad water was wel heel koud. De toiletgebouwen prima. Het is een speelse camping, van Nederlandse eigenaren. Enig nadeel: de plekken zitten soms wel erg dicht op elkaar, dus het is prettig om aan de zijkant van de camping of tegen de bosjes aan te staan...

Zeker vaker doen !
Door Rene op 18-08-2025

Een leuke gezellige camping met een mooie mix aan kampeerders uit verschillende landen. Ja de plekken zijn niet geheel egaal maar wat wil je op een camping op een heuvel. 4/5G is wisselend maar daar kan de eigenaar niks aan doen. Santair is schoon.
Personeel is supervriendelijk en in het Nederlands kun je hier heel goed uit de voeten. Mooie uitvalbasis voor de diverse wandelmogelijkheden van de Mullerthaltrail. Winkeltje is eenvoudig met een goede keuze uit brood. Lekker zwembad om heerlijk af te koelen na een warme dag. Bijzonderheid is dat er op de camping een eigen benzinepomp is.

Een aanrader
Door Talitha op 17-08-2025

Wij hebben 2 weken verbleven in de Luxe tent van Countrycamp. Er staan meerdere tenten van Countrycamp op een leuk groot grasveld met een speeltuintje in het midden. Super mooie en schone tenten! De camping is vooral gericht op gezinnen met jonge kinderen, er is genoeg speelgelegenheid. Ook hebben we veel mensen in die 2 weken zien vertrekken, dus het is ook wel een doorreis camping maar prima om er ook langer te verblijven. Er is genoeg te doen in de omgeving! Zwembad is klein maar fijn. 'S ochtends heerlijke warme verse broodjes in het winkeltje. Kortom, we hebben genoten en de camping is zeker een aanrader!

Leuke nette camping met goede voorzieningen.
Door R. van den Eelaart op 16-08-2025

Mooie camping met prima plaatsen. Niet zo strak georganiseerd en mooie schaduw/zon plekken. Er zijn twee sanitair gebouwen, een wat oudere en een modernere. Allebei goed schoon gehouden en voldoende capaciteit.
De camping ligt mooi centraal t.o.v. het Müllertall en de stad Luxemburg. Personeel is vriendelijk en zeer behulpzaam.
Het restaurant serveert goede maaltijden tegen schappelijke prijzen. Het zwembad is basic, maar goed.
Er staan gezinnen met kinderen van diverse leeftijden. 80% Nederlanders. Na 10 uur was het overal stil op de camping, op een zingende Bosuil na.
Er was animatie voor de kleintjes aanwezig, voor oudere kinderen werd er niks georganiseerd, maar je kom elke avond kampvuur maken op de vuurplaats. Kortom, niks mis mee en waar voor ons geld gekregen.

Prachtig land
Door Ans op 14-08-2025

2,5 week op de camping gestaan. Nederlands sprekende team die behulpzaam is. Plekken waren ruim. Camping met 180 plekken, maar komt gemoedelijk en rustig over. Grote speeltuin, blote voeten pad en je mag elke avond kampvuur maken op een aangelegde locatie.
Te weinig douches, nl maar 6 voor de dames voor de hele camping, en de douches zijn slecht in te stellen met de temperatuur. Ik heb dit aangegeven maar ze geven aan dat dit bekend is en dat ze het niet goed ingeregeld krijgen. Wel is er voor de kleinste een leuke douche gelegenheid.
De omgeving is prachtig. Veel wandelen, rotsen, spleten ( route b2 en c2 zijn een aanraden). Luxemburg stad en Trier zijn ook de moeite waard. Prachtig land, we komen zeker terug!

Bijzondere ervaring !
Door Wil op 28-07-2025

Wij verbleven 8 dagen op deze camping. Ik met mijn partner.
We werden vriendelijk ontvangen en kregen een plaats toegewezen. Ruime plaats maar ongelijke ondergrond. De kampeerplaatsen worden slecht onderhouden. Op veel plaatsen was er geen gras meer zichtbaar en op andere plaatsen stond het gras te hoog. Het verbieden van plastic onder de tent kan het herstel van het gras bevorderen! De paden waren erg ongelijk : gaten en boomwortels.
Wifi op de plaats was af en toe bruikbaar en 5G (of 4G) was ook regelmatig niet bruikbaar. Samengevat internet was slecht.
Toiletgebouw was netjes echter de temperatuur van het douchewater wisselde constant wat het douchen er niet prettiger op maakte. Je moest constant de temperatuur bijregelen!
Het personeel in het restaurant was correct en netjes. Dit personeel een herkenbaar shirt aangeven komt de professionaliteit ten goede.