/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2Fdddaebf8-2e22-4699-8db0-f10fad2f2f8f%2F572c1d57-6112-4d7f-b6e2-be8e1c92d504.webp)
Eftalia Aqua Resort & Spa
*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
In de badplaats Side ligt het prachtige Sunis Elita Beach Resort Hotel & Spa. Kom helemaal tot rust in het wellnesscenter van het hotel of ga van de glijbaan en neem een frisse duik in het zwembad. Je kan je dagenlang vermaken en ook voor de kinderen is er genoeg te doen.
We hebben al zoveel all inclusive resorts gehad, maar dit was veruit de slechtste, zeker geen 5 sterren waard. Trage tot slechte bediening tijdens de maaltijden in de avonden (overal te druk). Kwaliteit van het eten niet goed, elke dag van hetzelfde. De thema gerechten waren snel op, en op was echt op. Bestek niet goed schoon gemaakt, glazen vaak vies. We pakten kartonnen bekers nadat we alle ziek geworden zijn. Je moet zoeken naar borden en bestek, er waren te veel gasten en te weinig personeel. Overal wordt er gerookt ook waar het niet mag. De ligbedden waren al heel vroeg “gereserveerd”. Miniclub is gratis alleen in de middag worden er activiteiten voor de kinderen georganiseerd waar extra voor betaald moet worden. Op de dag van vertrek voor de uitcheckt tijd waren ze al drie keer langs geweest omdat ze de kamer wilde controleren. Na het uitchecken kwam de manager zich eigen voorstellen. Doe jezelf een plezier en kies wat anders.
Zijn er 11 dagen geweest met 2 kinderen, 10 en 12. Alle dagen prima vermaakt!! Eten is prima, kamers en hotel opzich wat verouderd. Personeel doet echt hun best om de gasten het goed naar hun zin te maken. Handdoekje leggen is idd wel een probleem maar dat heb je Bijna bij alle hotels in het hoogseizoen.
Kamers waren ok eten ( mits aanschuiven )ok maar 10 min moeten wachten op een tafel ( avond eten ) of na 8 uur geen ligbedden meer aan het zwembad .( handdoekleggen ) Ook hadden we een kamer volledig de andere kant van onze mede reizigers deze gingen ze oplossen maar naar 3 dagen achterelkaar loze beloften steeds kom morgen na ontbijt nog eens terug 🤷🏼♂️. Het is een echt fabriek waar wij ons echt een nummer voelden . Vinden onze vakantie ( in Turkije )meestal te kort maar deze keer niet . Jammer hadden beter verwacht . Heb vaak in minder aangeprezen hotels beter geweest voor minder geld .
Aanrader voor gezinnen. Vergeet niet als je er bent foto's te laten maken door Elite fotoshop. Nail en zijn vrouw Betul. Hele aardige mensen en heel vakbekwaam. We hebben prachtige foto's. Mooie herinneringen voor later. Verder is het een leuk hotel. Word hard gewerkt. Vriendelijk personeel . Ruime keus aan eten.
Een zeer goed hotel waar service op nummer 1 staat. 13 dagen geweest en super naar ons zin gehad. Eten van goede kwaliteit en gevarieerd. Animatie team echt fantastisc. Met name Busra die met zoveel enthousiasme alle gasten vermaakt. Dit is echt een aanrader als je naar de prijs kwaliteit kijkt.
*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Strandhotel | Beschikbaar |
Bouwjaar | 2004 |