Maxeria Blue Didyma
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Wauw! Pine Bay Holiday Resort is een vijfsterrenhotel gelegen in een baai bij Kusadasi. Ondanks dat er volop avonturen te beleven valt, straalt het hotel een oase van rust uit door de groene omgeving. Verveling is niet mogelijk dankzij het waterpark met verschillende glijbanen waar de kinderen (en j...
Mooi gelegen hotel, stranden en zwembaden zien er netjes uit. Prachtig uitzicht en ook leuk vertier in de avond waar ik normaal niet zo van ben. Het eten is helaas bij de strandbarren vaak koud en lauw. Ze bieden wel een gevarieerde lunch aan per strand/zwembad restaurant. Ontbijt en lunch en diner prima. Ikzelf hou niet van lamsvlees, waardoor er voor mij te weinig keus was. En ja, ik snap het dat men lamsvlees gehakt aanbiedt maar gezien het aantal Westerse toeristen zou het misschien ook een beetje anders kunnen. In het kader van armoede- CO2 zou het wenselijk zijn dat het hotel minder eten aanbiedt. Voor de asocialen onder ons. Ieder bord met eten wat je laat staan Euro 2,00 boete. Ben je dronken en maak je stendes een boete. Niet normaal hoe mensen zijn !!! Het hotel ligt echt super mooi, veel in het groen, maar is op veel plekken slecht onderhouden. Wij hadden een bungalow. Ouderwets en niet sfeervol.
Nadat we dit hotel geboekt hadden las ik pas de vele slechte recensies waardoor ik er met een knoop in m’n maag naartoe ging. Maar wat viel het mee! Het uitzicht is écht adembenemend. De ligging is perfect, overal waar je kijkt is het mooi. De ultra-allinclusive is heel uitgebreid, hele dag door heerlijk eten in alle verschillende restaurants en barretjes. Ik denk niet dat ik hier in het hoogseizoen naar toe zou gaan, maar in oktober was het perfect. Wij waren er 8 dagen en hebben 4 dagen a la carte gegeten. Overal was het rustig met vooral Nederlanders en Turken. Wij waren met 2 kinderen van 5 en 3 en hadden een clubkamer. Las veel over schimmel en slechte staat, maar dat was in onze kamer niet het geval. De airco leek antiek, maar werkte. De kleine badkamer rook naar riolering maar die gebruikte wij niet. Elke dag werd er schoongemaakt, schone handdoeken en werd de minibar aangevuld.
Was weer top, 3e keer maar wel de laatste. Tijd voor iets nieuws. Maar verder was t weer genieten.
Super mooi resort Heel veel vriendelijke mensen en super service Na 28 keer gaan we zeker volgend jaar terug
Eten matig, verblijfkamers redelijk, resort mooi gelegen, personeel redelijk maar geen Engels. Prijs goed.
Strandhotel | Beschikbaar |
Kindvriendelijk | Beschikbaar |