Vakantie Tarragona
Tarragona
Wees voorzichtig als mensen aan je vragen een foto van hen te maken! Ruim een jaar geleden stonden wij in Tarragona van het uitzicht te genieten toen een knappe jonge vrouw aan mij vroeg een foto van haar te maken. Ik was daartoe bereid, maar op dat moment zag mijn vrouw dat een man bezig was om te proberen mijn rechter broekzak te rollen. Bij het zien hiervan schrok zij hevig en boog zich naar mij toe, maar op dat moment wilde de vrouw dat ik nog een foto maakte want hij zou niet goed gelukt zijn. Op dat zelfde moment werd mijn vrouw een landkaart voorgehouden door een man die achter haar stond. Zij had een rugtas om met daarin een kleine tas met diverse spullen o.a. een nieuwe bril. Er werd zo voorzichtig te werk gegaan, dat zij niet merkte dat juist zij bestolen werd. Bij het verder wandelen vroeg mijn vrouw: "Is er niets uit je broekzak verdwenen?" Ik zei: "nee ik heb alles nog", maar helaas was zij gedupeerd en de daders verdwenen
We zijn 1 dag naar Tarragona gegaan vanuit Salou, het is een leuk stadje en er was op die dag een leuke markt, je hebt er ook oude romeinse bezienswaardigheden. Ook leuke restaurantjes.
Mooie stad met veel overblijfselen uit de romeinse tijd. Stranden zijn goed. 7 km vanaf vliegveld Reus
Centro histórico muy interesante, problemas de aparcamiento en el centro y muy caro en los parkings.