Vik Gran Costa Del Sol
Prima hotel kwa ligging! Slechte bedden ,ontbijt weinig variatie geen verse jus! Verder netjes
Wij zaten in barracuda mooie kamers mooie uitzicht overal dichtbij gelijk op de boulevard zwembad was ook top mooi afgesloten als je kinderen heb fijne zonneterras er bij in de avond ook veel liveshow en muziek wij persoonlijke zelf willen nog een keer terug was goed bevallen eten in de ochtend ook goed de rest hadden wij niet genomen maar ruikte wel lekker wij zijn 2 ouderen in de leeftijd 55 60
Goed en schoon hotel. Alleen om het zwembad stond een erg raar hek. Deze staat nergens op de foto,s. Bovendien ziet t er erg goedkoop uit.
Goed hotel, kamers zijn gerenoveerd en ruim genoeg. Balcon is ruim voorzien van zitje. Wij hadden halfpension. Zowel het ontbijt als het diner waren van goede kwaliteit. En ook gevarieerd. Voor een kamer met zon moet je tuin en zwembad zijde reserveren.
de ligging van het hotel is goed maar het eten is zo slecht dat zelfs mijn hond het niet zou eten bedden slecht scheuren in de muren heel slecht onder houden het personeel praat alleen spaans geen nederlands of engels de klachten geen nut naar 4 dagen ergeren gelukkig ander hotel gekregen
Strandhotel | Beschikbaar |
Bouwjaar | 1975 |