/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-dev%2Fvaknl_legacy%2F7327%2FDSC_043.webp)
SENTIDO Benalmadena Beach
*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Bij het gezellige driesterren hotel Best Siroco beleef jij een heerlijke vakantie! Dit hotel is niet voor niks populair onder Nederlandse reizigers. Het hotel heeft namelijk een mooi zwembad, serveert lekker eten en heeft verzorgde kamers. Wat wil je nog meer tijdens je vakantie naar de Costa del So...
Zwaar verouderd hotel. Veel achterstallig onderhoud. Veel roest en schimmel. Lange wachttijd voor een kopje koffie bij het eten. Lange wachttijd voor een drankje aan het zwembad. Ligging op een helling . EEN HELE HOGE HELLING! Positief nieuws: heerlijke bedden en heerlijk eten. Mooie tuin.
Best Siroco is een fijn hotel met mooie kamers. Wij hadden een premiumkamer. Elke dag werd er schoon gemaakt. Gratis kluisje, koelkastje en koffie en thee faciliteiten. Elke dag werd er water en frisdrank neergezet. Het zwembad was wel aan de kleine kant voor zoveel mensen. Zwembad gaat om 10u open en sluit om 20u. Badhanddoeken via borg via de receptie. De hele dag door animatie voor klein en groot. Ontbijt was prima. Elke avond bij het diner een ander thema. Er was genoeg. Maar een kinderbuffet was er niet echt. Om naar het strand te komen moest je een trap nemen dus voor mensen die slecht ter been zijn wordt dat lastig. Benalmádena is een leuke plaats met een hele leuke haven waar het in de avond tot leven kwam. Vrijdag van 9 tot 14 is er een markt op het parkeerterrein van Tivoli wat goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. Benalmádena Pueblo is ook erg mooi en goed te doen met het openbaar vervoer!
Uitstekend hotel, met een prima ligging! Het eten is formidabel. De keuze, is reuze! Bij twijfel, gewoon gaan.
Schoon, redelijk eten. Zwembad te druk. Alle dagen naar het strand geweest op loopafstand alleen veel hoogte verschillen naar de boulevard.
3 weken voor vertrek kregen we bericht van TUI dat er bouwactiviteiten waren bij Best Triton (30 meter). Mogelijk tot overboeken naar best benalmadena 4 (veel verder weg van haven/centrum) of een 2 appartement in Tormolinos. Meer keus was er niet meer. We hebben toch de gok genomen, alleen konden we niet naar het strand! Volop bouwwerkzaamheden! Dat was ons niet verteld. Dan hadden we geannuleerd. Gelukkig hadden we een auto gehuurd voor de hele periode en toen zijn we in la Caruela naar het strand gegaan. Top! Van TUI geen enkele reactie of tegemoetkoming. Jammer! Verder een prima, schoon en goed verzorgd hotel. Wij hadden HP. Parkeren bij Siroco €12 per dag vinden wij veel.
*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Strandhotel | Beschikbaar |
Bouwjaar | 1962 |