H10 Marina
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Vriendelijk personeel, lekker eten en schone kamers. Dichtbij het centrum en strand. Mooi fietspad langs het strand dat helemaal doorloopt naar Blanes.
minpuntje; er is geen fietsenstalling. We hadden 2 dagen een fiets gehuurd, maar moesten deze 's nachts parkeren in onze kamer op de 4e verdieping.
Afgelopen zomer ben ik samen met mijn vriend 10 dagen in dit hotel verbleven. De ligging is prima! Het hotel ligt in het centrum waar het elke dag druk is, dichtbij het trein station en het strand. Echter is het hotel ons erg tegengevallen. Het eten was vaak al afgekoeld en smaakloos, ook was er niet erg veel variatie. Gelukkig heb je veel eettentjes in het centrum, hier hebben wij grotendeels gegeten. Onze kamer had de meest verschrikkelijke ligging wat je kon bedenken, het was precies naast de lift. Tot 's avonds laat hoorde je de lift op en neer gaan, ook waren de kamers erg gehorig. Wij hadden erg luidruchtige buren, zo konden wij elke avond weer van hun geschreeuw genieten. Het hotel personeel is erg vriendelijk, alleen jammer dat ze slecht Engels spreken. Wij zijn vanwege de goede reviews op Zoover voor dit hotel gegaan, maar hebben hiervan geleerd dat je hier niet altijd van uit kunt gaan. Naar dit hotel zullen wij in ieder geval niet meer gaan.
We hebben in vele hotels gezeten, maar deze is toch echt een van onze favorieten. De mensen zijn vriendelijk, zwembad is heerlijk en het eten is uitstekend. Echt een aanrader en dicht bij het stand, midden in het centrum, maar totaal geen overlast gehad.
10 dagen geweest In September 2012
Eerste indruk bij aankomst was: "vergane glorie, hotel valt beetje tegen"
Tweede en definitieve indruk: "dit is een heel fijn hotel, een aanrader"
++ pluspunten
vlakbij centrum en strand en toch rustig
vriendelijk personeel
kamers worden dagelijks en goed schoon gemaakt
goede bed -matrassen !!
ontbijt en avond -eten: uitstekend verzorgd en lekker
kleinschalig hotel met gezellige eetruimte
-- minpunt(en)
verouderde look, buiten en binnen
hotelkamers aan de achterzijde vlakbij ander gebouw, is niet fijn
swimming pool en eromheen is niet aantrekkelijk om te liggen/zitten
heel vriendelijk onthaal vernieuwde mooie kamers goede ligging en zeer lekkere bufetten
Strandhotel | Beschikbaar |
Aantal verdiepingen hoofdgebouw | 4 |