Ik snap niets van de matige reviews hieronder. Het is een fantastisch hotel, heel gezellig je bent er echt in Tirol. Erg vriendelijke mensen, hun slogan is : "urlaub wie bei Freunde", en zo voelt het ook! Fantastisch en mega uitgebreid ontbijt. Avondeten was geweldig, geen rommel uit de vriezer maar een goed stuk vlees met heerlijke saus en eigen gesneden frieten. Wij maken al ruim 10 jaar, op vakantie naar Italie, een tussenstop in Oostenrijk. Dit hotel was by far de beste waar wij ooit in verbleven. Wij komen volgend jaar weer!
Wij kwamen na een lange reis aan bij het hotel om te horen dat onze kamer was weggegeven aan iemand anders. We kregen een kleinere kamer en hoewel die kamer slechter en inferieur was werd het gepositioneerd als 20% korting ipv dat we gewoon op een goedkopere kamer zaten. Toen ik hier iets van zei kreeg ik een grote mond dat ze toch korting hadden gegeven en waar ik over klaagde. Volgens hun zat er een "douche" in maar dat was een bad met douche en een schuin dak waar je net in bad kon maar zeker niet douchen. Toen kreeg ik tijdens het eten het aanbod naar een dependence te gaan maar wij zaten natuurlijk niet meer te wachten om te verplaatsen. Ik vroeg om financiele compensatie maar ze vonden dat ze dat al hadden gegeven. Daarna kregen we een betere versie van een kleinere kamer (waar je nog steeds niet kon douchen) waarbij het me een raadsel is waarom we niet direct de betere slechtere kamer kregen...
Komen hier al jaren met heel veel plezier, voel altijd aan als thuis komen. Ontbijt endiner zijn prima. Was bedoeling dat we afgelopen juni hier weer naar toe zouden zijn gegaan maar helaas door corona crisiskon dat niet doorgaan. Hopen nu in augustus weer naar Herbert,Gaby en Lucas te gaan voor weer een fijne en leuke vakantie.
Mooi terras, eenvoudige kamers, gewone menu’s, goed ontbijt, zeer weinig vertier, Douchen in mijn kamer ondoenlijk. Eigenaar niet zo vriendelijk.
Het landhotel Seeblick is de verzorging en het eten zeer goed. Wij komen er meerdere malen omdat het zo fijn geregeld is. Kan iedereen aanbevelen om naar hotel Seeblick te gaan
Landhotel Seeblick is een uitermate goede stek voor rustzoekers, wandelaars, fietsers, kletteraars, zowel met een groep, waarbij bus dagtochten worden gemaakt, maar ook als overnachting op doorreis naar bijv. Italië. Ik kom hier nu voor de 21e keer, maar zeker niet voor het laatst . Je voelt er meteen thuis, het is er gemoedelijk, niets moet, veel mag en kan, het ontbijt is zeer uitgebreid, het avondeten meer dan genoeg, het nieuwe terras met veel bloemen is zeer aangenaam, Herbert, Gaby en Lukas zijn zeer vriendelijk, acceptabele prijzen voor de drankjes, ( waar tref je nog een hotel, waar je je eigen streepjes kunt zetten als je een drankje hebt besteld ? ), er is wifi, geen toeslag voor een 1 PK, veel kamers met uitzicht op het meertje, zo af en toe avondvertier, kortom: een heerlijke stek. ( Een verbeterpuntje : sommige kamers kunnen wel een modern tegeltje gebruiken :) )
Het complex
Totaal aantal kamers | 75 |