Terrassencamping Ossiacher See
We hebben de beste aanbieders voor Terrassencamping Ossiacher See voor je op een rij gezet:
Over Terrassencamping Ossiacher See
Terrassencamping Ossiacher See ligt direct aan het meer en is daardoor een ideale kampeerbestemming. Zoek je afkoeling op warme dagen, dan ben je zo bij het meer voor een frisse duik. Terrassencamping Ossiacher See (Karinthië) heeft een goed restaurant en grote sanitairgebouwen. De watervallen bij de Tscheppaschlucht zijn zeer indrukwekkend.
Seecamping Mössler
CampingIdeal Camping Lampele
CampingFlaschberger
Camping
Terrassencamping Ossiacher See
In de zonnige julimaand hebben vakantiegangers genoten van prachtige strandjes aan het meer, perfect voor verkoeling en ontspanning. Ondanks diverse kritieken, wisten sommigen positief verrast te worden door de ligging, ideaal voor uitstapjes en met directe toegang tot het verfrissende meer. Vanuit de terrassen konden ze genieten van een schitterend uitzicht, wat de ervaring verrijkend maakte. De sfeer op de camping werd als gemoedelijk beschreven, met mogelijkheden zoals sup huren en een aanlokkelijk restaurant dat de smaakpapillen verwende. Kinderen vonden hun plezier in activiteiten zoals wandelingen naar de waterval en broodjes roosteren bij het kampvuur, ondanks het beperkte animatieaanbod.
Wasmachine
Adresgegevens | Ostriach 67, A-9570 |
Terrassencamping Ossiacher See
Wij hebben 2 weken in juli op de camping gestaan. We hebben prachtig weer gehad deze tijd en hebben goed gebruik kunnen maken van het mooie strandje aan het meer. Dit is voor ons ook het enige positieve punt wat we kunnen bedenken op deze camping. Camping is erg verouderd en animatie voor kind of volwassenen is nauwelijks tot niet aanwezig. Sanitair is veelal vies, te weinig schoonmaak capaciteit voor een volle camping.
De reviews van deze camping stemde me niet positief maar bij aankomst positief verrast. Een heerlijke week gehad op deze camping. Perfecte ligging voor uitstapjes en camping ligt direct aan het meer. Door de terrassen een prachtig uitzicht. De camping was relatief duur en plaats niet extreem groot. Het meer was lekker warm. Wij hebben een heerlijke week gehad
We gaan al 5 jaar op vakantie in Oostenrijk en dit was veruit de duurste camping ooit. Dit was tevens ook de slechtste camping ooit die we in de afgelopen 15 jaar kamperen hebben gezien. Bij aankomst was ons terrein omgeploegd door zware campers aangezien onze plek geen verharde toegangsweg had. De regenval had het terrein gemaakt tot een modderpoel. De toegangswegen zijn zo krap & steil dat menig caravan schade heeft gereden; zelf een paar maal geassisteerd om vastgelopen caravan op straat los te krijgen! Het asfalt van de toegangswegen is versleten en heeft grote gaten. De gebouwen zijn gedateerd en bijna overal is de gevelbeplating verrot. Ons toiletgebouw was zwaar gedateerd en uitgeleefd, barsten in wasbakken, wc brillen waarvan de bevestiging is afgebroken. Wel complimenten voor het schoonmaakteam. Prima restaurant. Weinig tot geen faciliteiten voor kids. De ligging van de camping is prachtig. Heerlijk meer om in te zwemmen.
Terrassencamping Ossiacher See
Wij hadden een stacaravan gehuurd. De stacaravans zijn wel wat in een hoekje gedrukt en hebben geen uitzicht. Dit mocht voor ons de pret niet drukken. Gemoedelijke sfeer op de camping. Prachtig meer, je kan ook bijv. een sup huren. De animatie stelt weinig voor maar de wandeling naar de waterval en broodjes bij het kampvuur vonden de kinderen leuk. Goed restaurant. Prachtige omgeving. Wij hebben paar dagen ontzettend slecht weer gehad en waren blij met onze stacaravan. Wij misten toen wel een overdekte speelhal oid zodat de kinderen toch even iets konden doen.
Ossiacher See bied voor ieder wat wils in,op en rond het mooie meer , de camping was ver beneden maats . Prijskaartje is veel te hoog voor wat er geboden wordt. Personeel als meedenkend en bereidwillend ervaren .
We hadden een plek voor een tent geboekt. De plekken bleken vol te liggen met scherp grind. Dat beschadigt de tent, kun je niet op spelen en ziet er niet uit. Verder lijken de plekken in niets op de foto’s van de website. Alles hutje mutje, rij na rij. Het leek in combinatie met het grind een parkeerplaats. Dat is geen camping. Dat is ook geen plek om te recreëren. We hebben aangegeven dat we niet konden blijven. Hebben nog steeds geen aanbetaling terug. Ook niet eens een reactie. Nooit weer deze camping en ook nooit weer Europarcs.