Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug voor je op een rij gezet:
- Waardering
Hotel info
- Restaurant
- Draadloos internet
- Speeltuin
- Sportfaciliteiten
- Huisdieren toegestaan
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieFantastisch150 reviewsZeer goede service Ga naar accommodatieFletcher De Witte Raaf
Goed1001 reviewsPrachtig gelegen Ga naar accommodatie Ga naar accommodatieFletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam
Fantastisch16 reviewsZeer goede service
- Ramona12-08-2022
Heel leuk gehad
De minpunten wat bij eerdere reacties worden geschreven zoals geen waterkoker geen koffie dat hadden wij wel was allemaal netjes op kamer thee koffie waterkoker alleen geen koelkastje maar dat is bij de meeste fletcher hotels niet en het hotel heeft een opknapbeurt nodig mag wat moderner worden maar het is netjes en schoon en leuk hotel met leuk zwembadje.....ontbijt is goed alles erop en eraan croissantjes broodjes fruit yochurt ei spek en nog veel meer dus goed verzorgd.
- Pascal04-12-2021
Dit kan toch echt niet (meer)!
De kamer was verschrikkelijk. Klein, geen waterkoker, geen koelkastje, geen kluisje. De bruine schrootjes, de badkamer (wel schoon) maar volledig verkeerd. Schimmel op plafond, in de douchedeur. Voor de vorm een kinderföhn, slot/kkink badkamer lam, vloerbedekking smoezelig, restaurant/ontbijt was minimalistisch. Koffie was goed. Of slopen of dicht en volledig renoveren, maar dit mag geen >100 euro kosten. Volkomen foute keuze.
- Ineke10-08-2021
Niet aan te bevelen
Plus: personeel vriendelijk, kamer schoon, ontbijt goed.Min: Smerig balkon!! Badkamer niet van deze tijd zo klein. Oudbollig qua uitstraling en onderhoud. Parkeerbeleid slecht.Zeer lange wachttijden bij het eten! Meer dan een uur tussen voor-en hoofdgerecht. Avond bedorven daardoor.
- Leo van Orsouw09-08-2021
Voor herhaling vatbaar
Het hotel is een wat ouder hotel.Het ligt vlak bij het centrum van Lekkerkerk.We hadden een grote kamer. Met nette badkamer en toilet.Jammer dat er nog tapijt op de vloer ligt. Is niet hygiënisch.We kregen ontbijt op onze kamer ivm het niet mogen gebruiken van het restaurant.Dat was verder goed geregeld.
Hotel Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug info
- SaunaBeschikbaar (1)
- SportschoolNiet beschikbaar
- EntertainmentprogrammaNiet beschikbaar
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- AdresgegevensKerkweg 138, 2941 BP