Vakantiepark RCN De Schotsman
We hebben de beste aanbieders voor Vakantiepark RCN De Schotsman voor je op een rij gezet:
- Waardering
- E-mailadres[email protected]
- Telefoonnummer+31 850400700
- WebsiteVakantiepark RCN De Schotsman
- Han Q24-05-2022
Boven verwachting, een zeer compleet verblijf!
Lang weekend in een 6 pers. huisje gezeten hier (Boei). Prijs via Booking.com was erg schappelijk. We hebben ons verbaasd over de grootte en het comfort van het huis. Het park zelf is zeer compleet met binnen- en buitenbad, trampolines, speeltuintjes, brasserie, strandjes, fietsenverhuur enz. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Kleine probleempjes die er waren, waren binnen no-time opgelost. We hebben echt genoten van het grote park en komen hier graag nog eens terug. Echt een aanrader!
Patricia, Eigenaar, 25-05-2022
Heel erg bedankt voor deze prachtige 10 en de uitgebreide review! Fijn om te lezen dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad. Graag tot een volgende keer op ons mooie park!
- T v d Berg23-05-2022
Best naar ons zin gehad
Prachtig huisje mooie legging Was helemaal in orde Waarom zwembad een cijfer 1. prachtig zwembad maar geen badjuf/man niet aanwezig heel slordig
Patricia, Eigenaar, 25-05-2022
Bedankt voor de review! Wij zijn wettelijk niet verplicht om in ons binnenzwembad een badmeester te hebben gezien wij geen openbaar zwembad zijn. Het binnenbad voldoet aan alle verplichtingen. Bij ons buitenbad hebben wij wel een badmeester lopen, gezien hier glijbanen zijn. Toch bedankt voor deze mooie 7 en hopelijk tot de volgende keer!
- Annelies Faes21-05-2022
Een heerlijke week gehad.
Een heerlijk park/camping om op vakantie te gaan. Aan het Veerse meer en vlakbij de zee. Er is veel veranderd veel vernieuwd. Alleen maar positief. Wij missen alleen het oude winkeltje. Een super park voor jonge gezinnen. Alleen maar genieten en eindeloos fietsen.
Patricia, Eigenaar, 25-05-2022
Bedankt voor de mooie complimenten Annelies! Tot de volgende keer!
- nnh beenakker17-05-2022
- Ad12-05-2022
Top
Mooie combinatie van (luxe) bungalows en gezellige kampeer velden. mooi nieuw centrum, fraai zwembad, Prima betaalbaar restaurant met bijzonder vriendelijk personeel.
Patricia, Eigenaar, 25-05-2022
Heel erg bedankt voor deze prachtige review Ad! We hopen je snel terug te zien :)
- Taco en Karin08-05-2022
Fantastisch, een aanrader!
We stonden met de camper op een van de campervelden met t gezin. Super schoon sanitair dat continue wordt schoongemaakt. Het park heeft een fantastische ligging en zeer kindvriendelijk. Mijn oudste zoon en man hebben zeilles gehad. Heerlijke week, echt een aanrader.
Patricia, Eigenaar, 13-05-2022
Bedankt voor deze prachtige review Taco en Karin! We hopen jullie snel nog eens terug te zien :)
- Hans28-04-2022
Fantastisch gerenoveerd park aan het Veerse meer.
Ondanks de vakantie (nog) niet erg druk. Wij staan op een camperveld dicht bij een sanitair gebouw. Keurig netjes onderhouden. Meerdere keren op een dag wordt er schoongemaakt. Complimenten!
Patricia, Eigenaar, 04-05-2022
Bedankt voor deze mooie review Hans :)
Vakantiepark RCN De Schotsman info
Camping-informatie
- Aantal huisjes op parkminder_dan_50
- CafeBeschikbaar (1)
- Kleine supermarktBeschikbaar (1)
- WinkelsNiet beschikbaar
- Telefoonnummer+31 850400700
- Adresgegevens
- WebsiteVakantiepark RCN De Schotsman
Patricia, Eigenaar, 25-05-2022
Hartelijk dank voor deze 8, we zijn heel blij dat jullie zo hebben genoten bij ons. Graag tot een volgende keer!