De Duinkant Terschelling (+ 5 vakantiehuisjes)
Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award
Over De Duinkant Terschelling (+ 5 vakantiehuisjes)
Zoals de naam al doet vermoeden ligt Camping de Duinkant op Terschelling midden tussen de duinen. Er is geen animatie maar wel een groot speelveld voor de kinderen met trampoline, klimnet en voetbalveld. Natuurliefhebbers halen hun hart op want natuurgebied de Boschplaats is vlakbij en ook het strand is dichtbij.
Vakantiegangers zijn helemaal weg van de rust en de prachtige locatie van de accommodatie op Terschelling. De plek wordt geprezen om zijn netheid en de ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten. De faciliteiten voldoen aan de verwachtingen, met uitzondering van een gemiste magnetron en passpiegel. Vooral de ligging, aan het einde van alle asfalt, wordt als perfect ervaren. Honden zijn ook meer dan welkom, wat het verblijf voor huisdiereigenaren extra aangenaam maakt. De omgeving wordt omschreven als mooi en rustgevend, ideaal voor wie op zoek is naar ontspanning. Kortom, Terschelling is een topkeuze voor vakantiegangers die hunkeren naar een vreedzaam verblijf midden in de natuur.
Wasmachine
Adresgegevens | Oosterend 65, 8897 HX |
De Duinkant Terschelling (+ 5 vakantiehuisjes)
Wat ons betreft de prettigste plek van Terschelling: we waren er dit jaar buiten het seizoen en hebben genoten van de rust (!), faciliteiten en voor ons perfecte ligging aan het eind van alle asfalt: fietsen / wandelen en genieten.
Heerlijke rustige camping, mooi gelegen en mooie uitvalsbasis voor fietstochten en wandelingen!
Wij hebben voor een week de Stoper gehuurd, eind sept/begin okt 2024. Wij waren samen met onze labrador. Enorm genoten. Het appartement was helemaal prima. De locatie is top! We komen hier zeker nog eens terug.
misten een magnetron en grote passpiegel , verder was alles prima perfect voor 2 personen en hond. verder helemaal tevreden , prachtige omgeving en vriendelijke mensen. Ook onze Ierse Wolshond was zekers tevreden. Komen zeker nog een keer terug op Terschelling.