Over Roompot Boomhiemke
Op Ameland ligt het gezellige familiepark Roompot Vakanties Vakantiepark Boomhiemke. De huisjes zijn mooi en liggen midden in het bos en de duinen. De kinderen kunnen zich uitleven in de verschillende speeltuinen en tijdens de activiteiten van het enthousiaste animatieteam. Handig is de fietsverhuur naast het park, om zo het eiland te ontdekken.
Vakantiegangers zijn dol op de prachtig gelegen parken, zoals het Engelsmanduin villa, waar je vanuit je achtertuin zo de duinen in loopt en het adembenemende strand van Ameland ontdekt. De ruime huizen met rietgedekte daken bieden voldoende plek voor grote gezelschappen, inclusief kinderen, en komen met een compleet ingerichte keuken en comfortabele bedden. Buiten genieten was een feest met fijne tuinstoelen en meerdere zitplekken. Op het park zelf vermaakten de kinderen zich uitstekend met speeltuintjes, minigolf, en kinderbingo. Zelfs Koos Konijn droeg bij aan het plezier! Ondanks enkele kanttekeningen, zoals een wat verouderde keuken, ervoeren vakantiegangers hier een hele fijne vakantie, waarbij de schoonheid van Ameland keer op keer werd geprezen.
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Adresgegevens | Jan Roepespad 4, 9161 CT |
Roompot Boomhiemke
Wij hadden een rietgedekte duinvilla op een toplocatie met veel ruimte eromheen!waren met 6 volwassenen en 2 kinderen. Ruim huis en alles aanwezig voor een prima verblijf. Wegens personeelstekort waren bedden niet opgemaakt maar och dat is kleine moeite en we kregen daar een vergoeding voor terug. In restaurant was personeelstekort merkbaar.Maar echt hele fijne vakantie grhad. Vorig jaar hadden we ern chalet maar het huis van dit jaar was veel fijner. Mooie badkamer en grote slaapkamers. Tuinstoelen aanwezig en 2 plaatsen om te zitten
Park is prachtig gelegen, wij hadden een Engelsmanduin villa en vanaf daar loop je zo de duinen in en het prachtige strand van Ameland op. Huisje was prima, goede bedden en mooie badkamers. Keuken wat verouderd maar compleet. Fijn omheind terras en grote tuin. Vaak konijntjes in de tuin! Voorzieningen op het park waren voor ons voldoende (kinderen van 5 en 9) Leuke speeltuintjes, minigolf, kinderbingo was leuk, en natuurlijk Koos Konijn. Bowlingbaan ook erg leuk. Zwembad stelt niet heel veel voor, maar de kinderen hebben zich er uitstekend vermaakt. Het had van mij wat schoner gemogen en de kleedkamers zijn krap. Er was er ook steeds een dicht (mannen of vrouwen dus dat was gemengd en klein).
Wel is alles erg duur, alle activiteiten zijn betaald en ze vragen flinke prijzen, maar ik vond alles op Ameland erg duur (horeca, fietsen huren etc)
Toch zou ik graag nog eens terugkomen, Ameland is echt prachtig!
Mooie locatie op het eiland, park staat erg vol met opelkaar gepropte woningen. Als je rust en ruimte zoekt ben je hier niet op het goede adres.
Restaurant is geen aanrader, slechte kwaliteit en weinig voor veel geld. Daarnaast is er geen fatsoenlijke leiding aanwezig, alleen scholieren die geen flauw benul hebben.
Schandalig voor de scholieren!
Vanaf het park loop je zo de duinen in. Bij eventuele gebreken werden deze zo spoedig mogelijk verholpen.