Laagsteprijsgarantie
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 8

Activiteiten
    Onderkomen

Over Klein Vaarwater (Buren)

Vakantiepark Klein Vaarwater op Ameland is ruim opgezet en op loopafstand van een fijn zandstrand. Je vindt er tal van faciliteiten, zoals een bowling, supermarkt, restaurant, overdekt zwembad, indoor speelkasteel, snackbar, minigolf en padelbanen. In de meeste schoolvakanties is er een animatieprogramma. Op het park bevind je je tussen de eilander natuur. De gezellige dorpjes Nes en Buren zijn op loop- en fietsafstand. Je vindt er Amelander musea, leuke winkeltjes en gezellige restaurants. Daarnaast is het Noordzeestrand op loopafstand. Kortom: dé uitvalsbasis op Ameland!

Klein Vaarwater weet vakantiegangers keer op keer te verrassen met een gevoel van thuiskomen, vooral dankzij het enthousiaste animatieteam, het toegankelijke zwembad, en de nabijheid van het strand waar kinderen zich uren kunnen vermaken met schepnetjes. Het park, gelegen in het hart van het eiland, biedt tal van wandel- en fietsmogelijkheden die de natuurliefhebber zeker zullen bekoren. Met een breed scala aan accommodaties, van chalets tot vakantievilla's, en voorzieningen zoals een supermarkt, speelparadijs, en fitnessruimte, is er voor ieder wat wils. Klein Vaarwater wordt dan ook niet voor niets aanbevolen als een topbestemming voor een veelzijdige vakantiebeleving.

• BBQ toegestaan

Aanrader!
Door Robin
Zoover Ontdekker
op 01-08-2026

Mooie camping, aanrader! Leuk en gevarieerd animatieprogramma (niet alleen voor kleine kinderen). Wij hadden een grote kampeerplek geboekt en dit vonden wij wel heel prettig. De normale plekken zijn wel echt een stuk kleiner en dichter op elkaar.

Er zitten bedwantsen ga niet!
Door Janneke op 09-09-2024

Wij hebben 4 nachten verbleven in een vakantievilla met wellness faciliteiten voor 8 personen. Mijn partner kreeg gedurende de vakantie jeuk en op de laatste dag veel jeuk en toen bleek hij overal onder de bultjes te zitten. Na huisarts bezoek beken het bedwantsen te zijn. Onmiddellijk daarna hebben Klein Vaarwater ingelicht. Zij waren niet geïnteresseerd in welk bedden wij hadden geslapen en omdat wij al uitgececkt waren konden ze niets meer voor ons doen. De nieuwe gasten die nu in dit het vakantiehuis waren hadden niet geklaagd dus er was niks aan de hand volgens de Klein Vaarwater.

Smerig en duur geen aanrader nooit meer
Door Anoniem op 13-08-2024

Huis echt smerig binnen en buiten. Inventaris te weinig.
Niets voor kinderen in huis.
Huis kaal saai.
Tuin kaal saai
Geen tuinstoelkussens
Stoelen bij tv zitten niet lekker.
Te weinig tv zenders.
Tv op slaapkamer deed niets.
Geen handdoeken of beddengoedwissel na paar dagen.
Droger en wasmachine doen er drie a vier uren over om 1 wasje weg te werken.
Tv te klein en verkeerd ingesteld.
Magnetron laag bij de grond en tegen eetkamer stoel aan waardoor u hem niet kunt openen en uw gerecht of drinken kunt pakken. Niet geschikt voor invaliden of kinderen. Veel inkijk aan alle kanten dus te weinig privacy. Te weinig openslaande ramen. Erg gehorig. Geen brandblusser. Voor bowling of midgetgolf moet u betalen. Spar supermarkt 50 procent duurder als thuis en ging plots dicht op vreemde tijd 17.00 uur. Zwembad is zeer beperkt toegankelijk met een kaartje waarop je maar 1 maal per dag naar t zwembad mag. 2000 euro per week: duur!!

Absurd duur park
Door De Jong op 09-08-2024

Op Ameland zijn veel mooiere goedkopere plekken. Prijs /kwaliteit niet in verhouding. Ver van dorpen. Niet gezellig. Te ver lopen naar t strand. 2000 euro voor 1 week. Geen buitenzwembad. Spar boodschappen minstens 20 procent duurder.

Het was weer geweldig!!!!!
Door Joey budzelaar op 28-07-2024

Wat was het weer geweldig!!al jaren komen wij op klein vaarwater ook dit jaar weer een 6 persoons chalet geboekt voor 2 weken en het voelde echt weer als thuis komen :) het animatieteam, het zwembad en alle voorzieningen helemaal top!!en zo dichtbij het strand waar ze heerlijk met de schepnetjes aan de gang konden

Geweldig vakantiepark
Door Petra op 23-04-2024

Top park is Klein Vaarwater.
Voor ieder wat wils, en omdat het midden op het eiland ligt zijn er genoeg wandel en fiets mogelijkheden.
Alles is aanwezig, van supermarkt tot zwembad en speelparadijs en fitness.
En accommodaties zijn er ook genoeg om te huren.
Kortom. Het is een aanrader.