De Johanneshoeve
We hebben de beste aanbieders voor De Johanneshoeve voor je op een rij gezet:
Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award
Mastercard
Visa
Adresgegevens | Dalweg 39, 7676 SB |
De Johanneshoeve
Accomodaties waren brandschoon en comfortabel ingericht. Keuken goed uitgerust, veel ruimte (binnen en buiten) en goede bedden. Ontbijt was zeer uitgebreid en heerlijk met verse, lokale producten. Erg vriendelijk ontvangen! Het overtrof al onze verwachtingen en was de perfecte plek voor ons familieweekend.
Al vaak op de Johanneshoeve geweest, het was weer als vanouds. Hartelijk welkom, super appartement, heerlijk eten. Wat wil een mens nog meer. Heerlijke dagen gehad, en bij gezondheid zeker niet de laatste keer.
Een prachtig onderkomen waar werkelijk niets ontbrak. Heerlijk bed, alles heel schoon en een heerlijk ontbijt! Daghap was ook lekker en makkelijk zodat je niet weer op de fiets hoefde om naar een restaurant te fietsen
De Johanneshoeve
We (gezin met 3 kinderen tussen de 7 en 16 jaar) hebben genoten bij de Johanneshoeve. Ontzettend vriendelijke en behulpzame eigenaren. Schone accommodatie, veel ruimte en gelegenheid om te spelen voor de kinderen, leuke excursie naar de boer en last but not least: een heerlijke ontbijtmand (en de sorbets die bij de buren gebracht werden als onderdeel van het diner, zagen er ook heerlijk en professioneel uit!).
Kortom: de vrijheid van een huisje (compleet met slaapkamers boven en woonkamer beneden) en het gemak van een hotel. De kinderen vragen nog regelmatig wanneer we weer gaan... :-)
We zijn hier al eerder geweest en kunnen ons geen betere accommodatie voorstellen dan de Johanneshoeve voor onze familie. Het was ook nu weer geweldig! Uitstekende appartementen, buitengewoon schoon, heerlijke bedden, fantastisch ontbijt, fijne sfeer, vriendelijke en gastvrije eigenaren.