De Noetselerberg

We hebben de beste aanbieders voor De Noetselerberg voor je op een rij gezet:
Camping info
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Rolstoel toegankelijk
Animatie programma
Kinderzwembad
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Bij Camping De Noetselerberg in Nijverdal geniet je van een fijn zwembad en schoon sanitair. Hier verblijf je op een veldje met zowel schaduw als zon. Ook is er een binnen- en buitenspeeltuin voor de kinderen en kunnen ze meedoen aan de animatie. Gelegen vlakbij Nijverdal en de Sallandse heuvelrug. ...
De Noetselerberg
Fijne grote plaatsen, schoon sanitair. Direct vanaf de camping in de natuur, de sallandse heuvelrug. Jammer dat de horeca maandag en dinsdag gesloten waren dit niet bij aankomst gemeld werd. Een winkel is er niet, wel als je vroeg bent in de receptie en wat vergeten boodschappen. Alleen voor de ster. Erg jammer. Ben bij Ardoer beter gewend.
Mooie nette camping, prachtige ligging aan de Sallandse Heuvelrug, leuke animatie. We hebben 2 leuke weken gehad op de camping. Wij zaten in een chalet. Netjes schoon. Vriendelijk personeel. Heerlijk gegeten en geluncht bij Bistro De Oale Ste. Aanraders in de omgeving Kinderboerderij Dondertman in Holten, De Manderveense Aardbei.
We hebben een heerlijke week gehad in de meivakantie. Chalet gehuurd, was klein maar schoon en prima. 2 leuke speeltoestellen op het veld, met zand zodat kinderen heerlijk kunnen spelen. Huisje was best goed schoon. Zwembad wat minder, gaat om 9 uur open en om 10 uur is de vloer al heel vies en zijn de prullenbakken bijna vol. Dit zou schoner kunnen.. Animatie is top, en de locatie is ook echt fantastisch. Heel mooi, veel fiets en wandel routes, en heel veel te doen in de omgeving. Wij komen zeker nog eens terug!

De Noetselerberg
Fijne, overzichtelijke camping met veel faciliteiten. De camping is prachtig gelegen, je loopt zo de Sallandse Heuvelrug op. Ook het dorp Nijverdal is dichtbij. Er is veel te doen in de omgeving: varen op de Regge was onze favoriet. Op de camping is veel te doen voor kinderen van verschillende leeftijden. Over de hele camping zijn speeltuintjes te vinden. Er is een leuke binnenspeeltuin . Het animatieteam is enthousiast. Er worden veel activiteiten georganiseerd. Heerlijk zwembad. Fijn dat het omheind is en dat kleine kinderen er niet zomaar alleen naar binnen kunnen, want je hebt een pasje nodig. In de vakantieperiode is er toezicht, heel fijn. In het restaurant hebben wij heerlijk gegeten. En er zit ook een goede snackbar op de camping. Alles op de camping is goed geregeld en ook het sanitair is lekker schoon. Enige verbeterpunt is dat het afwaswater wel wat warmer mag. We hebben een hele fijne tijd gehad op de camping!
Hele leuke en gezellige camping. Super leuk voor de kinderen. Alles schoon en netjes. Mooie asfaltweg, ideaal voor steps en skeelers. We hebben erg genoten van onze week in Nijverdal. Wij vonden 1 ding helaas erg afvallen, het buiten zwembad. Deze week was het meerdere dagen rond of boven de 30 graden, maar helaas het buiten bad was niet verwarmd en hier door was het niet te doen. Het binnen bad was top. Gelukkig was er in de buurt een zwempoel(even googelen), wat heerlijk warm was.
Camping-informatie
Aantal huisjes op park | Beschikbaar (30) |